pátek 26. dubna 2019

MY LIFE KIT projekty / JANA B.

Moc vás všechny zdravím. Po dlouhé době jsem tu i já s troškou inspirace. Tentokrát jsem si užila tvoření s aktuálním dino My life kitem - tenhle kit přišel jak na zavolanou ( Sis, díky!). Loni v září (ano, můj skluz nadále trvá) slavil Albi narozeniny a celé se to neslo v dino duchu. Vždycky jsem doufala, že nás tato dino záliba mine, ale nakonec mi to vlastně ani tolik nevadí. Jeden se dozví věcí ...



Z narozeninových fotek vznikla kapsová stránka a menší layout 8,5x11 inch. Nejdřív vám ukážu tu PL stránku.



Opět jsem zalovila v konečně tenčící se zásobě roztodivných designů. Volba kartiček byla daná fotkami a držela jsem se dvou barev. To práci hodně usnadní. Některé barevné kartičky jsem seřízla a doplnila bílou. Mám to tak raději pro psaní journalingu.


Samozřejmostí bylo doplnění dino kámošů. Nakonec jich tam tolik neni, protože modrá a růžová se mi nehodily.


Druhým projektem je tento megarychle slepený layout (to je tak, když tvoříte na poslední chvíli, že). Takže nic super vymazleného, ale jak říká Valika, nalepeného (a to se počítá!).


Dlouho jsem přemýšlela, jaký udělat nadpis, neboť narozeniny už jsou na protější straně. Nakonec mi pomohla kartička "my jsme rodina". Žlutý rámeček jsem vyřízla a znovu přilepila pomocí 3D čtverečků. No a pár dinoušů se taky našlo.


Už se moc těším, čím nás holky překvapí v novém My life kitu! Papero amo prostě jede originální bomby!

12 komentářů:

  1. Moc hezké Jani, krásně sladěné a prostě TVOJE. A Vaše děti teda rostou, to je neskutečné, na těch svých to člověk moc nevidí. Mám ráda Tvůj styl tvoření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaru, moc ti děkuji za tolik krásných slov! A máš pravdu, na těch "cizích" dětech to člověk vidí nejvíc, i když někdy vytáhnu starší alba a nestačím se divit.

      Vymazat
  2. Superboží, jak taky jinak? :) A zajímavé rozložení pl kapsy, takové ještě nemám :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš? Já už je pomalu dojíždím a nechci už je vidět! :D Děkuji, Adél, moc!

      Vymazat
  3. Layout je perfektní Jani, nic složitého a kolik parády to udělá, ty to prostě umíš ☺ budu se inspirovat. Tento týden jsem podlehla😀 a kit jsem si ještě koupila, i když ty kapsovky teď moc nedělám. Na dinosaury nikdo u nás není, ale asi rodinu vezmu na výlet do dinoparku 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonko, však ty tvoje layouty, to je přesně můj šálek. Jak říkáš, nic složitého netřeba a parádu to udělá. Už neděláš kapsové stránky? A teda obdiv, že nikdo dinouším u vás nepodlehl, Albi dlouho vypadal, že se nám to vyhne. Ale žádná obsese to není, jen ho to baví a děsně zajímá. Dinopark je super, byli jsme v Plzni a vždy úspěch!

      Vymazat
  4. Jani, tvoje stránky prostě miluji 🙈😀 jaký rozměr fotek si nechavas vyvolat nebo tisknes? Nemůžu vychytat správnou velikost,ty tvoje se mi hrozně moc líbí? Já fotkou vždy zaplacnu celou kapsu. Musím se už také do PL vrhnout, letos jsem ještě žádný ML KIT nepoužila. 🙉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, ty jsi milá, moc ti děkuju! S těmi fotkami. Většinou dopředu tuším, do jakého designu se budu chtít vejít. Dost často zvolím jednu velkou fotku a pak kolážuji. Snažím se, aby ty fotky byly různě veliké, takže je třeba ještě případně ořezávám. Některé nechám vyplnit kaspu 3x4, jiné oříznu. Ty menší jsou vlastně polovinou 3x4, také je většinou oříznu, aby hezky pasovaly na kartičku. Jejky, ještě žádný ml? Třeba teď s tím novým bude šance! Držím palce!

      Vymazat
  5. Peckovní, Jani 😁 Ten kit je opravdu skvěle univerzální! Krásně sis vyhrála - líbí se mi, jak má každá fotka i své pozadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Baru. Máš pravdu, je báječně univerzální. Určitě si z něj slepím ještě nějakou ne-dino stránku!

      Vymazat
  6. Moc krásné, Jani. PLko i Lo,ktery vypadá jednoduše a přesto krásně. Tohle já moc neumím, většinou to přeplácam ozdobami ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Miri.. a teď ti teda nevěřím! Vždyť to máš většinou krásně střídmé!

      Vymazat

Pin It button on image hover