pondělí 15. října 2018

FREESTYLE - PL stránky od ALENY

Krásné pondělí. Stále jedu na vlně scrap v krabicích a pracovna, ve které je momentálně snowboard i mikrovlnná trouba, proto se dnes ukazuji opět s PL stránkou. Vlastně dvěmi. Tiše závidím těm, které už lepíte z podzimních kitů, já si jeden stihla prohlédnout a druhý jen přesunula do bedny. Ale vím, že jednou to přijde a pak bude článek organizace pracovny. Těšíš se jako se těším já? Mám v hlavě plno nápadů, jak tu místnost poskládám. Uvidíme, jak to dopadne. V první řadě řeším ložnici. Ale teď už k první stránce dneška. 
 

Je to mix různých samolepek z různých kitů, ale přesto mi přijde, že se nebijí a hezky se doplňují. Jako podklad jsem tentokrát nevzala kartičky, ale jednu scrapbookovou čtvrtku ze starších zásob. Tuším, že je to nějaká od Elle’s Studio. A jako abecedu jsem vytáhla osvědčenou klasiku od Tima Holtze, protože jsem předpokládala delší popisky a na to je ona jako dělaná. 
 

Základní ozdoby jsem zvolila ty z loňského My life kitu, protože jsem si doplnila zásoby chroští a zůstalo mi pár průhledných samolepek. Ty jsem podlepila bílou čtvrtkou a vystřihla. Při hledání číslic na označení týdne, jsem se modlila, aby tam ty dvě dvojky byly. To je vždy adrenalin najít v zásobách nějakou abecedu nebo výseky, kde mám ještě dost čísel. A to se holky snaží a dvojky a jedničky dávají po čtyřech.


Hvězdičky, které jsou na stránce rozeseté, jsou z card kitu červen/červenec a ty frázové samolepky jsou už hodně staré, creative kit srpen 2016. Nemohla jsem si odpustit lištičku s jezevcem, protože ty mi k fotkách pasovali skvěle. Jsou z dubnového page kitu 2017. Jako poslední věc na stránce najdeš růžové štítky, které jsou zde jako ozdoba i pro místo na lehký journaling. Já prostě nejsem moc psavec. Toho jsi si jistě všimla už i u článků.


Druhá stránka je už jen taková rychlovka. Ten týden jsem byla od úterý nemocná a po návratu z práce jsem zbytek dní proležela v posteli, proto nebylo moc fotek. Chvíli jsem přemýšlela, jaký materiál použít, ale pak mi padl do oka zbytek lednového my life kitu a bylo hotovo.


Vytahala jsem všechno, co mi z kitu zbylo a lepila. Ne všechno se dalo použít, ale i tak toho, co se dalo, bylo dost. Stránka je to taková jednoduchá, ale občas je potřeba to moje album odlehčit.


2 komentáře:

  1. Krásné Alčo, máš to krásné a ta druhá stránka je dle mého názoru skvělá. Ovšem nejdokonalejší je spojení samolepky Dneškem to začíná s fotkou léků 😁😍.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to přišlo hrozně trefný...😂😂😂 to samé s tou kérkou Od teď až do skonání světa..😂😂😂

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover