pátek 23. listopadu 2018

CARD KIT projekty - VALIKA

Prajem všetkým krásny deň,
hlásim sa s ďalšou dávkou inšpirácie z aktuálneho card kitu. Pripravte sa na šok - bude to romantické a tak trochu aj vintage ... ale vintage v štýle Paperoamo samozrejme :) 
 
Hneď v úvode sa priznávam, že som si navyše kúpila jeden papier a penovésamolepky. Jednoducho som neodolala, to sa nedá. V skutočnosti si gratulujem, že som toho nekúpila viac :)

Ten papier je dokonalý
 
Špeciálne som vystrihla tie najkrajšie vzory, aby sa vynímali na pohľadniciach. 
 
Túto pohľadnicu som ozdobila aspoň holografickým embosingovým práškom. K tej predchádzajúcej sa mi nehodilo nič. 
 
Presne v tomto bode som si vytvorila samodepku. Uvedomila som si, že moje pohľadnice začínajú byť príliš jednoduché a že vás mám inšpirovať a že moje pohľadnice začínajú byť nudné ... čo je teda to najhoršie čo sa môže stať. 
 
Medzitým som vytvorila túto motýlikovskú. Podkladový papier bol asi môj najobľúbenejší zo všetkých, ktoré som v kite dostala. 
 
Potom som si dala vlastnú challenge - chcela som vytvoriť niečo milé a romantické. Pozrela som si blog crate paper a zistila som, že výtvory od Maggie Holmes majú vintage nádych. Nie tradičný, ale moderný vintage. Zdalo sa mi, že to nebude problém. Čipka, stužka, perličky - to zvládnem. Úprimne - bola to väčšia výzva než som čakala :)
 
Vidíte koľko je tam tých vrstiev ? 
 
Keď som nakupovala tie čipky a stužky tak mi do oka padol aj zvláštny materiál, ktorý sa používa pri dekorovaní stolov. Organza? Nie som si istá. Išla som po farbe. Doma som si však spomenula, že by sa to dalo využiť aj ako základ na shaker card. 
 
Nie je to môj nápad. Myslím, že som to videla už na Pintereste alebo v nejakom videu. Kto vie. Podstatné je, že to funguje. Je to dokonalá shaker card, kde sa nič nelepí a flitre sa trasú ako o život.
 
Súčasťou mojej výzvy bolo použiť aj provokačné a inovatívne nápisy, ktoré pre nás Anička F. pripravila. 
 
Samozrejme tú záclonu trošku vidieť, ale je to jemnulinký materiál. 
 
Potom som už len šla na romantickej vlne a pokračovala v tvorení.
 
Nie som si istá či je to vidieť, ale v pozadí je veľký vellumový motýľ :)
 
Moja posledná pohľadnica sa mi zdá najviac vintage, ale podľa mňa je to len kvôli kraftovému podkladu.
 
Tak čo na to hovoríte? Je to až príliš vintage? Alebo je to pohoda a vôbec vám to nepripadá ako vintage? Máte favorita? 
 
Veď viete, že ma vždy poteší vaša spätná väzba. 
 
Vidíme sa čoskoro s ďalšou krásou nevídanou. Nový card kit bude peckový (ale to je každý jeden). Môže sa stať, že tohto roku nebude v SR ani v ČR chodiť Mikuláš. Sladkosti sú totiž strašne drahé a mamičky potrebujú nielen nový card kit, page kit, ale aj poslednú novinku - card kit Vánoce 2018. Aj vy slintáte? Aj ja! Verte mi, sme na jednej lodi. 
 
Ok lúčim sa, čaute :)

6 komentářů:

  1. Další pecka nejpeckovitější :) Tento kit se mi moc líbil. Ale to je poslední dobou u všech kitů PA, takže k nám přijde i Ježíšek jen ke mně a na ostatní se už nedostane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťka ďakujem 💗💗💗 áno v poslednej dobe sú všetky super vydarené. Hlavne ze jezisek vie co nakúpiť a komu 😘😘😘

      Vymazat
  2. Teda Vali, romantic vintage v modernin pojetí je super! 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Tag organza? Ahaaaa ... mňa napadla aj jemná pančucha :) ale nezabi ma! Super nápad! Celkovo ma nadchlo, že si vytiahla galantérne ozdoby, už ma to dráždi dlho a ty si to použila bravúrne. Vintage nemusím, ale v tvojom podaní je super, proste @paperoamo ;) A najkrajšie sú motýle, lenže myslm, že to je tými farbai, bo všetky sú krááásne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani zlatíčko :))) prečo by som ta mala zabiť. Dobrý nápad môže byť čokoľvek jemne a priehľadné. Aj pančušky. A chod do toho, prosím, nákup v galantérie a lep o 106. Ty to urobíš nádherné. Už sa neviem dočkať 💗💗💗

      Vymazat

Pin It button on image hover