úterý 2. října 2018

PROJECT LIFE CHALLENGE říjen 2018

Doodling na fotku

Ještě nejsi členem naší facebookové skupiny? Přidej se k nám a zapoj se do pravidelné měsíční CHALLENGE. Pro účast v soutěži nemusíš mít Facebook, stačí poslat fotku emailem.
 
PODMÍNKA

Tak doodling (takové to čmárání, črtání, kreslení) jsme tu už měly, ale pouze ty nejodvážnější (a to jste určitě vy všechny) si určitě rády zadoodlují NA FOTKU! Nebudeme zastírat, na nápad nás přivedly nádherné ukázky v článku od Lucky (tady). Podmínkou jsou tedy kresbičky, můžou být i nápisy, na fotku. Černé, bílé, nebo barevné. Pamatujte na použití permanentních fixů, např. klasického CD popisovače, markerů Sharpie nebo se nám osvědčil tento bílý poklad Metallic Marker.

 VÝHRA

Vítěz je losován pomocí random.org a obdrží poukázku do eshopu v hodnotě 250 Kč. Druhého vítěze vybírá design team a získá razítko PA dle svého výběru.

Fotografie nahrávej na facebooku do ŘÍJNOVÉHO alba pod SVÝM JMÉNEM a v závorce uveď pořadové číslo nahrání. Fotografie také okomentuj, aby se všem ve skupině zobrazila :) a mohly jsme ji obdivovat. Pokud Facebook nemáš, pošli fotku na email atelier@paperoamo.cz

CHALLENGE KONČÍ 31. 10. 2018

JANA B.




5 komentářů:

  1. Krásná stránka 😊. Ale to zadání, uff. Asi přišel čas zase se trochu posunout v albu 2015 😎.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Aji. Ja myslim, ze na 2015 je ten uplne nejvic spravny cas!

      Vymazat
  2. Nádhera a neznost v jednom 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Juj, tak to je tedy těžké zadání 😝 Mega výzva pro mě 😊 Ty to máš nádherné, Jani! Ani jsem nevěděla, že umíš tak krásně kreslit 😙

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover