pátek 21. prosince 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA

Jak jste na tom? Šílíte z toho, že Štědrý den je za pár dnů a vy ještě nemáte zabaleno, napečeno, naklizeno? Nezapomeňte myslet i na sebe a trochu relaxovat, s papírem to jde nejlíp! Kdo mě aspoň trochu zná, tuší, že aktuální kit pro mě byl trochu výzva. Výrazné barvy a vzory nepatří k mým oblíbeným, ale nakonec jsem se nechala strhnout duhovou paletou s tématem oslav a tvoření jsem si fakt užila. 
 
Na rozjezd jsem sáhla po archu s razítky. Už teď můžu říct, že se tato sada dostane mezí mé oblíbené, protože krom balonků obsahuje i tři ručně psané textíky s prodlouženou linkou. Vypadají krásně jako provázky od balonku nebo je můžete použít samostatně. Na kraft karton jsem vše bíle embossovala a motiv zjemnila bílými tečkami. Balonek jsem vybarvila Distress oxide inkoustem, který skvěle kryje a vypadá lépe než pastelky.
 
U dalšího kousku jsem barevné puntíky razítkovala gumou na tužce. Je to rychlovka a na vytvoření zajímavé struktury ideální.
 
Pak jsem si řekla, že už by to chtělo sáhnout po barvách, že to tentokrát na svůj minimalismus nejspíš neuhraju a z barevných kartonů jsem si vytáhla růžovou a modrou.
 
Musela jsem si vyzkoušet „shaker“ z organzy, který nám nedávno ukázala Valika - tady. Fakt je to super vychytávka, zkuste to! 
 
Zkusila jsem i něco trochu bláznivějšího, co by se hodilo k oslavě konce roku…
 
Zbytky stuh, pár koleček a samolepky z kitu a originální pozvánka na silvestrovskou party je na světě. 
 
Mezi výseky je i parádní narozeninový dortík a to textové razítko k tomu je prostě dokonalé. Tenhle typ textů jsem vždycky obdivovala u Lawn fawn, ale jejich grafik rozhodně nepíše tak krásně jako Lucka!
 
A teď zpět k barvám…žlutá…jeden z mých největších „strašáků“, ale v poslední době jí přicházím na chuť. Vše je podlepeno pěnovou páskou – rovnou jsem pořídila pořádnou zásobu.
 
Do kousku duhového kartonu jsem vyřezala hvězdy a doplnila je pak barevnými samolepkami ve stejném odstínu. Jednoduché a efektní, tak to mám prostě ráda.
 
Díky, že jste si našly/i chvilku na můj poslední článek v tomto roce, přeji vám poklidné svátky a už se moc těším na naše setkání v roce 2019! 
 
♡ 
Adéla

10 komentářů:

  1. Adélko tak to je paráda, já osobně hlavně obdivuji, jak to máš nádherně nafocené:-) s tím já osobně bojuju pořád. Nápad s gumou úžasný a i ty s mašličkama jsou super. ukládám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! ❤ S fotkami je to v zimě velký boj o dobré světlo :) A hlavně to všechno dělá ten 45mm objektiv, stejně by to nafotily i moje děti 😁

      Vymazat
  2. Přáníčka jsou peckova zase všechna. Ach, tiše závidím za perfektní nápady 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Vždycky na začátku ani nevim, co dělat a z té bezradnosti nakonec něco vypadne...materiál inspiruje 😁😇

      Vymazat
  3. Krásná přáníčka a těch nápadů, paráda.Ta pozvánka na silvestra moc pěkná, to se hodí a je ještě čas na tvoření. Těch vánočních již bylo dosttt👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už jsem vánoce odložila a těším se na jarní motivy 😉

      Vymazat
  4. Nádhera, jako vždy! Vystoupení z vlastního stínu Ti moc svědčí! ;) Krásné svátky i Vám, Adél, užijte si je tak, jak je máte rádi a v novém roce kromě obvyklých přání, ať se ti dobře lepí a píše články, moc se na ně těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani! ❤ Tobě taky vše krásné v novém roce a pohodové svátky :)

      Vymazat
  5. Adelka to je krása!!! Farby ti moc slusia ❤️❤️❤️❤️ a som šťastná ze si vyskúšala tu organza shaker 😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover