pátek 8. února 2019

PRODUKT PA - výsekové čtvrtky / MIRKA


Už jste viděly ty nové výsekové čtvrtky? Že jo, ale ještě jste si je pořádně neprohlédly? Když uvidíte, jaké krásy z něj ostatní holky z DT vytvořily, budete si je chtít taky určitě pořídit. Jednu z nich jsem si zkusila dozdobit i já a ráda bych vám ji v mém předvíkendovém článku ukázala.


Rozhodla jsem se scrapnout náš říjnový víkendový výlet v Jižních Čechách, který jsme přichystali moji mamce jako překvapení. Fotek máme hodně, protože zážitků bylo taky dost, ale rozhodla jsem se vtěsnat vše na dvě strany. Jedna stránka je klasické PL a druhá zmíněná výseková čtvrtka, která je fakt parádní a potěší určitě nejen ,,nemajitelky” plotru. Na pomoc jsem si k dotvoření vzala materiál z říjnového Page kitu a taky kartičky z ML kit září/říjen. Měla jsem to smíchané dohromady a vůbec mě nenapadlo, že to k sobě nepatří, až po nalepení mi to docvaklo. Ale výsledek snad rušivý nijak není.

Ty úžasné stromečky, podzimní výseky listů, žaludů, houbiček a roztomilí medvídci! Všechno jsem to chtěla použít. Co na tom, že houby zrovna nerostly a medvěda jsme taky žádného nepotkali :) Vyměním je za všudypřítomné krávy a jeleny, kteří nás svým troubením celý víkend doprovázeli.



Výsek na úvodní kartičce ,,Výlet” je z úžasného výletového kitu, který mám už skoro vypotřebovaný, ale dělala jsem z něj TN, takže velký výsek mi zůstal a teď se náramně hodil. Ostatní ozdůbky, kartičky a písmena jsou ze zmíněných podzimních kitů. Moc se mi líbila vínová kartička s ódou na podzim. Proti ostatnímu, co jsem měla na stránce je ale dost tmavá a řezat jsem ji nechtěla, takže jsem ji utlumila vellumem a ,,pověsila” na ni pár žaludů a šišku.

Výsekovou čtvrtku jsem pojala trochu jednodušeji. Šikmé výřezy jsou podlepené kartičkami z My life kitu a dvě okénka, kde nejsou fotky vlastně taky. Velikostně se tam hodí malé kartičky úplně akorát, když se dají na šířku, což je skvělé. Jedno okénko s šedou svetříkovou kartičkou jsem udělala jako shaker s acetátovou fólií, 3D oboustrannou páskou a zlatými flitry.


Opět jsem použila pár podzimně zbarvených stromečků (dva z nich jsou podlepené 3D páskou, aby vystupovaly do prostoru), výseky listů a koleček a nápis z dřevěné abecedy. Možná by se tam hodily ještě nějaké štítky s frázemi do volného prostoru, ale už mi z tohoto kitu skoro žádné nezbyly, tak musím dokoupit.


Dotvoření čtvrtky jsem si užila hodně, jelikož vždy jen závistivě koukám na zahraniční scrapařky, když vyndají papír z plotru a dolepují. Takto si to můžeme taky vyzkoušet a to hned na několik různých způsobů. Samozřejmě už mám zálusk i na jiné vzory, když jsem viděla ty peckové stránky, co z nich holky vykouzlily. A nejlepší je, že některé se dají použít i na obdélníkový formát. 
Jsem móóóc zvědavá a těším se, co z těchto báječných výsekových čtvrtek vytvoříte vy. Určitě se pak pochlubte na fb ;)

6 komentářů:

  1. Krásné obě dvě, to vykousnuté velum je dobrý nápad, určitě někdy musím použít ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle čtvrtka je můj favorit,líbí se mi asi úplně nejvíc a v tvém podání je to bomba.....tyhle dva kity byly perfektní, nádherné a úžasné se s nima pracovalo

    OdpovědětVymazat
  3. Mirka, obe stránky sú úžasné! Zo shakeru s velumovými lístočkami padám, skvele si sa s ním vyhrala! KeĎ vy sem teraz dávate také krásy, neviem, do čoho sa skor pustiť! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Mirka parádička! Jedna stránka krajšia ako druhá a obe super zladené. Tiež žeriem to vyhryznuté vellum a svetríkový shaker je boží! 😍

    OdpovědětVymazat
  5. To je moc pěkné, musím rychle objednat😀🤔👍

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji moc, holky ;) Moc ráda jsem se vrátila vzpomínkami do toho krásného podzimu. A ty podzimní kity jsou fakt boží.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover