sobota 8. prosince 2018

FREESTYLE - Traveler´s Notebook z teambuildingu od IVY

Tuhle rubriku jsem si za ten necelý rok blogování celkem oblíbila, protože se do tohohle formátu dá napasovat opravdu hodně :-) V září jsme se měly s ostatníma holkama sejít na poznávacím víkendu, některé jsme jely poprvé a jiné už opakovaně utužit vztahy. A přesně tohle je jedna z akcí, která potřebovala zaznamenat do dalšího TNka. Vybrala jsem si jeden sešit od holek v kraftových deskách. Jen jsem měla strach, jak je to přicvaklé sponkama, že se mi to bude rozjíždět a trhat. Tak jsem ho rozkuchala. Když už jsme ho měla rozdělaný, tak jsem si rozvrhla, kolik přesně budu potřebovat listů, bílé papíry proložila barevnými a vellumem. Papíry jsem ještě proděravěla uprostřed a pak jsem je i s deskama k sobě přišila provázkem. Provázek jsme schválně nechala dlouhý, abych na něj mohal něco navázat a přizdobit si ho.


Na zdobení tohoto sešitku jsem si vzala na pomoc říjnový Page kit (celý kit už není na skladě, ale některé věci z něj jsou ještě k dostání) a Extra kit a k tomu jsme si doobjednávala ještě ladící ozdoby od Simple stories. Moc se mi tyhle materiály líbily a tvořilo se s nima jedna báseň. A samozřejmě vzniklo i pár stránek do PLka. Když byl korpus TNka hotový a já měla jasno ohledně materiálu na zdobení, tak už stačilo jen popřemýšlet, kam přijdou jednotlivé fotky. Samozřejmě jsem musela použít i nějaké odklápěčky, schovávačky, okýnko a snad poprvé jsme použila i obálku :-) ….taková “blbinka” a kolik to udělá parády. Mezi papíry jsme vložila i 2 vellumové papíry, jeden jsem polepila bílými papírovými výseky lístků a na ten druhý jsem po hodně dlouhé době vytáhla embossovací prášky. Moc se mi líbí, jak je používá Adél na svých úžasných projektech, tak jsem překonala svoji pohodlnost a vyhrabala razítka, prášky a horkovzušnou pistoli. Byla jsem nakonec ráda, protože výsledek stojí za to. A od teď se budu víc snažit používat i embossing :-) 
No myslím, že o větších detailech nemá moc smysl se rozepisovat, však mrkni na fotky a na konci je pak i videoprohlídka :-)





Video



Moc děkuji za pozornost a tvoření zdar.

3 komentáře:

  1. Wow koľko vychytavok. Super ze si spravila aj video ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Tý brďo, to je parádní zážitkový zápisník. Ty jsi ho vyšperkovala👍a ten vellum a naembosované lístečky. kouzelnééeeee 👍👍👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover