čtvrtek 8. listopadu 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA


Mám tu pro vás dalších pár kousků, ke kterým mě inspiroval „kamarádský“ card kit. Tentokrát jsou ve znamení ještě většího minimalismu než obvykle.
 
Samolepky, které jsou v kitech, využívám minimálně, protože nejsou dost „3D“, ale stačí je jednoduše podlepit kartonem a případně i pěnovou páskou. Na ňuňu obláčky jsem natiskla text a přidala pár kapek černých Nuvodrops. Přání hotové za pět minut…
 
Další mráček – tentokrát kartonový výsek, jsem doplnila razítkem s motivem kapek, které je ze sady Na výletě. Pár z nich jsem ještě zvýraznila průhlednými Nuvodrops.
 
V přiložené sadě razítek je i tento jednoduchý motiv ptáčka. Kolem vyříznutého věnečku jsem si natiskla celý zástup a k oživení použila jen pár teček v barvách duhy. Konečně jsem využila krásnou sadu fixů od Tombow. 
 
Pak jsou tu razítka větviček s lístky, které můžete doplnit kvítky ze stejné sady, ale já chtěla něco ještě jednoduššího. Srdíčkové enamelky byly to pravé.
 
Ještě jsem si zkusila i něco trochu barevnějšího s použitím přiloženého barevného kartonu. Kombinací barev „tón v tónu“ nikdy nešlápnete vedle.
 
Na závěr další hodně jednoduché přání, kterým sdělíte to nejdůležitější.
 
Jak jste na tom vy? Děláte už vánoční přání nebo máte ještě trochu času a hrajete si s cardkitem nebo lepíte alba? Celá Paperoamo rodina se těší, až se na našem facebooku pochlubíte!
 
♡ 
Adéla

8 komentářů:

  1. Ťuťuťu ptáčci! Moc se mi líbí srdíčkové tulipány! Kam ty na ty nápady chodíš? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálka, do šuplíku...vytáhnu paperomatroš a už to jede 😁😘

      Vymazat
  2. já obdivuji ty tečky pomocí tekutých enamelek- mně to prostě nejde, je na to nějaký spešl fígl? Já mám u všech špičku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj jediný fígl jsou Nuvodrops...vyzkoušela jsem jich celkem dost a tyhle jsou prostě boží...tekutý tak akorát a takhle krásně se zahladí samy.. Špatně mi fungovaly akorát ty trochu perleťové, ale nevím ani, jestli ty odstíny ještě mají v nabídce :)

      Vymazat
  3. já prostě miluju tvůj styl😍 Opět krásné nápady! Taky mě zaujaly ty enamelkové kytičky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tie enamelky to je bomba !!! Uplne najviac sa mi paci to posledne :-) :-*

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover