středa 3. dubna 2019

▲ Dnes máš u nás DÁREK ▲ NOVINKY od Papero amo a Dear Lizzy ▲ Předobjednávka WE R MEMORY KEEPERS ▲ Nová DOPRAVA ▲ VELIKONOČNÍ tvoření!

skareda streda 2015 na bilem

... DÁREK K NÁKUPU ...


DNES pro tebe máme DÁRKY K OBJEDNÁVKÁM nad 500 Kč, 1000 Kč nebo 1500 Kč. Pro všechny zvědavce - dárečky se ti nabídnou v košíku, když dosáhneš požadované hodnoty objednávky. A vždycky si můžeš vybrat! Tak JAKÉ DÁRKY pro tebe máme?
rot web darky k nakupu2
novinky

Naše nejoblíbenější boho motivy a super velké nápisy - navíc v pěkně duhovém hávu. Kdo MILUJE ŽIVOT, zamiluje si i materiály z březnového PAGE KITU.
PicMonkey Collage brezen kity novinky

PROJEKTY NA BLOGU

Co všechno se s tím dá vytvořit? Naše holky pro tebe měli v březnu zase kopec inspirace - tak si připrav nůžky a pusť se do stránek podle nich!
PicMonkey Collage z kitu brezen 2019

KOLEKCE NEW DAY

K papírům z kitu si můžeš pořídit ještě pár dalších kousků, nebo doplnit zásoby těch, co už padly na tvé výtvory. A k tomu máme ještě spoustu ozdob. Jsi lama, tygr nebo kaktus? Zjistíš to TADY.
PicMonkey Collage NEW DAY

PŘEDOBJEDNÁKA WE R MEMORY KEEPERS

Už máš doma dost materiálu a je potřeba ho nějak zpracovat? Pro snadnější tvoření si u nás můžeš předobjednat pěknou hromadu vychytávek od WE R MEMORY KEEPERS. Tak co bude zdobit tvoji pracovnu?
PicMonkey Collage WE R PREDOBJEDNAVKY

NOVÁ CHYTRÁ DOPRAVA

Zavedli jsme nový způsob dopravy "Nejlevnější doručení na adresu" za 89,- Kč (balíček doručí DPD, In time nebo jiný dopravce do 1 - 2 dní. Kurýra vybere Zásilkovna podle aktuální vytíženosti kurýrů ve tvém regionu.)
rot web chytra doprava

VELIKONOČNÍ TVOŘENÍ

ZAJEČÍ INFOSERVIS! Víš, že se u nás můžeš podívat na VELIKONOČNÍ KATEGORII? Kdo nemá doma dostatek vajíček a zajíců - HOP HOP SEM!
rot web velikonocni tvoreni

Tvoje
Papero amo

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover