čtvrtek 24. ledna 2019

MY LIFE KIT projekty - IVA


Moc vás zdravím v novém roce a doufám, že jste přes vánoční svátky načerpaly potřebnou energii i nápady na scrapování, vyfotily spoustu fotek u stromečku, ať máte co zdokumentovat do vašich alb. Je tady leden a s ním i nový My life kit od naší nové grafické posily. Během Vánoc jsme sice nabrala ve svém PLku skluz, ale bohužel není tak velký. Čeká mě zpracování fotek s vánočním cukrovím a stromečkem a kit se záplavou kytek ve žlutozelených barvách není tak úplně to pravé ořechové. Tak jsem přemýšlela, co bych z něj mohla vytvořit a ukázat vám taky jinou inspiraci, než na co jste ode mě zvyklé. Trošku jsem fušovala do řemesla Adéle a Valice a zkusila jsme si pár přáníček.


První přání je velice jednoduché, je to jen nalepená kartička na přáníčkový základ a doprostřed jsme natiskla razítko.


U dalšího jsem si seřízla kartičku zešikma a podlepila žlutým proužkem. Doprostřed nalepila samolepku s textem a doplnila výseky s kytkama. Nic složitého.


Třetí přání má opět jako podklad celoplošnou kartičku, vybírala jsme si ty, u kterých jsme věděla, že je do PLka asi nepoužiju. Na tu jsem na pěnovou pásku nalepila menší bílou kartičku s přáním. “Všechno” je poskládané z abecedy z kitu a nejlepší jsme napsala ručně, doplnila jsem samolepkou kytky a pár barevnými tečkami.


Tohle přání jsem vyrobila úplně jako první, protože mě upoutala samolepka. Asi budu muset požádat Magdu, jestli bych si ji nemohla zakoupit ve větším rozměru… úplně by se mi hodila jako obrázek do ordinace :-D Pod samolepku jsme jen poskládala papírové výseky květin a větviček a bylo hotovo.


Miluju “washi” proužky a tady jsme si trošku pohrála s jejich rozmístěním na přáníčku. Doprostřed už jen stačilo nalepit vyřezaný věneček na Big shotu a papírový výsek věnce.


S posledním přáním jsem si trochu víc pohrála. Věděla jsme, že chci zkusit něco plastičtějšího. Vzpomněla jsme si na Adélin shadow box card. Návod jsme našla i na youtube u Jennifer McGuire Ink a to pod názvem inside tunnel card. K ozdobení jsem použila opět výseky a samolepky kytiček a větviček. Zadní stranu jsem zašmudlala žlutým a zeleným inkoustem a nalepila průhlednou samolepku.





Přání moc nedělám, ale s tímto kitem jsme si to celkem užila a lepení mi šlo od ruky. Byla to velká zábava a konečně mám pár přáníček do zásoby. Používáte kity přesně na to, k čemu jsou primárně určené, nebo taky sem tam experimentujete? Moc by mě zajímala insirace od vás z tohoto kitu, tak šup šup nahrávejte do naší facebookové skupiny. Těším se na ně.

Tvoření zdar i v roce 2019. Iva

11 komentářů:

  1. Neskutečná nádhera jedno přání hezčí než druhé.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásná inspirace, jsi šikula😀👍 Jelikož mám veliký respekt ze zubaře / bohužel moc špatné zkušenosti z dětství stále přetrvávají/ tak ten obrázek by se mi na stěně také moc líbil, i ve své pracovně 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi prosím ta aké fusovanie? Je to dokonale. Krásne prekrásne. Naozaj jedna lepšia ako druhá. A krásne fotky 😘 a s tou ordináciu ma to tiež pobavilo. To je jednoducho MUST HAVE 😂

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přáníčka jsou opravdu nádherná. Já se musím přiznat, že jsem strašně konzervativní a používám primárně kity "k čemu jsou určené". Občas tedy page kit využiji v PL, ale zbytečně mě zdržuje řezání papíru na kartičky :) Ale mohla bych se pokusit se zbylými kartičkami z ML kitu, které mám v zásobě vytvořit i něco jiného. No uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  5. Přání jsou moc krásná a jak píše Vali, máš to skvěle nafocené, musím ty světla zvážit... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná přání! Myslím, že bys měla taky občas dostat do ruky card kit 😘❤

    OdpovědětVymazat
  7. Ivi, to je pecka! Bola to pre mna taka inspiracia, ze ja - totalne sviatocny vyrobca pohladnic, rozumej, je to pre mna velmi neobvykla cinnost😃 - som vytiahla ten kit znova zo skatule a prave som vyrobila pohladnicu! Sice uplne jednoduchu, ale mam z nej obrovsku radost a dufam, ze aj obdarovana bude mat. Vdaka za nakopnutie, super vytvory! 👍🏻😘

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, Ivi, ta přání jsou krásná!!! Asi si jdu také něco vyrobit ... ;) a asi i objednat kit, ty kytičky jsou překrásné!

    OdpovědětVymazat
  9. holky, já moc děkuji za milá slova chvály, o to víc potěšila, protože přání netvořím nějak často :-D jste zlaté..... Iva

    OdpovědětVymazat
  10. A moc se omlouvám, protože nemůžu přidat koment pod svým google účtem Iva

    OdpovědětVymazat
  11. Život je nádhera a tvá přáníčka jsou nádhera na druhou ;) Hlavně ten shadow, ten se mi líbí moc, moc, moc :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover