pátek 26. července 2019

Minialbum z workshopu / IVA

Krásný letní den, holky,
dneska bych vám chtěla ukázat super minialbum, které jsme tvořily na jarním workshopu PAse Steffi Ried. Byl skoro nadlidský výkon ho za toho půl dne vůbec sešít dohromady, natož ho ještě nějak zaplnit fotkami a dozdobit. Když jsme ho vyráběly, vůbec jsem vlastně netušila, na jakou příležitost ho použiji, protože na klasickou dovolenou mi přišlo malé. Tak jsem ho po příjezdu domů uložila do poličky a čekalo na tu správnou příležitost.
 
Ta přišla teď v červenci o prodlouženém víkendu, kdy jsme vyrazili na výlet na Neusiedler see. Je to taková naše oblíbená lokalita v rozumné dojezdové vzdálenosti, kam se rádi vracíme.


Album má opět acetátové desky, stejně jako dárkové album pro maminku od Adélky, do kterého jste mohly nahlédnout v pátek. Je to zajímavé zpestření, jen jsme se trochu prala s tou druhou stranou, kde byla samozřejmě vidět rubová strana ozdoby s nánosem lepidla. No kde se to dalo, tak jsme se snažila tam také něco nalepit, abych to zamaskovala.




Na první stránce nemůže chybět mapa cesty.


Na dozdobení alba jsem většinou používala materiál z workshopového balíčku a k němu jsme si ještě vzala červnový Page kit, který vycházel právě ze stejné kolekce Sunny days od Crate paper. Celý kit už je bohužel vyprodaný, ale nějaké kusovky jsouještě na skladě.



Miluju malou abecedu a barevně se mi občas hodila i modrá z aktuálního My life kitu ….no už jsme si musela další aršík doobjednat. 
 

 
Použití “jutového” kousku mě opravdu překvapilo a utvrdila jsem se, že ke scrapování se dá použít opravdu vše.




I na kapsičku došlo.


Acetátové výseky jsou zase něco jiného, jen se musí dát pozor, kam dáte lepidlo :-)



K označení dnů jsme si vzala papírové výseky z My life kitu.



Nebyla by to dovolená bez zmrzliny, že? Takže chipboardové výseky se opravdu hodily.


Tuhle vychytávku s písmenkama používá Steffi velice často …jen já jsme spíš vybrala ty, které mi obvykle zbydou a nepoužívám je tak často.



A vy už máte svoje album dokončené nebo taky čeká na tu svoji pravou chvíli? Dovolené a výlety v plném proudu, tak snad se brzy pochlubíte tím svým vymazleným skvostem. 
 
Tvoření zdar.
Iva

8 komentářů:

  1. krásné album, letos jsem si řekla, že na dovolenou použiji také minialbum a do PL dám jen jednu stránku z celé dovči, protože potom mi dovolená v PL zabere moc stránek (loňská dovolená došla tak daleko, že na jeden den v týdnu mám 2 strany!!!) Takže moc děkuji za další inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi album sa ti krásne podarilo je to pecka a k Neusiedler See jako delane 😉 mame to tam tiež radi.

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi pecka parada, moje album z kurzu stale ceka na prilezitost👏

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, krásné, krásné😉 móóóc pěkně sis albíčko vymazlila. Moje také ještě čeká na příležitost. Stefi nás naučila krásné věci, které postupně použijeme👍

    OdpovědětVymazat
  5. Ivi, to je tak boží! A ty tvoje dvě malé kočičky jsou k sežrání. :) Moje Steffi album ještě čeká, nevím, jestli se dočká :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Ivi to jsi dotvořila krásně 🥰 mé taky ještě čeká 😁

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné albíčko, Ivi 😍 Mé ani není sešité 🙈

    OdpovědětVymazat
  8. Holky jste zlaté a moc vám dekuji za kaštan slova chvály....uz se tesim,až i vy ostatní album zaplnit a pochlubit se

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover