sobota 24. listopadu 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

Krásný sobotní den, tedy doufám, že ho budeš mít krásný. Když jsem poprvé uviděla nový My life kit byla jsem nadšená. Ti medvídci mě dostaly už v říjnovém Page kitu. O to víc jsme se těšila na My life. Jenže pak mi došlo, že kit je vlastně i listopadový a budu muset nalepit i nějakou podzimní stránku. Což je pro mě v dané situaci dost problém, protože jsme během podzimu nepodnikli moc věcí, které by s podzimem souvisely, nebo aby byl na fotkách podzim patrný. Dlouho jsem přemýšlela, jak dnešní inspiraci udělám. Chvíli i padaly návrhy, že si předpřipravím DD album, ale tam se stále více a více vracím k loňské vánoční kolekci, kterou jsem si i původně schovala na letošek. Nakonec jsem přeskočila deset nenalepených týdnů v albu a vytáhla fotky ze 44. týdne, kdy byl Halloween.
 
Ne že bychom ten svátek nějak slavili, spíš se mi líbí výzdoba dýněmi a samotné vyřezávání. Každý rok si vždycky nějakou vyřežu a pak mám dvě keramické. Těmi dvěma fotkami se uklidňuji, že stránka může být lazená do podzimu, ostatní fotky jsou tak různorodé.
 

I když jsou v kitech (My life i Extra) krásné ozdoby, tak ke stránce se mi jich moc nehodilo, a proto jsem vytáhla arch samolepek z říjnového Extra kitu, kde byly dýně, kočky, netopýři a pavouci. I když to bylo neplánované, zase jsme se s Ivkou sešly v použitém materiálu. Bohužel nic jiného než tento týden jsem nalepit nestíhala. Určitě sis všimla, že u nápisu DOMA je M a A obráceně, občas se tak stane a já si toho všimla až při psaní článku.
 
Mám pocit, že už bych to nebyla já, kdybych jednou za půl roku (možná častěji) neměla v albu nějakou tu fotku s tématikou HP. Tentokrát jsem v tom nevinně, vše jsem dostala jako dárek, který mi přivezla rodina z Londýna. Měla jsem z toho takovou radost, až jsem to u mamky zapomněla. Jako titulní kartičku jsem si vzala tu s nápisem listopad a dolepila číslo týdne a datumové rozmezí. 
 
Požila jsem obě červené abecedy a minimálně tu malou budu muset ještě dokoupit. Mám nějak velkou spotřebu. Ty vellumové lístečky jsem nemohla nechat bez povšimnutí a udělala si na stránce dva menší shluky. A ano, pokud si říkáš, proč fíkus Fred, tak jsem si náš nový přírůstek flóry pojmenovala. Je to sice úchylné, ale to já občas dělám. 
 
Jako druhou stránku mám doplňkovou kapsu. Původně se tuším jedná o design G, tři 4x4 čtverce pod sebou, ale pomocí fuse tool si ji upravím jen na tři 3x4. Chtěla jsem totiž použít kartičku „čas kouzel“, protože i když je myšlena jako vánoční, mně přijde potterovská.
 
Přišla řada i na průhledné samolepky s domečky, které jsem přilepila k fotce, kde se přítel dívá na telku a naše kočička měla telku z něj. Především kvůli jeho večeři. A nakonec fotka krbu u mamky, kde už se začalo topit. Tohle jediné mi bude v našem domečku chybět. Krb.

1 komentář:

  1. Moc pěkné stránky Alčo, povedly se Ti. Ani by mě nenapadlo dělat je v modro-červené kombinaci, ale je to super. A vlastně ladí perfektně k nehtům. Já si dělám nehty na podzim do halloweenských barev. Super.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover