pátek 11. ledna 2019

PAGE KIT projekty - ANNIE

Dnešní článek bude malinko jiný, než obvykle. Představím ti sice lednový Pagekit, ale nebude to tentokrát klasická stránka. Se začátkem roku totiž každý z nás scrap nadšenců přemýšlí jak dál. Jaké album pořídí atd. atd. 
Já jsem si nejvíc oblíbila koženkové album od We R memory keepers. Hořčicová barvička je pro mě top už druhým rokem a nejenom ve scrapu.
 

Na rok 2019 jsem musela k albu pořídit ještě menšího bratříčka Pocket Traveler‘s Notebook, aach (jsem jenom já tak trhlá?).
 
Mám album, TNko a báječný lednový Page kit (opět hořčicová barva, no ty bláho), tak jsem se hned pustila do titulky. Poslední tři roky postrádaly moje titulní strany velké fotky naší rodiny. Vždy to byl jen nějaký detail (nožky) nebo citát. Letos jsem se rozhodla udělat první stránku formou Plka a vyloženě se zaměřila na naše portréty.
 
Chtěla jsem, aby opravdu vynikly hlavně fotky. Ty jsem dozdobila našimi iniciály z písmenkové čtvrtky z kitu, které jsem prošila na mašině. Použila jsem kapsu od Simple Stories, má jednu velkou a čtyři malé části. Do té největší jsem použila černobílý papír z kolekce Emerson Lane, která je součástí kitu. Stránku jsem jen dozdobila dřevěným výsekem „nový rok“ a samotným rokem. Potřebovalo to nějak oživit, tak přišla na řadu enamelka, tuším z mylife kitu březen/duben 2018. 
 
Titulka je na světě. No a já se musím ještě podělit, jak jsme narychlo s Robčou fotili naše portréty. Bylo to o tomto víkendu, přímo v den naší každoroční rodinné zabíjačky. Vypadali jsme oba opravdu velice vtipně. Dokážeš si asi představit tu atmosféru, chlapi v montérkách, visící prase, no a my dva se krčíme u keře a zkoušíme se rychle vyfotit. Jo jo, člověk u scrapu zažije spoustu legrace.
 
Druhou věc, co ti dnes ukážu, je již zmiňované TNko. Tento formát patří mezi mé nejoblíbenější. Stále víc ustupuji od klasického Plkaření (týden po týdnu) a tvořím více pocitově. Jednou stránka, jednou Plko. Co mi ale zůstalo je psaní deníčku. Mám ráda, když můžu zaznamenat to, co jsme každý den zažili, mé pocity, myšlenky. Na to je TNko perfektní. Tento rok bych chtěla na každý měsíc vytvořit jeden deníček (ano, nápad je to velmi smělý), tak uvidíme, jak mi to půjde. Budu si do něj psát, taky zkoušet nové techniky, lepit fotky.
 
Na ten lednový jsem použila ten nejkrásnější papír z kitu
 
S výseků si udělala ozdobné sponečky.
 
Pokud znáte Ali Edwards, zaměřuje se hodně na příběh nebo jednotlivá slova. Já si pro tento měsíc zvolila frázi z Page kitu a jen dozdobila věnečkem.
 
Do deníčku jsem si vlepila pár foteček z našeho podzimního focení a taky si předchystala pár stránek.
 
 
Teď už stačí jen začít psát.Doufám, že se ti má netradiční inspirace z Page kitu líbila a už se těším, co s ním vykouzlíš ty. Já si určitě ještě jednu klasickou stránku slepím.

18 komentářů:

  1. Nejsi trhlá! Mám ten stejný denicek😁 horcicova je top:) zatim jeste nema vyuziti, ale ty to mas moc hezke! I titulku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem si oddechl Lei😂😂 ze je proste nádherný

      Vymazat
  2. Annie to je kopa inspiracie! Tie sponky si vymyslela famozne. A horcicova je top, neviem ci nahodou nepotrebujem ten dennik aj ja:-)))) Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy no ten proste potřebuješ 😂😂 počkej počkej. Já si myslela jak mi budou stačit kity a proste pokaždé se něco najde... asi prijdu na buben 🤣

      Vymazat
  3. to vyzera ako keby sme sa vsetky dohodli :D aj janka b ma tento mini tn aj ja: D takze diky za inspiraciu. ty si uz nalepila, my sa zatial len okukujeme. mas to krasne vsetko a drzim prsty s tym cielom. ja som chcela 1 klasicky TN dennicek na 3 mesiace a dnes som si vytlacila foto april-jun 2018 :D ale ty si sikulka. ty to das :-* tesim sa na dalsie inspiracie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedalo odolat🙈😂😂, viděla jsem, ze Janička má ruzovku. Tak se budem navzájem inspirovat jj. Sama jsem zvědavá jak to dam😜

      Vymazat
    2. Lila, je to lila :) ale jak uz jsem rikala, paradni napad z toho udelat one little word podle Ali, ja stale tapu, co s nim 🙈

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí ta minimalistická titulka a ty sponečky, ty nemají chybu, musím vyzkoušet ;-) držím palce, ať to TNko stíháš a těším se na další stránky z něj :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti ted si rikam, ze možná jsem ty fotky měla nechat barevné, ale zase cele album bude urco hýřit barvami... moc díky

      Vymazat
    2. Ne e, ty černobílé tomu dodají šmrnc, já mám teda radši k minimalismu čb fotky, super to je :-) mně ještě úvodka chybí, přemýšlím, že udělám něco podobného a jak říkáš, barev bude v albu až až B-)

      Vymazat
  5. Moc krásné. I když se mi TN líbí,tak pro mě moc není. Chybí mi kroužky, ta možnost dělat věci na přeskáčku nebo nenápadně zašantročit nepovedenou stranku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rady rozumím, někdy se něco nepovede, ale i to se dá přilepšit vrstvou papíru nebo jednoduše vytáhnout, slepit stránky k sobě.. pokud dělám albu co chci ukazovat rodině atd, mám to velké. Tnko je spis pro mě a potom někdy pro mě děti at si poctou a to at klidně vidí, ze maminka není neomylna a proste se někdy něco nepodaří.

      Vymazat
  6. Uvodka je krasna! A to TNko? 😍😍😍Drzim pesti a tesim se na dalsi inspiraci, Ani, máš to nádherné!

    OdpovědětVymazat
  7. Děvčata moc dekuji, jste zlaté . No sama jsem zvědavá jak to půjde 😂😂🙈

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné tvoření jsi pro nás Anni vytvořila, děkuji za ně 👍🤗. Já si TNdeníčky zkusila a tvořila celý rok 2018 a dobrý 😊Rok byl tak nabitý, že mám nakonec ČTYŘI!!! a dotvářím pátý Prosincovníček.Ještě si někdy odskočím na velké stránky. Díky zapojení do tvoření s VÁMI a úžasným materiálem PA nemám ani moc skluz ve tvoření za celý rok😉 Již se moc těším, jak budu letos pokračovat a hltat vaše krásné inspirace. Tak jdu na toooo🤗

    OdpovědětVymazat
  9. Je to úplně super, já bych toho chtěla tolik zkusit a udělat, ale momentálně mám pul roku skluz a to jsem v loňském roce nebyla zvyklá 😨

    OdpovědětVymazat
  10. Annie, tak to je krása. Hořčicová je super a na mini TN jsem taky měla zálusk, ale kdo zaváhá... ten nic nemá :-D
    A strašně obdivuju ty fotky. Závidím, že se ti děti chtějí fotit a pózovat. U nás je to boj. Buď zdrhají, nebo dělají ksichty :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ach ty vaše TNka 😍😍 pokušitelky jedny :-D krása! A ty šatyy!!! odkud??!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover