pátek 30. listopadu 2018

Challenge 12/2018

Zelená a červená 
V minulém příspěvku jsem slibovala poslední vánoční stránku z loňského alba. Při její tvorbě jsem pokořila jednu ze svých dosavadních fobií – nebo spíš nelibostí – až dosud se mi nelíbila klasická vánoční kombinace zelené a červené. Prostě mi to nějak nešlo, a když tvořím, všemožně se jí vyhýbám.Lucka ale vymyslela tak báječné kity, které mě přímo přivedly k tomu, abych se svého odporu zbavila, a s výsledkem jsem spokojená (myslím barevně, jinak by na něm, samo, ještě šlo co-to vylepšit – pozn. pro Adélu). 
 
Pro mě to byla docela challenge, pro vás nejspíš čajíček, ale o Vánocích vás přece nechceme trápit ničím těžkým! Tak doufám, že v závěru příštího měsíce uvidíme spoustu vašich příspěvků!
 
ZADÁNÍ
  • Téma: zelená a červená
  • Podmínka: použij na stránce zelenou a červenou jako dominatní barevnou kombinaci
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku, či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 28. 12. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 29. 12. 2018 a vítěze vyhlásíme 31. 12. 2018.

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč.

1 komentář:

  1. Boží zadání a stránka je skvělá! Líbí se mi i kompozičně. Jsi prostě hvězda, no! 😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover