pondělí 28. ledna 2019

PRODUKT PA - December Daily podle ANNIE

Přeji ti krásné pondělí. Celý leden tě holky s design teamu zásobovaly krásnými barevnými články, všude samá kytička a byla to teda velká paráda. Můžeš kuknout třeba tady a tu. Člověku se hned zvedla nálada, když bylo venku pošmourno. Nevím jak ty, ale nedostatek sluníčka má na mě vždycky negativní vliv. Už se nemůžu dočkat, až nám bude svítit zase do 8 do večera. Naštěstí u nás v týdnu konečně napadl sníh a i oskárek na chvilku vykoukl, všechno dostalo své zimní kouzlo a já se rozhodla zatočit se svými resty a vrhnout se na své nedokončené December Daily.
 
První část albíčka si můžeš prohlédnout tady. Opět jsem použila především materiály z dílny PA a navíc ještě krásné papíry od DCWV White Christmas, které holky měly před Vánoci v obchůdku a starší kolekce, co jsem měla doma. No a nesmím zapomenout ani na parádní prosincový page a extra kit.
 
Tuto stránku už jsi mohla vidět v předešlém článku, jen jsem doplnila úžasný papír od Pinkfresh a nalepila pár enamelek.
 

Tento rok si musely naše děti na adventní kalendář počkat. Byli jsme prvních pět dní v prosinci s Robčou cestovat po Jordánsku a Izraeli a nějak jsem nestíhala… no, každopádně nakonec si dětičky přišly na své a jako každý rok jsem kalendář pro děti připravila. Tentokrát pomocí papírových pytlíčků, které jsem navěšela na takový okrasný závěs. Do alba pak putoval jeden pytlíček přímo z kalendáře i s motouzkem, který jsem navázala na visačku s textem. Jinak těch gramatických chyb v journalingu si prosím nevšímej. Já su hrozný češtin. Ale už se mi to nechtělo tisknout znovu. 
 

V album jsem několikrát opakovala tento formát odklápěcí kartičky, mohla jsem tak nalepit na stránku víc fotek a taky zvýšit zvědavost toho, kdo si album bude prohlížet. Myslím, že schovávačky a podobné blbůstky má ráda každá scrap žena.
 

Dopis Ježíškovi nesmí v DD chybět a ten papír s razítky si o to úplně říkal. Nemám doma žádnou vychytávku na tvorbu obálek, tak jsem na to musela jít prostě od lesa. Vzala jsem si jednu obálku, co v ním mám jednu starší abecedu od PA, chvilku si ji prohlížela a pak si ji prostě překreslila na papír. Šablonu jsem nedělala, prostě jsem to zkusila přímo naostro a ono to vyšlo. Na protější bílou čtvrtku už jsem pak jen natiskla journaling a taky pár super razítek s prosincového extra kitu. Použila jsem inkousty ve tvaru žehliček. Mám jich doma už pěknou paletku a práce s nimi je velmi jednoduchá. 
 
Tahle fotka nesměla chybět. Oni se už prostě nemohli dočkat, a tak často stáli jen tak u okna v pokojíčku a vyhlíželi, kdy že ten Ježíšek přijde.
 

Další odklápěcí kartička a jeden pop up stromeček, kterému jsem neodolala a musela si ho taky vyzkoušet. 
 

A jedna z mnoha schovávaček. Toho medvídka jsem tam mít musela. Jinak jsem taky vyzkoušela mé vánoční dárky a něco málo v albu prošila na stroji a nebo vyřezala na Spelbinderu. (no to je taky dobrá závislost, ty šablony)
 

A už se blížíme do finále, poslední stránečky patří mým dětem. Robča přinesl domů přenosný repreáček a to pak byla u nás každý den diskoška. Jinak pokud se zrovna netahají o nějakou hračku, jsou to pěkní mazlíci. 
 
 
Tak a to je ode mě pro dnešek vše. Jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala pro album Tnkový formát. Na co si dám jen příště pozor je, že musím průchodky udělat blíž u sebe, abych mohla vkládat i menší formáty kartiček (ne že by to teď nešlo, ale pak drží jen na jedné sponce). Z cca 25 dní (témat) které mám v plánu zpracovat, mám hotovo 16 a album už mi pěkně kyne. Ale myslím, že se mi tam vše krásně vleze. 
 
Příště ti snad už ukážu celé album i s videem, juch. Tento rok si věřím !Jestli taky lepíš DD, určitě se s námi poděl na fb skupince Rodina PA. Budu se moc těšit !

12 komentářů:

  1. Aničko, to je tak krásné! Autentické, boží! Hned je mi líto, že jsem to nakonec vzdala ...

    OdpovědětVymazat
  2. parádní album, také jsem původně zvažovala tento formát, nakonec jsem si to rozmyslela a dala ho do snap alba. Celý víkend jsem poctivě tvořila. Chybí mi jen jeden den, kdy jsem si omylem nevytiskla fotky, takže musím dodělat dodatečně. Tak třeba pak ukážu také.

    OdpovědětVymazat
  3. Jeej Anička máš to krásne. Fakt super. Už sa teším na video

    OdpovědětVymazat
  4. Moc jsem se těšila na Tvé pokračování DD v TN deníčku a je to pěknééé 👍😀 Mě moc mrzí,že jsem si tento formát také nezvolila. Neva,budu na to myslet tento rok😉 Již také finišuji a ukažuuuu? Moc se mi líbí ten pop up stromeček🤔 asi ještě také zkusím. Máš krásné mazlící dětičky asi jsou to někdy rošťáci co? Anni tak se těším na finiš😉😀😊

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný album! Ty schovávačky jsou skvělé! A razítková stránka a obálka! (Asi můj nejoblíbenějsí papír z Page kitu) A vím, jak pojmu December Daily TN 2019 :) letos jsem zvolila TN zápisník a říkala si, já jsem minimalistka, to bude dobrý a i tak je problém se zavíráním, a to jseště mi zbývá pár dní dodělat..

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera, Ani! Tyy jo, já ještě pořád nemám vybrané fotky 😁🙈 Ale pak to bude šup šup...nooo, nebo budu nachystaná na příští advent 😂

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne DD:) Asi taky pristi rok zkusim TN format :) tesim se na video

    OdpovědětVymazat
  8. Ani vypadá to úžasně, těším se na pokračování :-) ty schovávačky jsou na těch malých formátech top a ty je máš perfektní ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné,pop up stromeček,taky zařadím.Je povzbuzujicí,že spousta z Vás dodělává DD ještě koncem ledna,chtěla jsem to už vzdát,ale dneškem mě to nakoplo a jsem rozhodnutá album taky dodělat.

    OdpovědětVymazat
  10. Annie to je krasa. Hrozne sa mi paci ta peciatkova obalka, vyrobila si ju nadherne�� Ja som zatial DD nikdy nerobila, ale ak to tento rok skusim, na tento clanok si skusim spomenut, lebo velka kopa inspiracie!

    OdpovědětVymazat
  11. To je veliká paráda, Annie. Já zatím DD nedělala, ale po těch krásných inspiracích budu o tom na tento rok uvažovat ;) A s tou depresí bez sluníčka to mám úplně stejně...

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover