čtvrtek 7. března 2019

CARD KIT projekty / VALIKA

Prajem všetkým krásny deň, áno ešte stále ideme na vlne srdiečok a lásky. Dnes to bude o vystrihovaní a rozšírení svojich možností. 
 

S výsekmi som sa pohrala v mojom minulom príspevku, a tak som musela vymyslieť čo ďalej. V sade som mala 2 papiere so srdiečkami, rozstrihala som ich obidva a tak vznikli nasledujúce pohľadnice. 
 
Táto je klasická veľkosť a zmestilo sa ich tam neúrekom. 
 
Táto je už menšia veľkosť tzv. 4 bar ( okolo 3,5 x 5 inch ) pretože srdiečok už bolo pomenej :)
 
Inak veľmi sa mi hodili aj penové samolepky z kolekcie Willow Lane. Sú krásne trblietavé a sú aj 3D čo je vždy výhoda. 
 
Na druhom papieri boli srdiečka menšie preto som zvolila ešte menšiu veľkosť základu (asi len 10x10 cm). Preto by som vás chcela povzbudiť, aby ste sa hrali s veľkosťami a užili si to. Vždy sa to vojde do klasickej obálky alebo si viete vytvoriť vlastnú obálku alebo to len pribalíte k darčeku do darčekovej tašky a máte po probléme. Hlavná je tá radosť pri tvorení. 
 
Srdiečka sa trblietajú, lebo som ich "pomaľovala" s Wink of Stella a využila som aj posledný výrez z decembrového card kitu.
 
Keďže srdiečka došli, tak som vymyslela ešte jednu. 
 
Kvietky som povystrihovala a podlepila. Tešila som sa, že ako to všetko krásne do seba zapadlo.
 
Dnešným článkom som vás chcela posmeliť - aj z mála sa dá urobiť veľa. Valentínske pohľadnice robím veľmi rada, pričom Sviatok zamilovaných nepodporujem. Som však presvedčená, že by sme si mali lásku vyznávať každý deň po celý rok. S akou pohľadnicou ste vyznali vy tú svoju ? ;-)  
 
Prajem krásny zvyšok dňa,
Valika

10 komentářů:

Pin It button on image hover