pondělí 19. listopadu 2018

FREESTYLE - jednorožčí PL stránky od ALENY

Krásný pondělní den, snad už jsem zpět v plné polní. Přiznávám, že poslední měsíce pro mě scrap neexistoval a to málo, co se tu objevilo, nebylo úplně ončo. Dotiskla jsem si všechny fotky od léta až po začátek listopadu, i náš společný teambuldingový víkend, a můžu se na to všechno vrhnout. Jen kdyby ty dny byly delší. Mám na stole něco okolo sto nenalepených koláží. Těším se, až přijde víkend, kdy nebudeme muset nutně něco na domečku řešit a nebudeme mít žádnou akci. Takže tak na Vánoce. Taky nestíháš, že jo? 
 
Dneska tu mám návrat do léta, začala jsem tam, kde jsem skončila. A zrovna to byl týden, kdy jsem měla na starost tu důležitou akci letošního roku. Rozlučku naší grafičky Silvie. Doufám, že jí nebude vadit zveřejnění její pinterestové rozlučky (tak ji nazvala ona) a tobě se bude líbit trochu těch jednorožčích a růžových fotek. Nejdřív však trocha těch fotek z týdne, i když taky tak trochu s víkendem souvisí. Přišlo nám dlouho očekávané svatební oznámení a probíhaly dokončovací přípravy. 
 
Pokud jsi hádala, jaké kartičky jsem použila, tak jsi se určitě trefila, protože to nemohlo být nic jiného než letní My life kit a v ní ty užasné pěnové motivy. Konečně na ně došlo! Samozřejmě jsem použila i Extra kit, protože je stejně mám od začátku pokupě. Jediné, co v kitech nebylo, byla ona puffy růžová abeceda, která je od Pink fresh a mám jí ve více barvách. Díky stěhování jsem je objevila, dokonale jsem na ni totiž zapomněla. 
 
V detailech stránky si všimneš, že prim hrají hlavně epoxy kolečka a štítky. Ty já prostě můžu v neomezeném množstí. To je stejné jako s enamelkami, i když od těch jsem poslední dobou upustila. Měla bych je zase vytáhnout. Možná na tuhle stránku ještě nějaké přidám. 
 
Druhá strana je koláž. Poslední dobou se u mě objevuje častěji a častěji. Trošku mi to připomíná dětství, kdy jsme si dělaly s holkama koláže našich hvězdných „lásek“ do sešitu. Vždycky, když je nějaká akce hodně fotková, tisknu záměrně většinu fotek menších a pak beru bílou třicítku a skladám, skládám a skladám, tak aby se mi tam vešlo co nejvíc fotek, ale zároveň to nezaniklo. No nevím, taky jsem to možná trošku přehnala. Znáš mě. Neumím ubrat. 
 
Čistě bez záměru jsem tak trochu splnila i jednu starší podmínku měsíční chalenge, kdy měly být fotky okolo a ne uprostřed. Konečně jsem mohla i z kitu vytáhnout ty růžové nanuky, protože k těm našim jednorožčím, které jsme měly, se dokonale hodily. Tak trochu Silvi podezřívám, že si tento kit udělala takhle barevně schválně :D.
 
Líbí se mi, když se fotky překrývají, ale měla bych se ještě trochu víc odvázat a při těch kolážích nelícovat fotky s okrajem stránky, ale dát jí do úplného kraje ze šikma a pak ustřihnout. Snad si na to někdy při lepení vzpomenu a ne až při psaní článku. 
 
Tímto končím exkurzi do jednoho duhového dne. Doufám, že se ti návrat do léta (ehm, ten víkend bylo 15 stupnů) libil a příště už snad nějaký ten podzim. Měj se krásně.

3 komentáře:

  1. Ten víkend si dobře pamatuju, cele léto hic, měli jsme mít zahradní oslavu a u nas pršelo... stránky jsou krásné letní, ta třicítková je bezvadná:) až je mi líto že jsem tento kit skoro ještě nepoužila...

    OdpovědětVymazat
  2. Super stránky! Kdo jiný by měl mít dost odvahy na to použít tyto bláznivé kartičky :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ali tak to je bomba, ta velká stránka se mi fakt moc líbí, je to takový smash jj. Musela to být VELKÁ jenorožčí akce, pěkně crazy. Jsem ráda, že jsi zpátky a těším se na další stránky juch. ps: tu růžovou abecedu ještě nemám a asi ji nutně potřebuju

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover