pátek 15. února 2019

PAGE KIT projekty / MIRKA


Růžová a záplava srdíček a kytiček. Bylo mi hned jasné, že s tím klučičí stránku nevykouzlím. Anebo přece jenom jo? Tento kit je ale tak sladký a plný lásky, že mi to nedalo a scrapla jsem s ním všechny své nejbližší na třech layoutech.


První stránka

Na první LO jsem měla v úmyslu použít ty krásné kytičky, srdíčka a taky hódně růžové. Když už, tak už. Chtěla jsem si zvěčnit jeden zážitek s mamkou, když jsme se vydaly do divadla na dopolední předpremiéru představení. Pořádně jsme se vyfikly, obuly podpatky a vyrazily. Jaké bylo naše překvapení, když jsme v divadle koukali na ostatní lidi v úplně obyčejném oblečení, někteří chlapi měli dokonce džíny a staré tenisky. V divadle jsme pak zabloudily a vlezly někam, kam jsme neměly, paní uvaděčka z nás málem chytila infarkt. A představení jsme pak spíš tušily, než viděly, jelikož jsme měli místo nad reflektorem. Po divadle jsme se tomu všemu hrozně chechtaly a byl to prostě pro nás den, na který nezapomeneme.


Nejdřív jsem si na bílou čtvrtku připravila růžové pozadí pomocí gelatos voskových barviček. Ty vždy nejdřív pár tahy nanesu, rozmažu prstem a pak stačí přejít vodním štětcem a pozadí je za chvilku hotové. Fotky jsou podlepené dřevěnou a pak růžovou čtvrtkou s piškvorkami. Tu jsem na spodním okraji rozstříhala na strapečky a do nich ,,vetkala” tmavý pruhovaný pásek z výseků. Velký nápis, srdíčka, kytky, lístečky i motýlek jsou z kitu a perfektně k sobě barevně ladí.




Druhá stránka

Druhý LO je hodně jednoduchý a scrapla jsem na něm jen sebe a manžela. Prostě láska nebeská :) A kromě lásky jsem jako hlavní motiv použila tu úžasnou lahvičku, do které si můžeme naložit cokoliv. Já jsem ji naplnila dvěmi srdíčky a koukejte, Katka zas makronkami. Čím si ji naplníte vy? ;)


Základ této stránky tvoří na stroji vyšité plusko, které jsem doplnila dvěmi vystřiženými čtverci pruhovaného papíru z kitu a dvěma fotkami. Uprostřed jsem to vše spojila frází ,,s tebou mě baví svět”. Tu jsem nalepila na kolečko z vellumu a pod tím je ještě jedno kolečko z dřevěné čtvrtky. Nic složitého, ale efekt se mi líbí a určitě ho ještě někdy použiji :)
 


 
Třetí stránka

Poslední LO je do letošního alba, takže v obdélníkovém formátu. Vysvědčení je určitě veliká událost, která si zaslouží celou velkou stránku. A balónky s dortíkem se k malé oslavě hodí báječně.


Začala jsem tím, že jsem nalepila pruh z dřevěného papíru. Pak přišel na řadu vodovkový podklad pod mraky a balónky. No a pak už zbylo jen nalepit fotky z velkého dne a ozdoby. Nápis ,,vysvědčení” je z abecedy z My Life kitu. Už ji mám nějakou dobu nachystanou na použití a konečně přišel její čas. Fráze ,,jak ten čas letí” se mi k tomuto LO moc hodila, protože to opravdu všechno tak strašně letí, hlavně co jsou už oba kluci ve škole. Nedávno jsem měla doma dvě miminka a dnes už to jsou velcí školáci.




Z kitu mi zbyla ještě spousta ozdob, výseků i zamilovaných papírů, které plánuji využít na přáníčka. Užijte si víkend a pokud to půjde, nalepte si něco hezkého a nezapomeňte se výsledkem pochválit v naší facebookové skupině. Budu se moc těšit na vaše inspirace.

19 komentářů:

  1. Mirka, nádhera! Úplne hltám, ako si schopná sa na kit pozerať z iného uhla. :) Všetky stránky sú super, ale najviac ma svojou jednoduchosťou (bez straty kúzla) dostala tá prostredná ... koliesko s velumom je nápad, ktorý si ukladám do pamäti a rada niekedy liftnem, vďaka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani a ešte poznámočka, nie som si istá, či sa na kit pozerám z iného uhla, skôr si prídem trochu mimo :D Napríklad som až teraz pochopila, že ten,,poklop" je poklop na koláčiky. Ja som žila v tom, že je to fľaška, do ktorej si napríklad modelári skladajú lode, alebo proste nejaká váza ;D

      Vymazat
    2. Ale ja ten poklop vidím úplne rovnako ako ty 😉 V prvej chvíli ma napadla závesná banka na sukulenty... ale to ma milovníčky kaktusov teraz asi zastrelia. 😜

      Vymazat
  2. Moc pěkná inspirace všech tří stránek👍👍👍móóóc se mi to líbí😉🤗

    OdpovědětVymazat
  3. Miri, všechny 3 layouty jsou krásné! Ten prostřední se mi líbí úplně nejvic... taky bych někdy chtěla umět z tak málo materiálů vykouzlit takovou krásu 😁 A u těch barevnějších zase obdivuju "vlastní" pozadí... krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Baru. To víš, že jsem také měla nutkání u té prostřední ještě něco přidávat, ale ono už se to tam nehodilo a hlavně jsem chtěla aby vynikl ten krásný ,,poklop", jak píše Lucka. Protože ten je fakt parádní!

      Vymazat
  4. Jsou krasne! A ty srdicka pod sklenenym poklopem miluju!

    OdpovědětVymazat
  5. Mirka, ja ten kit v tvojom podani milujem! Vsetky tri stranky su krasne. Gelatos podklad je krasny sviezi, aj balonikovo-oblacikova stranka perfis a ten kruzok z prostrednej vyzera bombovo. Vdaka za inspiraciu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, Katka, ďakujem veľmi! Gelatos sú super, ale málokedy si na nich spomeniem :)

      Vymazat
  6. Nádhera! Nejvíc mě zaujala ta prostřední. Moc se mi líbí nápad s pluskem, asi někdy liftnu :-) Ale i další dvě stránky jsou moc krásné. Jen u té poslední, není tam špatně datum? Přijde mi, že tam máš 31.2.2019

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, ano, mám tam špatné datum, děkuji za upozornění. Víš jak to je... Jak v Slunce seno: slyším D píšu T :D Budu to muset nějak přelepit :(
      A děkuji moc, taky se mi ta prostřední líbí nejvíc ;)

      Vymazat
    2. Ano, moc dobře to znám, taky se mi to už párkrát stalo, jen tady mě to praštilo do očí, páč to datum je neexistující :-D Ale nemění to nic na tom, že stránky jsou krásné a inspirativní :-)






      Vymazat
  7. Já jsem na ten minimalismus, takže za mě je taky favoritka ta prostřední, ta je dokonalá a vyšívané plusko si ukládám ;-) :-*

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné stránky! Prostřední, jasně, ale dost mě zaujala i růžová...říkala jsem si, jak vypadá perfektně, když je toho na stránce tolik...což ve svém minimalismu většinou nedokážu :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover