pondělí 8. dubna 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

Krásné jarní pondělí. Jak jste si užily víkend? Byly výlety? My jsme poprvé grilovali na našem novém grilu a v neděli si udělali brigádu na zahradě a zasadili túje kolem plotu. Už to zdánlivě začíná vypadat jako zahrada, ale práce je pořád jako na kostele. Dneska jsem si pro vás připravila něco na mě neobvyklého. Člověk míní a scrap mění, a tak jsem poprvé neudělala koláž, ale klasický layout s více fotkami a hodlám ho v albu nechat. 
 
Tentokrát jsem z My life kitu použila všechno jen ne dinosaury, schovávám si je, až se vydáme do Dino parku. Na pomoc jsem si vzala mé asi nejoblíbenější šablony monstery a pak větvičku smrku, protože mi připomíná palmu. Tento týden jsme se byli podívat v Botanické zahradě PřF UK, a jak uvidíte na slibovaném layoutu, šablony ladily přesně k fotkám, a abych stránky propojila, přidala jsem je i do kapes. 
 


Navíc jsem si vyndala i kaktusové enamelky od DoodleBug, které mám doma minimálně rok, možná víc a konečně je použila. Kromě abecedy z kitu jsem si na pomoc vyndala i malou samolepící černo-bílou a zase nastal můj věčný boj, došla mi „n“. Omlouvám se, že se díváte opět na stránku bez journalingu, ale dopisuji ho postupně a sice nejsem v tak velkém skluzu v lepení, ale ve psaní ano. Myslím, že nejbližší dovolenou strávím právě dopisováním.
 



A nyní už slibovaný layout. Ze začátku jsem opravdu měla v plánu udělat třicítkovou koláž a nechat to být, ale fotek bylo hodně, všechno působilo přeplácaně, a tak jsem vyzobala ty fotky, na kterých byly kaktusy a monstera a udělala „mřížku“, doladila ozdobami a kartičkou na journaling. 
 


Na stránce jsem hodně využila ozdoby a papír z Page kitu březen 2019 a doladila ho výsekem, samolepkami, abecedou a vystřiženým štítkem z My life kitu. Kupodivu to k sobě hezky ladilo. A ty dřevěné výseky v podobě kaktusů bych si měla ještě párkrát objednat, myslím, že ty se u mě neztratí. Pro plastičnost jsem některé fotky podlepila 3D páskou
 


To je pro dnešek vše. Kombinujete kity mezi sebou nebo jedete striktně jen samostatně?

3 komentáře:

  1. Paráda, ten layout je úžasný - myslím, že se v albu bude skvěle vyjímat!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky! Taky budu muset vyzkoušet takhle lepený layout :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover