pondělí 25. března 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA


Krásné pondělí, holky! Workshop se Steffi je za náma, já doufám, že jste si to také užily a načerpaly opět novou dávku inspirace a chuť do lepení jako já a vy, které jste nemohly dorazit, tak nezoufejte, holky určitě nějakou reportáž sepíšou.
 
Dneska bych vám měla ukázat svoji inspirci z aktuálního My life kitu. Při čtení Alenčina článku jsem se válela smíchy …. protože “dinosauři na sněhu”, to nevymyslíš. Popravdě jsem na tom celkem podobně jako Alča, holky zrovna dinosaury nemilují, jedinýho dinosaura, kterého znají. je ten od Tomíka z prasátka Peppiny. Ale Peťka vytvořila boží albíčko z návštěvy herničky, tak pokud ti to uteklo, tak tady je ta krása.


Ale to vůbec ničemu nevadí, prostě jsme si ty dinosauří výseky odložila na příhodnější dobu a zbylo mi spousta dalšího a hlavně univerzálního materiálu. Ty geometrické tvary mě nadchly. 
 
Dnes je to vlastně první článek, kdy vám ukážu album na rok 2019. Dlouho jsem přemýšlela, jak to celé pojmout a jestli pokračovat ve čtvercovém formátu. No, riskla jsme to a vyzkoušela jsem formát 9x12. Super u tohoto aba je, že můžu použít nasyslené zásoby kapes a jen si je zkrátím Fusem. A celé album je skladnější a holkám se líp prohlíží. 
 
Zrovna jsem měla rozpracovaný pátý týden, bylo to období, kdy se nic moc zajímavýho nedělo a já jsem horkotěžko vytiskla alespoň 4 fotky. Takže něco kouzlit s kapsami nemělo vůbec smysl, tak jsem si udělala 2 layouty.


Jak už jsme říkala, moc se mi líbí ty geometrické tvary, které Sisi vymyslela. Tak jsme si na bílý papír načmrkala pár čáreček, abych rozbila tu bílou. Pár těch čar jsme ještě obtáhla barevnou fixou. Jednu velkou kartičku jsme použila na journaling a na označení jednotlivých dnů v týdnu jsme použila průhledné samolepky z kitu.


Frázovou samolepku jsem podlepila bílým papírem a tu jsme nalepila na žlutou šipku. Ta je vystřižená z jedné z kartiček a jako mustr jsme použila šipku z podzimního workshopového kitu.


K označení týdne jsem zalovila do stejného pytlíku a použila tuto černou abecedu, u které se mi moc líbí font. Aktuální abeceda mi na tom bílém podkladu zanikala.


Kolem fotek jsme nakupila štítky a kolečka. A protože jsme je chtěla ve více velikostech, tak jsme si jich pár ještě vystřihla z nějakých kartiček. Ale se zdobením jsem nebyla stále spokojená, tak jsem si vytáhla ještě moji bohatou zásobu razítek a pohledala pár koleček a sem tam nějaké narazila.


Druhá stránka je hodně jednoduchá. Chtěla jsme využít toho foťáku, co si Barča půjčila a dělala, že fotí Míšu. No a v poličce už mám hóóódně dlouho termoreaktivní folie, k tomu účelu jsme si i pořídila laminovačku, ale nějak ještě nebyl čas to vyzkoušet. Ale teď už jsme prostě musela.


Výsek “jsme spolu” byl jediný, který se mi hodil k fotce a moc jsme nějaký chtěla použít. Jak už holky řekly, ten font a velikost je super. Taky se přimlovám za víc takových, nebo celou abecedu.
 

U jedné fotky jsme si vyrazila bílý rámeček a dolní stranu dozdobila washi páskem. Z krabička jsem vytáhla vellumové hvězdičky a pár jich na stránce použila. Když nevíš co by…..tak tam nalep pár hvězdiček (tohle jednou napsala Sisi a párkrát mě to zachránilo). A když už jsem prohrabávala ty nahromaděný zásoby, tak jsem narazila na abecedu od holek a narazítkovala si nadpis. 
 
No tak další týden v albu a příště už ti určitě ukážu i ryze kapsičkovou stránku z tohoto kitu. Jak se pracuje vám s dinosaury? Moc prosím o nějakou inspiraci na pokoukáníčko. Krásný den a tvoření zdar :-)

3 komentáře:

  1. Paráda! Jasně, je to dinoušovský kit, ale celkově dost univerzální. A to tvoje psaní, nádhera!

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne stranky, Ivi! Tak ty už také jedeš obdélník! Hm, asi jsem už dinosaurus. 😜 Kit je skvělý, absolutně souhlasím a na tvé kapsy se teším

    OdpovědětVymazat
  3. Super stránky, ty kolečková razítka k tomu kitu skvěle pasují :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover