pondělí 17. června 2019

Kolekce Naše dny / ADÉLA

Po delší době vás zdravím a přináším pár stránek z mého alba. Opět jsem skončila u barevného minimalismu – kombinace šeříkově fialové, světle tyrkysové a zlaté mě upřímně překvapila (nejsem fanda fialové) a určitě ji ještě někdy využiju. Kolekce Naše dny pro mě byla ideální volbou.
 
Obě stránky jsou věnované narozeninové oslavě naší prvomájové slečny. Poslední dobou tvořím album dost chaoticky a zpracovávám spíš události než celé týdny. Má to jednu výhodu, většinou nemusím řešit to, že mají fotky různou barevnost atd. Velká černáabeceda je skvělá na výrazné nápisy. A to jsem myslela, že ji nevyužiju, na první pohled mě moc neoslovila. Přidala jsem ještě štítek z této sady a pár zlatých fleků. 
 
Barevně jsem si doladila i ostatní kartičky, brushpen od Ecoline je pro takové účely perfektní. 
 
Krom barev jsem konečně využila i vtipné průhledné samolepky s černýmikresbami od Silvi. 
 
Textu na stránce moc nemám, tak jsem ani nezapínala tiskárnu a na pauzák naškrábla pár řádků rukou.
 
Další zlatý detail – krásné zlaté puffy samolepky. A jsou i ve slevě, tak si je ulovte. 
 
Krom pl layoutu jsem vytvořila i velkou stránku. Číslo sedm se naštěstí dobře vystřihuje, tak byl základ připravený celkem rychle.
 
Nádherný karton od Pinkfresh studio jsem si koupila kvůli druhé straně – šedá s bílými lístky, ale nakonec se mi do šeříkového konceptu hodila tato, jen nebyla dost detailní, jemná… Ale vše se dá vyřešit! Bílá gelová fixa zachrání vše! A taky jsem vytáhla šicí stroj! Měla jsem ze šití papíru zbytečný strach. Pořád obdivuju jemné stránky našich Janiček a Annie, ale na šití jsem neměla dost odvahy. I na workshopech mi papíry šila Janča S.!
 
Na bílý podklad jsem udělala pár fleků Ecoline fixy a zlatou barvou, aby vše barevně ladilo s vedlejší stránkou. Fotky a pár pl kartiček jsem řízla do tvaru vlaječek a zavěsila našikmo, aby dotvořily jednu stranu čísla sedm. Takto zavěšené fotky mám ráda – hodně jednoduchý prvek a přitom dost efektní.
 
Jak jste na tom vy s albem a blížícími se prázdninami? Díky, že s námi sdílíte svá díla a inspirujete nás v naší facebookové galerii!
 
♡ 
Adéla

10 komentářů:

  1. Adél, předně - šití zvládáš skvěle, velka stránka je báječná! Bílá gelovka by mne nenapadla a jaká je to pecka 😍 No a k PL stránce není co dodat, je tak krásná, jemná, elegantní... přesně tvoje! 😍❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Adélko máš to nádherný!🤩 Krásná rodinka 🥰

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, Adélko, to je veliká parádička! Moc se mi líbí, jakým způsobem jsi dozdobila kartičky, je to jemné a elegantní. Kdybych je neznala myslela bych si, že je to originál :-) A jak zlatou moc nemusím, tak tohle vypadá skvěle! A vystřihnutá sedmička a navléknuté fotky jsou taky parádní 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já na to zlato taky moc nejsem, ale tady to prostě sedlo. :)

      Vymazat
  4. Máš to nádherné, Adél. Zlatá s tou světle tyrkysovou (mintovou) vypadá nádherně ☺️❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover