úterý 27. listopadu 2018

Produkt Papero amo - vánoční stránky od JANY S.

Tak samozřejmě, že mě také chytla předvánoční horečka. S tím, jak se v e-shopu (a posléze v mých zásobách) objevil novýňu-ňu-ňu ML kit, dostala jsem chuť vánočně tvořit. Vrátila jsem se tedy ke svým restům a rozhodla se, že když nic jiného, tak alespoň jedny Vánoce dodělám. Loňské svátky jsem měla v albu načaté, a tak jsem do toho pustila. Určitě to máte podobně jako já – vždy máme hodně fotek, ale speciálně z Vánoc jich je ještě víc. Vloni jsem lepila PL po týdnech, a tak jsem se rozhodla, že vánoční týden dostane dvoustranu, abych zdokumentovala přípravy i samotný Štědrý den. 
První stranu – přípravy – jste už viděly, vytvořila jsem jí pro vločkovou lednovou PL challenge. Při vybírání fotek na druhou stranu jsem ale zjistila, že to stejně nepůjde. Jedna strana navíc je málo. Nakonec vznikla druhá strana a k ní 2 menší layouty. Materiál je z různých PA kolekcí, protože jsou všechny tak krásné, že žádnou nešlo ignorovat a protože spolu nádherně ladí! PL stránka měla daný design – další týden již v albu je. Trochu mě potrápil – vloni jsem si vymyslela specialitku a teď jsem se do něj musela strefit. Aby nebyla stránka přeplněná, poctivě jsem mazala a z večeře a nadělování nakonec zbyly 3 fotky, které svou barevností určily ladění stránky. Hrozně moc jsem chtěla použít dokonalý „káro vzor“ kartiček, z kterého jsem úplně paf a který náramně ladil s dceřinnými šaty. Na svou obranu uvádím, že když jsem je pořizovala, nebyl žádný z Lucčiných vánočních kitů ještě na světě! 
 
Ze zelené kartičky jsem vyřízla kolečko a ozdobila ho perleťovým výsekem a károvanou „24“ ze sady zlatých výseků z loňska. Zlaté a perleťové výseky jsem využila i na kartičce, kterou můžeme s nadsázkou nazvat titulní a shluk doplnila káro kokínkem. Journalingu nebylo zas tak moc, doplnila jsem ho samolepícímproužkem se stromečky a k fotce opět přidala zlaté výseky dárečků, k nimž jsem přihodila pár výseků s červenými akcenty z ML kitu, aby celek nebyl smutný. Hvězdičky posloužily jako smetí. Textové proužky jsou z aktuálního ML kitu.
 
Druhá stránka, kterou vám dnes ukážu, není o fotce. Ta naopak není z nejlepších, ale zachycuje jednu z našich vánočních tradic. Moje mamka má recept na delikát (brynzová polévka) od své babičky, milujeme ho, k Vánocům patří, a proto do alba musel. Stránka je velmi jednoduchá. Fotku jsem podložila tmavou vellumovou kartičkou, která koresponduje s bílou kartičkou na stránce vedle. Na protilehlou stránku odkazuje také abeceda se zlatými proužky. Stejně jako tam, i na této stránce je podlepená kraftovou čtvrtkou, aby na bílém podkladu lépe vynikla. Byla v prosincovém PAGE kitu 2017, v eshopu jsem ji už bohužel nenašla. Ale stejně dobře by na stránku sedla i další abeceda z tohoto kitu, která se ještě koupit dá. Jinak středovou symetrii jsem mírně narušila tím, že jsem fotku posunula do strany. Aby to celé bylo trochu veselejší, podložila jsem jí ještě kartičkou s červenými proužky z aktuálního ML kitu. Víc takových jemných proužků bych určitě využila kdykoliv! 
 
Zdobení je opět mišmaš všeho. Stromek je vystřižený z PL kartičky, rovněž velkou hvězdu jsem vyřízla na Big Shotu z kartičky z loňského vánočního kitu. Vločka je perleťový výsek. Na stránce najdete další epoxy kolečko, zlaté výseky, chipboard ptáčka z aktuálního ML kitu, baňku (nemohu jim odolat, Lucka je udělala tak rozkošné!) z novinkových výseků. A další hvězdy. Ještěže jich je na archu tolik! Stránku jsem jemně orámovala šitím, doplněným průchodkami. Přemýšlela jsem, zda nepřidat tuš, ale nakonec jsem zvolila čistý styl. Myslím, že docela stačí, ne? 
 
Druhý layout, který celek doplňuje, si zatím nechám pro sebe. Slibuji, že ho brzy uvidíte. Teď se jdu vrhnout na nějaké nevánoční povinnosti, ale už se moc těším na advent – snad mi to nadšení pro vánoční materiály vydrží … kdo ví, třeba budu letos vánočně aktuální? Krásný a klidný zbytek podzimu a ať se všem dobře lepí!

8 komentářů:

  1. Krásné ňuňu stránky👍😉Jani, ty jsi kouzelnice. Užívej si krásný předvánoční čas a také odpočívej😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko, ty jsi zlato! Díky! Jj, odpočinu si pod stromečkem ;) Ale ne, letos, to máme celkem slušně naplánované tak, abych se úplně nezbláznila a užila si i ten Advent. Tak snad ...

      Vymazat
  2. Jani moc hezké stránky, jemná dokonalost. To jsi prostě TY.

    OdpovědětVymazat
  3. Jaňulko skvostné. Tradice je krásné dodržovat a v tvém provedení - clean and simple jj nemám slov.:-) krásný předvánoční čas ti přeju a těším se na další inspiraci

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover