úterý 8. ledna 2019

NOVINKY V DESIGN TEAMU 2019!

DESIGN TEAM PAPERO AMO 2019

Napřed musíme poděkovat našim TŘEM! Janičkám. Všechny si teď dávají na chvilku kreativní pauzu, ale nadále zůstávají v DT (nás se prostě nezbaví:D) a věříme, že si čas od času najdou čas napsat pro vás nějaký ten článeček. A určitě budou bedlivě sledovat všechny vaše díla a bavit se dál v naší facebookové skupině Rodina Papero amo. Ale hlavně se těšíme, až budou zpět, protože bez nich by to prostě nebylo PA.

Ale dobrá zpráva je, že jsme do naší Papero amo rodiny přibrali další tři skvělé ženy, které vyrábí neuvěřitelné věci a budou vás inspirovat v roce 2019! Pojďme se na ně podívat a pořádně je přivítat. 




Mám 38 rokov a celý život som prežila v Bratislave. Doma mám dvoch chlapov, žiadne mnohomužstvo, jeden manžel a jeden syn:-) Syn má dva roky a je s ním už niekedy veľká zábava, ale hlavne je mojou nekonečnou inšpiráciou. 

K nožničkám a lepidlu (a farbám, atramentom, pečiatkam a všetkým tým úžasným vecičkám) som sa, asi ako mnohé, dostala práve v momente, keď som si uvedomila, že chcem synov život dokumentovať aj inak, ako len fotkami v albume. A vtedy, niekedy na konci roku 2017, sa predo mnou aj vďaka už zasvätenej kamarátke Veronike, otvoril svet scrapu a ja som v úžase pozerala, čo všetko sa tam dá nájsť. 

Už ako dieťa som milovala vôňu papiernictva a tak sa ani nečudujem, že som takto objavila novú vášeň. Vždy, keď mám voľnú chvíľku, zaručene ma nájdete v mojom kútiku, niekedy aj so synom, ktorý sa veľmi rád na mojich výtvoroch podieľa. Je to však trocha riskantné, ma totiž v obľube všade pridávať veľké červené puffy srdiečka. Začínala som s 12x12 stránkami, na ktorých rada a často používam mixed media a pred pár mesiacmi som objavila ďalšiu srdcovku - Travelers Notebook. Tak teraz tvorím tak na striedačku. 

Mám obrovskú radosť, že budem mať možnosť spolupracovať s tak talentovanými dievčatami a že môžem rozšíriť rodinu Papero amo.




Zdravím všechny scrapbookové nadšence! Jmenuji se Petra Procházková, je mi 30 let a bydlím s rodinou v malém městě Hustopeče na jihu Moravy. Máme dvou a půl letou dceru Báru, díky které jsem začala s Project life. 

Do scrapbooku jsem se zamilovala už v roce 2014 na svatbě kamarádů. Nevěsta tenkrát udělala blok, polepený jejich fotkami a popisky. Zalíbilo se mi to a začala jsem s hledáním materiálu na internetu. Pak vznikla první tři alba, která máme s manželem ještě z doby, kdy jsme spolu chodili a také jedno svatební. Project life alba mám čtyři, vzniká páté a doufám, že bude vždycky čas pokračovat v dalších. Také jsem si hodně oblíbila mini alba a letos poprvé jsem konečně zdolala i December daily.

Kromě scrapbooku také ráda hraji na kytaru a miluju potápění. Před mateřskou dovolenou jsem pracovala jako učitelka prvního stupně základní školy. Moc mě to bavilo a těším se, až se jednou za katedru vrátím.

Jedna z mých nejoblíbenějších stránek je tato, z kolekce Let your heart decide od Pinkfresh studia. Nejprve jsem se těch barev bála, pak jsem ale byla sama překvapená, kolik pěkných stránek mi z ní vzniklo. Těším se na naše společné tvoření :)



Narodila jsem se v Čechách, ale vyrůstala jsem na Slovensku v krásné přírodě pod Tatrami. Momentálně žiji se svou rodinou už 11 let ve starém domečku v malé vesničce na severu Čech blízko trojmezí. Mám ráda vůni barev, léto, vlčí máky, kolo, Fráňu Šrámka, čokoládu, knihy a taky lidi. Hlavně ty upřimné a přátelské. A modrou barvu. 

Inspirací mi jsou všední dny. Ve městě i na vesnici. Vždy se najde něco, co mě zaujme jinak. Podnětem k tvoření mi jsou také mé děti. Pořád mě nepřestává udivovat, kam až sahají hranice jejich fantazie. Kéž bych měla taky takovou. Nebo aspoň poloviční. 

Musím zkoušet vytvářet stále něco nového. Snad za to můžou mé šestky v datu narození. Zajímám se o to, jak se dá prodloužit den aspoň na 36 hodin, abych stihla všechno co chci. Když na to přijdu, dám vám vědět.

13 komentářů:

  1. Baby vitajte ❤️❤️❤️ už sa neviem dočkať vašich krásnych stránok. Ukážky vyzerajú skvelo. Zatiaľ registrujem len Katku a ta je šikovnica preveľká 😘😍👍

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuj veľmi sa teším z nových báb v PA DT :) Stránky sú krásne, čisté, moderné :) Presne také, aké milujem. A Katka, Ty sem jednoducho patríš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Těšíme se na novou spoustu inspirace, holky! ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Skvely vyber!! Jedna sikovnejsi nez druha, tesim se mooc! Ode me najdete male rozlouceni pod poslednim lonskym clankem - challenge😉😘

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo život jde dál🤗 a naše papírová závislost a relax si žádá své 👍 Moc poděkuji Janinkám za jejich nádherné příspěvky / na vyšíváni Jany S. jsme všechny nevěřícně kroutily hlavinkou/a věřím, že budeme s nimi tvořit i nadále! Těším se na nové názory,návrhy. Po přečtení článku si pamatuji na jejich stránky s fotečkama během roku 2018.Možná,že se potkáme i na tvoření PA. TAK HURÁ DO TOHO ŽENY 😀💗

    OdpovědětVymazat
  6. Najprv som upustila slzičku za Janičkami ( ale dúfam, že aspoň občas, sem-tam, niekedy niečo dajú na blog ❤️ Vítame nové dámy tie projekty sú krásne !

    OdpovědětVymazat
  7. Ohooo, to je krásy. Vítejted těším se na pořádnou porci inspirace 😊✨

    OdpovědětVymazat
  8. Vitejte holky a tesim se moc ;*

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc všem děkujeme za přivítání, budeme se snažit vás nezklamat... ;-) :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Devcatka, uzijte si tu jizdu, moc se tesim na vase stranky, budou famozni, jak je u vas obvykle! 😘😘😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover