úterý 19. února 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE

Moc tě zdravím a hned se tě musím zeptat, co za krásnosti jsi v tomto měsíci stihla slepit? Tím, že na mě připadl článek až v druhé půli měsíce, jsem se mohla kochat inspirací holek, ááách. Únorový page kit se mi už od začátku líbil moc. I když se na první pohled může zdát hodně přeslazený. Já ti dneska ukážu, že i z takového materiálu můžeš nalepit klučičí stánku.
 

Už asi víš, že si ujíždím na hořčicové a taky mám ráda kombinaci černo bílé. Obě tyto barvičky se objevily v kitu, takže jsem sáhla automaticky po nich. Řekla jsem si, že si udělám takovou svou osobní challenge a nepoužiju na stránku nic růžového… no byla to teda výzva. Vybrala jsem si fotečku mě a Honzíka, kterou jsem si chtěla konečně doplnit do alba. Je z jednoho krásného zimního odpoledne před 4 lety, kdy jsme si spolu užívali čerstvě napadlého sněhu. 
 
Na černobílou čtvrtku 12x12 jsem umístila bílou 8,5x11 a obšila ji na stroji, po krajích jsem i pozohýbala a z jedné strany podsunula útržek hořčicové a taky mintové (zbytek pl kartičky z dílny PA). Doplnila jsem puntíkatou mašličku z galanterky, kterou jsem naskládala tak, abych dodala větší plastičnosti a přišila na mašině. Doplnila jsem srdíčka (super, že v kitu byly různé odstíny) a taky hesla z page kitu, např. roztomilouš hihi. 
 
Fotku jsem umístila do pravého spodního roku a udělala ji takové hnízdečko z velumu a papírů z kitu. Kousíček mintové kartičky mi ještě zbyl, tak jsem z ní udělala visačku a přidala bílou bavlnku. Opět doplnila hesla, kousíček černé washi pásky, srdíčka a mašličku. 
 
Nakonec jsem přidala pár černých nuvo drops a journaling. Jsem nadšená, že jsem zvítězila sama nad sebou a opravdu nepoužila ani trošku růžové. 
 
Při tvorbě druhé stránky jsem si to ale plně vynahradila a slepila si přímo ukázkovou “růžovku”
 
Do ruky se mi kromě kitu ještě dostaly výseky srdíček a nápis “Miluju”, které se objevily tento měsíc u holek v novinkách. Jakmile jsem viděla výsekové balonky v kitu, které taky připomínají srdíčko, hned jsem dostala nápad, že si z těch velkých srdíček ty balonky udělám. 
 
Dlouho jsem hledala nějakou podkladovou čtvrtku, ale buď byla moc tmavá nebo moc razivá. Nakonec jsem sáhla klasicky pro bílou a že si podklad udělám sama. No, já a mixmedia, to je teprve masakr. Pokazila jsem několik bílých papírů, než jsem byla konečně spokojená. Hrála jsem si pouze s bílým gessem a razítkovacími barvami. Chtěla jsem vytvořit iluzi oblohy s mraky… až na to, že mi po uschnutí gesso zežloutlo .. dobré, no, jedeme dál.
 
Srdíčka jsem si rozmístila na čtvrtku a jemně tužkou nakreslila provázky, které jsem pak ručně vyšila. Teprve potom jsem si začala hrát. Vybrala jsem fotečku Zuzanky, jak spinká a vůbec neví, že pózuje při svém prvním focení. Tu jsem nalepila do srdíčka, pak jsem na počítači napsala krátký journaling na zbytek růžového papíru z předešlého lednového Page kitu. Do dalšího srdíčka jsem udělala chrastítko a to největší srdce podlepila snad tím nejrůžovějším papírem z kitu. 
 
K provázkům jsem doplnila krásná zamilovaná hesla. Když mi něco nepasovalo, tak jsem slovíčko rozstříhla nebo přehodila slovosled. 

Doplnila jsem balonky, pár nálepek a kousky bílého a růžového papíru, protože mi přišlo, že srdíčka potřebují z jedné strany nějak ohraničit. Sem tam jsem prošila strojem, v některých místech i bez nitě, udělá to zajímavý efekt.
 
Úplně nakonec jen nalepit nejkrásnější dřevěný výsek, co byl v balíčku a bylo hotovo.
 
Na stole mám ještě rozpracovanou stránku s výsekem Miluju a samozřejmě únorový deníček, ale to zas někdy příště (holt den má jen 24 hodin). Měj se moc hezky a ve čtvrtek nezapomeň slavit s PA .

10 komentářů:

  1. Nádherné sránky! Miluju šití i to bíložluté vrstvení! ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky, ty srdíčka jako balonky nemají chybu. A taky zatím vyzobávám z kitu nerůžové prvky, a teda nevím kdy na růžovou dojde, mám doma klučičí převahu :) ale tento kit je super a ty to máš opravdu parádní

    OdpovědětVymazat
  3. Lei díky moc, neboj na růžovky taky příjde, já si brousím zuby na tu makronku... jen ji vyfotit, ja ji vzdycky hned sním :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Aniii! Obě stránky jsou tak krásné, jemňoučké ... jako ti tví drobečci ;) Baví mě všechny detaily, ale teda ta prošitá nasbíraná stuha a rozstřižené fráze jsou top.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu srdíčkovou už jsem jednou obdivovala a ta hořčice, to je taky srdcovka teda, fakt krásné! :-* :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou krásné stránky. Ty jsi kouzelnice. Mám veliké štěstí😃 včera mi přišly tyto krásné výseky od PA a já si tu stránku zítra podle té tvé udělám👍🤔🤗

    OdpovědětVymazat
  7. Asi jsem díky tobě přišla na chuť hořčicové! Máš to nádherné :-*

    OdpovědětVymazat
  8. moc krasne obe, nemuzu se vynadivat!

    OdpovědětVymazat
  9. Annie, nádherné stránky! Špeciálne tu prvú ako správna horčicomilka úplne hltám. Také super origo nápady, že wow🙈

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover