pátek 15. března 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE

Aniž bych věděla, že Pavlínka s Aničkou pořídí do obchůdku krásnémiminkovské kolekce od Echo Parku já jsem zvládla tento měsíc jednu ňuňací stránku z aktuálního Page kitu. Že mi nevěříš? Březnový page kit hýří přeci všemi barvami. Ano, tento jarní kit mi svými barvičkami připomíná spíše horké letní dny a taky jsem díky tomu mohla přidat další Plko do loňského alba, ale ta modrá čtvrtka na mě přímo volala. Když jsem pak viděla na výsecích hvězdičky, vzpomněla jsem si, že jsem si kdysi nechala u kamarádky vyříznout na plotru velký měsíc s mimi tématikou. Pak už to šlo samo.
 

Základ layoutu tvoří bílá čtvrtka, na kterou jsem si nejprve položila podlepený měsíc a fotku, abych přibližně věděla, kde cáknout. Vytáhla jsem perleťové vodovky a udělala pár cákanců. Mám pouze odstín stříbrné a zlaté, ale chtěla jsem dodat modrý nádech, tak jsem jednoduše obtiskla párkrát razítkovací modrý polštářek na fólii a smíchala se stříbrnou. Tuto techniku používám dost často, když mi chybí nějaká barva.
 
Nachystala jsem si vellumové a výsekové hvězdičky (ty, co nebyly modré nebo bílé jsem jednoduše otočila po rubu). Vyrazila si pár koleček z modré čtvrtky. Sedla jsem k šicímu stroji a po dlouhé době šila. Snažila jsem se vytvořit něco podobného, jako mají miminka nad postýlkou (jak se to jen jmenuje).
 
Pod fotku jsem jednoduše navrstvila zbytek acetátu, vellum a papírový pytlík. Doplnila jsem výsek „S tebou“ a taky razítko „ ..hlavněv noci“. To opravdu sedí, protože naše Zuzka je prostě od narození „sova“ a celé noci se nosila, a nebo jsme si jen tak spolu hrály (hrát si ve tři hodiny ráno, nic moc). Přes den pak kolikrát spala jako andělíček a já nemohla udržet oči. 
 
Nakonec jsem ještě přidala enamelky ve tvaru hvězdiček a flitříky.
 
Další, co ti dneska ukážu, je po dlouhé době Plko. Jak už jsem zmínila na začátku, březnový page kit na mě dýchl létem. Taky se mi líbily ty barvičky a styl mi připomínal mou oblíbenou kolekciWild Heart. Prošla jsem si fotky z léta a narazila na hromadu, z jednoho krásného prázdninového dne. Ten den jsme se švagrovkou naložily děti do auta a jely do jediné papouščí zoo široko daleko. Byla to paráda a moc jsme si to všichni užili. Pokud máš ráda opeřence, určitě stojí za návštěvu.
 
Na Plku jsem si vyhrála, použila jsem klasický áčkový formát kapes. Aby vynikly fotky, většinou jsem je podlepila bílou čtvrtkou a dodala akcent barevnými papíry. Když už byl šicí stroj na stole, tak jsem opět některé části prošila. 
 
Po dlouhé době jsem se kromě journalingu na PC odhodlala i k psaní rukou. Nesměla chybět ani malá abeceda, jen už mi chybí písmenka, tak budu muset doplnit zásoby. Nápis Zoo je opět z kolekce Whild heart. Na jednu z kartiček stačilo nalepit jen výsek rostlinky a šup s ní do kapsy. Nálepka zmrzliny je z některého ze starších letních my life kitů.
 
Myslela jsem, že mám hotovo,ale pořád jsem viděla před očima ten velký nadpis "krásný den". Prostě mi to nedalo a k Plku jsem dolepila ještě jednu stránku, která vlastně připomíná čtvercový design kapes. 
 
Nejprve jsem si ořízla bílou čtvrtku, abych ji mohla podlepit krásnou růžovkou a šitím jsem vytvořila mřížku. Doprostřed jsem umístila nadpis a pak už si jenom hrála s fotkami a papíry, co zbyly. Doplnila jsem dřevěné výseky a přišila chrastítko pro ozvláštnění. Nakonec ještě přidala výsek papouška .
To je dnes ode mě vše, snad jen, že se snažím pokračovat v mém plánu jeden TN (Traveler´s Notebok) deníček na měsíc. Tentokrát jsem si zvolila pro základ zelený papír. Ta barva má prostě úžasný náboj. 
 
Měj se krásně, já si jdu zasadit jarničky do truhlíku. Jaro už je opravdu tady.

10 komentářů:

  1. To jsou překrásné inspirace, moc se mi to líbí a určitě si něco přenesu do svého tvoření👍🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Iri a teším se na tvé příspěvky:-)

      Vymazat
  2. Annie, krásná dílka... ten miminkovský layout, no to je něžnost sama! Krásný originální nápad s tím měsícem a vyšitým kolotočem... No a nápisy - zasmála jsem se - hry ve 3 ráno byly oblíbené i u nás 😂 Děkuji za krásnou inspiraci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci být škodolibá, ale teší mě,že jsem nebyla sama, kdo si musel uprostřed noci hrát :-)

      Vymazat
  3. Aninko 😍😍😍 Layouty skvele jako obvykle, ale ja miluji i ti tve poctenicko 😘♥️

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt super. Vsetky projekty su proste super ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ani to je nádhera! Ten fígl s těmi vodovkami je super, určitě někdy vyzkouším... no a tolik šití, to je pastva pro moje oči, to miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Annie paradne vytvory! Modre kruzky ma silno magnetizovali, ked som kit rozbalila a ked pozeram tvoje a Mirkine stranky, veru si z nich nieco zlepim aj ja. Krasne to mas vsetko. A tie tvoje TNka by som si prelistovala😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover