pátek 26. října 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA

Ráda bych vám ukázala, k čemu mě inspiroval aktuální card kit. Moc se mi líbí, že „oslavuje“ přátelství a není určený jen pro narozeniny a jiné významné události. Prostě uděláte přání pro svou kámošku, „nejku“, jen tak. Kdy jste to udělaly naposled? Já asi nikdy a je to fajn, říct někomu, že je super, i když trochu praštěný a že jste rády, že ho ve svém životě máte…
 
I když je kit na první pohled hodně barevný, tak se výseky i papíry krásně doplňují a lehce vytvoříte přání v jemných tónech. Přidala jsem „hnízdečko“ z bílé nitě a Nuvodrops kapky.


Vidíte, jak přiložené jednobarevné kartony skvěle sednou ke kukačkovým hodinám? Kámošky navždy? No jasně! A hlavně podlepit 3D páskou! Papero holky naskladnily velké balení, tak si udělejte zásoby. 
 
Další z výseků mi připomínal slunce, tak stačilo vyřezat pár mráčků a bylo hotovo. Mimochodem, modrá čtvrtka s puntíky je z červnového card kitu. Byly to takové malé kousky, které bych normálně vyhodila, ale kity vždy sesypu zpět do složky a pak se k nim občas vracím a jsem ráda za každý papírek.
 
Nakonec pro vás mám tři přání, na kterých jsem využila celou tyrkysovou čtvrtku s drobnými kvítky. Nezůstal ani kousíček.
 
Takto můžete vlastně využít jakýkoliv vzorovaný papír. Barevný panel jsem si nalepila na základ přání a do bílého kousku vyřízla květy a listy a vše pak podlepila 3D páskou. V kitu jsou i moc prima razítka – zvlášť tato pidivelikost je skvělá na jemné doplnění přáníček. 
 
Zbyl mi cca pěticentimetrový pruh barevného papíru a z něho jsem si vyřízla stejné květy a na bílý základ je nalepila 3D páskou. Samozřejmě jsem doplnila ještě pár kapek Nuvo drops v mém oblíbeném poměru 3 na jednu stranu a 2 na druhou.
 
Prořezaný pruh by sice mohl letět do koše, ale proč ho nevyužít na třetí přání? Máte přeci ještě ty bílé výřezy.
 
Dnes to bylo takové jemné, na příště pro vás mám připravené trochu jiné kousky s přidáním černé…i když, jak na to teď koukám, pořád jsem v mezích své „komfortní zóny“…
 
Nezapomeňte své tvoření ukázat na našem facebooku!
♡ 
Adéla

9 komentářů:

Pin It button on image hover