pondělí 12. listopadu 2018

PRODUKT PA - mini album z teambuldingu od ADÉLY

Vždycky jsem obdivovala všemožná minialbíčka, ale držela jsem se osvědčeného velkého formátu. V posledních pár měsících jsem to trochu přehodnotila, protože to velké album těžko nacpu do kabelky, abych ho mohla ukázat kamarádce a ta pidialba jsou prostě ňuňu. Když použijete jako základ kraftové album leporelo, budete hotové raz dva.
 
Udělala jsem si takovou malou vzpomínku na náš zářijový teambuilding. Sice jsme se nezvládly sejít všechny, přesto to bylo moc fajn a s ostatními děvčaty se setkáváme i tak. Díky za vás! A děkuji, že můžu být součástí týmu tak skvělých a inspirativních žen. (Celkem by mě zajímalo, kdy se v českém scraprybníku objeví nějaký „Tim Holtz“)
 
Ke kraftovému základu jsem využila výseky a samolepky ze zářijového My life kitu a říjnového Page. Oba se nádherně doplňují a jejich hlavním tématem je podzim, listí atd. Nevešel se mi nápis, tak jsem si přední stranu trochu prodloužila dolepením několika lístků.
 
První fotka naší skupinky (díky, Aničko) je vidět skrz otvor v přední straně a krom pár lístků jsem jen dopsala naše jména bílým markerem.
 
Když chci dát na stránku více fotek, tak je často jen spojím kovovým hřebíčkem, kolem kterého se můžou otáčet.
 
Na výlet jsme šli do lesa a na pískovcové skály. Všechny jsme s těmi foťáky a mobily vypadaly jako zájezd japonských turistů a fotily jsme si listy, trávu, mech… Tak jsem si fotku lesa natiskla na vellum a do albíčka přišila.
 
Pod lesní fotkou je pak schovaná fotka naší skupinky (ehm, Ivi, promiň, říkala jsem „Ještě blíž k sobě, nebo se mi nevejdete“). Krom dvou zmíněných kitů jsem hodně využila i papíry a samolepky z podzimní kolekce od Simple stories.
 
Na druhé straně je pod lesem překvapivě další les a skvělé chipboardy stromků z květnového extra kitu. Můžete si je koupit i samostatně.
 
Tato stránka je vlastně zadní, tak jsem na ni nelepila žádnou fotku, ale výseky ve tvaru kmene…jsou boží a jsou ze zářijového extra kitu.
 
Chtěla jsem je dát přes sebe, tak jsem část menšího výseku podlepila pěnovými čtverečky.
 
Fotka nohou všech výletnic musí být.
 

Takhle to na začátku naší odpolední procházky vypadalo. Pořád byl někdo u země a fotil listy, trávu, jehličí…po hodince už jsme nefotily skoro nic. Z první fotky jsem udělala kapsičku a do ní zasunula fotku listí a výsek s nápisem „listí pod nohama“.
 
Využily jsme i moderní technologie a ovládání foťáku na dálku přes wifi. Řekli jsme „sýr“ a Alča nás cvakla. Výseky jsou z parádního „výletnického“ mylife kitu z května.
 
Druhá strana je otevírací. Ivča s Ani na kameni a po otevření celkový pohled na Toulcovy maštale a malá já a malá Lucka.
 

Následovala samozřejmě zasloužená odměna. Pan číšník měl velkou radost, když jsme si skoro všechny objednaly latté a horké maliny nebo palačinky nebo dortík se zmrzlinou nebo bez zmrzliny, ale se šlehačkou… I večerní posezení a prohlížení albíček jsme zvládly. Nová generace už jede v digiscrapu…
 
Album není velké a za večer ho v pohodě poskládáte. Jak to máte vy? Děláte i malá alba nebo stíháte jen klasický project life?
 
Natočila jsem pro vás i kraťoučké video.
 

♡ 
Adéla

12 komentářů:

  1. Juu no konečně se do toho někdo pustil:-) já to své mám taky v plánu. Adelko mas to nadherne, jj a ten vellum. Byl to krásný víkend, jsme si to uzily baby👏😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ani! Já pořád nevěděla, jestli do velkého alba nebo velmi stránku a nakonec mi ten Kraft k tomu lesů seděl nejvíc. :-)

      Vymazat
  2. Paradni. Zrovna se dve tyhle leporela chystam dat pod stromecek mamce. Tak dekuji za inspiraci, mas to krasne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak nezapomeň ukázat na fb! Jako malý dárek je to ideální velikost a je celkem rychle hotové...

      Vymazat
  3. Ty si tak šikovná. Ja stále neviem co a ako. Tiež v poslednej dobe bojujem s veľkosťou. Neviem sa rozhodnúť ci veľké ci malé a potom nemám žiadne 🤣 máš to úžasné Krásne spomienky ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Vali, přesně toto znám! To teď zažívám pořád. Připadám si jako superšnek...nafotila jsem to a zjistila, že nemám popisky tam, kde jsem chtěla, ale hlavně že je :-)

      Vymazat
  4. Akože waaaaaw. To je tak kraaasne 😍 a tých vychytaviek a inšpirácie. Pecka. Ten kraftovy papier ma svoje čaro a hlavne s tými lesnými fotkami ❤️❤️ to si pozriem ešte min. 10 x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akože, když je krásný materiál, tak je vyhráno 😁❤

      Vymazat
  5. Adél, náááádhera! Vymazlené do posledního detailu! Fotka na vellum? Absolutní megapeckovní nápad, to musím zkusit! Geniální. Tvá mini jsou prostě dokonalá.
    P.S. Je mi moc líto, že jsem tam nemohla být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, však jste nám chyběly, ale vidíme se i jinak 😘❤ Při tisku na vellum jsem se trochu zapotila, ale vzpomněla jsem si na tebe a jaké "psi kusy" té sve tiskárně vyvádíš a myslím, že super :)

      Vymazat
  6. No totoooo!! Krásné!! Tolik fíglů...vellum, provázek s ozdůbkama na konci, schovky, zdobení...žeru všechno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jsi zlatá! ❤ V původním plánu bylo více schovávaček, ale třeba fotku na vellumu rozhodně ještě někdy použiju, líbí se mi,že je vidět z obou stran 😊

      Vymazat

Pin It button on image hover