úterý 16. října 2018

CARD KIT projekty - VALIKA

 
Ahojte, opäť tu máme ten krásny čas nového kitu a nového tvorenia z krásnych materiálov. Dnes sa sústredím na obsah card kitu, ktorý je ako vždy v prípade PA výnimočný.
 
Páči sa mi kombinácia tmavej modrej a jemnej ružovej a/alebo marhuľovej a v tomto kite je jej neúrekom. Narodeninová sa hodí vždy.
 
Zo zvyšného papieru som vystrihla srdiečka a nalepila ich na hlavný panel. Farby vystrihnutých srdiečok zodpovedali farbám na papieri. Len som ich trošku pozdvihla a ohla :) 
 
Pri tomto krásnom ženskom kite mi trošku chýbali kvietky, ale to samozrejme nie je žiaden problém. Tie máme každá jedna v zásobe. a tak som vytiahla aj tie svoje. Vystrihnuté z tohto papiera.  
 
Zvyšok papierov uvidíte v mojom budúcom príspevku. Teraz sa viac sústredím na pečiatky. Je to o kamarátstve, ale je to aj o láske.
 
Strašne ma teraz baví vytvárať tieto pravidelné vzory. Snáď vás to ešte nenudí a chvíľku mi to ešte strpíte. Srdiečka som si vyrezala na Big shote a použila niekoľko veľkostí, farieb aj štruktúr. Samozrejme každá jedna oddelená 3D lepiacou páskou.
 
Áno viem, táto je nepoužiteľná, ale zdvojené slovo "moja" som si všimla až pri upravovaní fotiek. Až tak veľmi som sa sústredila na dizajn :-))) Ponechala som to však, lebo ten nápad nie je na zahodenie. 
 
Taktiež som zistila, že ružičky môžu mať aj stonky
 
Neviem si pomôcť, ružičky najradšej vyfarbujem červenou. V realite mám rada rôzne farby ruží, ale keď ich mám vyfarbiť tak okamžite siahnem po červených odtieňoch. Použila som Zig markers, ale veľmi nedbalo a rýchlo, lebo čas ma tlačil. Následne som dodala trblietky pomocou Clear Wink of Stella 
 
Nemusíte ich však vyfarbovať, lebo vyzerajú dobre aj len tak. Opečiatkované. Siahla som po jemných tónoch. 
 
Úplne prvý nápad, ktorý som dostala s týmito pečiatkami bol spojený so škandinávskymi vzormi, možno folklór. Pohrávala som sa aj s myšlienkou použiť modrý papier a vytvoriť efekt modrotlače, ale rozhodla som sa zostať v ženských farbách .
 
Avšak vyzerá to dobre aj vyfarbené. 
 
Celkovo som si to užila. Už sa teším, keď sa s vami budem môcť podeliť o druhú várku inšpirácie. Bude to trochu divočina :-) ale viac už neprezradím. Prajem krásne tvorenie, už sa teším na vaše výtvory
 
Valika

8 komentářů:

  1. Nádhera, Vali, jako vždy! Nejvíc se mi líbí ten bílý tisk na vínové... <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem 😘❤️❤️❤️ sa teším ze sa ti páčia. A diky za označenie tvojho favorita. Mňa to vždy zaujíma 😃

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní inspirace, Vali! Asi poprvé máš něco úplně jiného než mi tu leží na stole :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Adelka 😘 ja sa už neviem dočkať tvojej inšpirácie. Som veeelmi zvedavá. Určite to bude bomba ❤️❤️❤️

      Vymazat
  4. Krásné! A můj favorit... Tentokrát asi hned první přáníčko se srdíčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Terezka ❤️❤️❤️ to srdiečkove je asi aj môj favorit. Jednoduché ale milé. Ďakujem za komentár, potešil ❤️❤️❤️😀

      Vymazat
  5. Tak jsem se včera nechala inspirovat, první přáníčko se srdíčky jsem úplně nadrzo okopírovala a hned jsem přidala i další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeej Peťka tak to je super 😁 sa teším veľmi ❤️❤️❤️

      Vymazat

Pin It button on image hover