úterý 20. listopadu 2018

MY LIFE KIT projekty - JANA B.


Konečně k nám ta zima dorazila, viďte. Jenže pro mě trochu pozdě, tedy pro tuto inspiraci. Nechtěla jsem totiž ty nádherně zimní kartičky plýtvat na podzimní stránky, i když spousta kartiček je pro toto období také určena. Ale já se prostě už viděla s tím sněhem a horkým kakaem, přinejlepším u vánočního stromku, a tak jsem zalovila v archivu. Úplně náhodou jsem si totiž vzpomněla, že ještě nemám z loňska zpracovanou jednu fotku, kterou jsem si šetřila na velkou stránku. Až uvidíte, pochopíte. Tahle fotka si totiž velkou stránku zaslouží.


Jakmile jsem viděla ty krásné křížkované bordurky na washi páskách, bylo jasno: bude se vyšívat. Ze zadní strany jsem si načrtla řádky a pak už jsem od oka dělala křížky podle vzoru. Na několika místech jsem si udělala pár svislých čar, aby to všechno lícovalo a náhodou mi to někde neujelo. Přiznávám, byla jsem v pokušení toho vyšít mnohem mnohem víc, ale když jsem si pak přidala fotku, pár kartiček a ozdoby, tak to bylo tak akorát.


Mně prostě baví ta barevná sladěnost kitu. Moc jsem chtěla použít nápis na hořčicové "kouzelný den", ale barva není na fotce a chtěla jsem ji tam ještě někde zopakovat. Stačilo tedy pár hvězdiček, washi proužek a štítek. Pod fotkou jsou dvě a půl kartičky. Tu červenou jsem tam přidala kvůli výraznému nápisu, aby se to vyvážilo.


Ten nápis, ten mi trochu dal. Původně jsem ho chtěla trochu 3D, a tak jsem si písmenka podlepila čtvrtkou a jala se je vystřihovat. U třetího jsem to vzdala. Já mám trpělivosti dost, ale čeho je moc, toho je příliš. Tudíž jsem skončila s plochým nápisem, ale zachraňuje to dřevěný výsek "Vánoce" z minulých let.


A zvířátko taky muselo být. Kde jinde ho udat, než na velkou stránku, viďte.


Teda, to jsem se vánočně naladila. Já už se těším, už se chystám, protože tohle je scrapově nejkrásnější období a toho kouzelného materiálu je tolik, že bych těch Vánoc potřebovala třikrát víc!

23 komentářů:

  1. Ta kompozice je uplne dokonala Jani!

    OdpovědětVymazat
  2. To je taková nádhera Jani! Kompozice, barvy, fotka, jste nádherná rodinka.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, nemám slov...úžasná stránka, všechno je tak nádherně sladěné... Ty vždycky překvapíš. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, jemňounké a vyšívání k Tobě Jani prostě patří👍😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, Irenko! No, už je nás tím vyšíváním hodně nakažených :D

      Vymazat
  5. Nektere fotky se musi nechat "ulezet" nez prijde jejich cas:) mas to opravdu nadherne, tak akorat vseho a dohromady to krasne ladi. Tvoje album bych jednou chtela videt nazivo, to musi byt neco neskutecneho:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš naprostou pravdu, Leonko! A moc děkuji! Ráda tě někdy uvidím a poznám!

      Vymazat
  6. Oooo, Jani! To je veliká nádhera! 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, to je krása... Poslední dobou je té krásy od vás tolik, že nevím, co dřív liftnout :) Snad tím úplně nezakrním :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Katko! Určitě ne, člověk ve výsledku vnese do díla to svoje, to se neboj! Však to u tebe vidím! A máš pravdu, ja pokaždé lituju, že nemám tenhle nebo tamten kit, protože to, co holky postujou, to chci všechno!

      Vymazat
  8. Holky! Ja vám moc děkuji za tolik krásných slov! Hned je ten den lepší, vidět, že se něco povedlo! Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  9. Jani jak to děláš, že z tvých stránek na mě vždycky dýchne taková pohodička a klid a radost z toho co děláš. Máš to opět nádherné a jemňoučké, tvůj rukopis je prostě jasný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, děkuji moc! Tak uznávám, tyhle Vánoce, to byla fakt paráda, to se pak scrapuje opravdu samo!

      Vymazat
  10. Jani,jako vždy krásné,jemné a přitom si tam zkombinovala tolik barev,tleskam!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Jani,krásné,jemné a přitom barevné,takto to umíš jen ty!TOP!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Jani moc krásná stránka, TVÉ vyšívání je prostě nepřekonatelné úplně na všem, už se těším fakt i na ty Vánoce díky vám a Vašim krásným projektům ... jen mě tam mate ten rok 2018 ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, děkuji moc! Já už se taky tak těším! Mám to každý listopad, odkroutíme narozeniny dcery a já se nahodím do adventu :D Prosím tě, nemate tě vůbec nic, jsem střevo a samozřejmě jsem si nepozměnila datumovku, že :D Máš super postřeh!

      Vymazat

Pin It button on image hover