čtvrtek 15. listopadu 2018

PAGE KIT projekty - ANNIE

Na listopadový page kit jsem se těšila mooc. Především pro ty jemňoučké barvičky a odstíny fialkové, no a samozřejmě kvůli úžasné kolekciPinkresh Indigo Hills 2, která na mě vyskakovala na instagramu a youtube už od září. Na jedné straně výhoda a na druhé nevýhoda v tom, že pak už je člověk tak nasáklý nápady jiných, že se horko těžko vymýšlí něco originálního. Ještěže jsou součástí kitu vždy i české materiály.
 
Pojď se podívat, co jsem si pro tebe dnes připravila. Jak už jsem řekla, na Indigo Hills 2 jsem se těšila především kvůli těm jemňoučkým barvičkám, takže můj první layout je vyloženě jemnost sama. Hlavní roli hraje bílá čtvrtka, bílý vellum a bílá nit.
 
Nejprve jsem si hrála s myšlenkou rozměru 11x8,5 inch, ale když jsem naskládala vše na stránku, působilo to stísněně, takže jsem zvolila klasický formát 12x12. Problém bylo, jak dostat text z počítače na stránku, když nemám tiskárnou na A3, a tak jsem prostě do čtverce řízla, tak aby mi stránka vešla do tiskárny. Vše naměřila, vytiskla a pak podlepila druhou bílou čtvrtkou. Spoj jsem zakryla natrhaným velumem, kterým jsem několikrát prošila na stroji spolu s ozdobami z kitu (lístečky), vystřihnutými kytičkami a nálepkami z kolekce. 
 
Výseky jsem drobátko ztenčila odloupnutím několika vrstev papíru, tak aby se lehčeji prošívaly a já nezalomila jehlu. 
 
Levá strana je tvořena jen fotkou s navrstveným vellumem, papírem z kitu a zbytkem acetátové čtvrtky se zásob. Opět jsem vše prošila. Na nadpis jsem nejprve chtěla použít heslo „láska“ z kitu, ale bylo moc kontrastní, a tak jsem opět sáhla do krabice a vytáhla výseky „ty“ a „láska“ z letního my life kitu2017. Trošku jsem se cítila provinile, že jsem na stránku nepoužila více materiálu z Page, ale někdy to tak prostě je.

Druhá stránka je oproti té první velmi kontrastní a hýří barvami i použitým materiálem. Njn, tvoření holt vystihuje moje nálady a rozpoložení. Někdy jsem ta romantická duše a hodná máma od dětí a někdy je to prostě PUNK. No a jelikož je stránka takovou mou oslavou členství v PA, a to je panečku jízda, je i stránka divočejší. 
 
Tady už jsem si mohla dovolit menší formát stránky. Stačilo jen oříznout už jakoby přichystaný layout z papíru z kolekce. Moc se mi líbily tvary zploštělých hexagonú, tak jsem jich pár obšila a taky některé dovyšila. Do některých jsem umístila krásné dřevěné ozdoby ze stejné kolekce Indigo hills 2. 
 
Pod fotku jsem navrstvila ještě vystřihlé kytičky z dalšího papíru a stejným papírem ji i podlepila. Nesmím zapomenout ani na papírový pytlíček, který v sobě skrývá vyrobenou visačku s journalingem. 
 
Nakonec jsem doplnila ještě nadpis PA pomocí velké tmavě modré abecedy (puffy srdíčko nesmí chybět), no a doplnila výseková hesla, který jakoby mi vycházela z duše. (Jen heslo „radost“ v listopadovém kitu nenajdete, je totiž ze srpna.) 
 

Poslední příspěvek je opět další stránka do mého TNka. Ty krásné podzimní výseky mě nenechaly klidnou, a tak jsem ještě narychlo slepila tuhle stránku. Nechala jsem se inspirovat Valikou a jejím zadáním v srpnové challenge.  
 
S výseků a nálepek z Page kitu jsem si vytvořila na pravé straně rámeček, do kterého stačilo jen nalepit nadpis procházka a natisknout datum. 
 
Na protejší stránku už jsem jen nalepila fotku, kterou jsem vytiskla na celou A4 a seřízla na potřebnou velikost. Možná ještě dodatečně připíšu journaling o naší partě HIC.
 
To je ode mě dnes vše, at´se i tobě krásně tvoří.

8 komentářů:

  1. krasa anicka. super stranky a ten TN ???? to je dokonalost najviacsia. asi je zbytocne pisat, ze nieco podobne som si chcela spravit aj ja :D si super :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj tnko je hlavně tvoje zásluha, moc jsi mě inspirovala😘

      Vymazat
  2. Čemu říkáš divočina? :D Skvělé jsou všechny, na všech vidím detaily, které mě moc baví! A tisk textu na tiskárně? Super, vítej v klubu! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj moc dekuji Jani!!! No tisk journalingu je opravdu navykovy. Mám před psaní ruco hrozny respekt

      Vymazat
  3. krásně jsi to uchopila!! všechno je to nádherné, já hltám hlavně ten poslední TN, wooow!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj dekuji, taky jsem nakonec nejvíc spokojena jak TN vyšel :-)

      Vymazat
  4. To je úžasné, moc se mi to líbí. Vždy, když vidím vaši inspiraci vyndám ten velký sáček a z něho veškerý obsah a porovnávám co jsi všechno použila, vystřihla a prošila a kroutím nad tím hlavou a hledám i v sobě nějaký nápad. Trošku se stydím, říct naplno udělám to úplně stejně? 🤔😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover