pátek 4. ledna 2019

PAGE KIT projekty - ANNIE

Moc tě zdravím. Nejprve bych ti ráda popřála do nového roku hlavně zdraví (my celé Vánoce promarodili), taky moře lásky a porozumění (porozumění hlavně pro to naše papírové nadšení. že jo) no a taky hodně smíchu a dobré přátele, kreativního ducha a spoustu nových příležitostí.
I když už máme leden, já žiju stále Vánocemi, a proto tu dnes pro tebe mám ukázku mých stránek z prosincového Page a Extra kitu
Moc nebudu zdržovat a přejdu rovnou na první stránku. Tady se mi stalo, že jsem měla hned jasno, co a jak udělám, jen chyběla fotka. Tu jsem nakonec pořídila přímo na Štědrý den dopoledne, když už jsem měla stránku zpola hotovou. Rozhodla jsem se pro jemňoučký modrý papír, který mi svým vzorem připomínal sněhové vločky a vytvořil mi rám layoutu. No a protože u nás na Moravě po sněhu ani památky, tak jsem si vymyslela, že si jednu veeelkou vločku vyšiju na bílou čtvrtku.

Pak už jen stačilo málo v podobě malých vloček z extra a page kitu, dolepit titulku a udělat kaňky stříbrnou vodovkou. Journaling jsem natiskla tentokrát na vellum, aby to bylo jemnější a udělala z něj visačku.

Myslela jsem, že druhou stránku ani nestihnu, ale nakonec se podařilo a jedna vykoukla na svět hned na  1. svátek vánoční. Použila jsem fotky opět ze Štědrého dne. (Jako dva layouty z jednoho dne, to se mi snad ještě nestalo.) Inspirovaly mě všechny ty hexagony na jednom z papírů v Page kitu a stejně jako Jani S  jsem neodolala a musela si jednu takovou slepit. Použila jsem hexagonovou raznici od WeR memory keepers a hrála si. (Musím říct, že po prvních rozpacích z jejího pořízení u holek v obchůdku  jsem teď nadmíru spokojená a využívám ji na spoustu různých projektů, mimo jiné i na vánoční visačky na dárečky.)
Vyzkoušela jsem si i vyseknout šestihran přímo do stránky a podlepila ji acetátovou fólií a taky glitry (takové falešné chrastítko). Taky jsem použila ty úžasné maxi výseky datumovky. Ještě vystřihnout pár zvířátek z jedné z page čtvrtky a je hotovo.

Další rok je za námi a já pomalu přemýšlím nad titulkou pro rok 2019. Co ty, jaké album či projekty v tom našem papírovém světě plánuješ v novém roce? Určitě se o ně poděl v naší Fb skupince Rodina Papero amo. Budu se moc těšit!

15 komentářů:

  1. Ani, obe stránky jsou nadherné, to vyšívání je úžasné! Raznice jsem zvažovala a nepodlehla, ale když vidím, co s tím vymýšlíš, jsem zase v pokušení. 😉 Obdélník nemá chybu a ti tví cvrčkové jsou k sežrání! ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani jsi dobra, zes odolala, já se první proklinala, ze, ale jsem ted rada a přemýšlím, ze půjdu ještě do nějakého tvaru

      Vymazat
  2. Nádherné stránky ❤️. Obě se moc povedly 🔝.

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné Ani! A to vyšívání, oooo 😍❤

    OdpovědětVymazat
  4. Nadherne stranky. Tu vlocku uplne zeriem😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  5. Aniiii, ta vlocka a visacka a milacci :* krasne moc

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pekne stranky, ty hexagony budu taky muset pouzit☺

    OdpovědětVymazat
  7. Super stránky Ani, ta vločka je překrásná :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná inspirace 👍 To vyšívání nás prostě baví. Pěkné pěkné 🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko přesně tak, člověk u toho zrelaxuje a ještě skoukne pěkný film:-)

      Vymazat
  9. Teda Annie, to jsou totální pecky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám výborné učitelky.....(Jani V, Jani S, Jani B)

      Vymazat

Pin It button on image hover