úterý 23. července 2019

MY LIFE KIT projekty / JANA B.


Léto v plném proudu, jak si užíváte? Moc vás zdravím a bez dlouhého povídání jdeme na tu dnešní kitovou inspiraci. 


Skluzový vlak nezastavuje a mně se hromadí týdny, až to hezké není. Do letošního zeleného alba už raději díky pudu sebezáchovy nelezu, to mě jinak chytí nerv. A tak jsem tentokrát otevřela to hořčicové, loňské a hle, dvoustránka plná výletů jako dělaná pro tento nádherný letní My life kit od Lucky. 

Bylo to vlastně docela vtipný, oživit si, co jsme loni v červnu podnikli. Na zpracování výletu do Babiččina údolí jsem se těšila. Původně jsem to viděla v zeleno červené, ale nakonec došlo na hodně lehkou formu kombinací zelenkavé a bílé. 


Druhá stránka je hlavně fotková. Když si prohlížím inspirace různých scrapařek ze zahraniční, tak si říkám, že to se jim to tvoří a zdobí, když mají na jedné PL stránce dvě fotky. Vypadá to pak krásně čisťounce, upraveně a použijou tam bambilion ozdob. To my, které se nemůžeme hordy fotek vzdát, se snažíme využít kdejakou kapsičku, no že jo! Tahle stránka má navíc kapsu odklápěcí (uaaa). Prostě toho bylo hodně, vymazat nešlo nic a to si myslím, že jsem na sebe při editaci docela přísná. 


Titulní kartička byl oříšek. Vymyslet ten nápis mi trvalo asi půl dne! Měla jsem nějakou představu, jak ho poskládám, ale nevěděla jsem z čeho. Nakonec vyhrála super abeceda z kitu a kaligrafický pokus. Na písmo používám tohle pero, za mě jednoznačně nejlepší! I když nepíšu úplně echt správně, neroztřepí se mi jako Tombow.

Tohle je vůbec kapsa na baterky. Čtvercové fotky, ležaté kartičky. Ale zásoby už se utěšeně tenčí a já se těším, že už mě tyhle kapsové podivnosti strašit nebudou. Jednobarevné kartičky mám moc ráda na podlepování fotek.  Pokud někde použiju dřevěný výsek, snažím se ho na stránce uplatnit ještě jednou. A věděli jste, že se dřevěné chipboardy dají stříhat? Já ustřihla hned dvě kolečka!



Na máky zatím nedošlo, ale moc bych si je taky chtěla na stránku dát. Jsou tak krásné! Užívejte léto a jsem moc zvědavá, co všechno s tímhle krásným kitem nalepíte!

7 komentářů:

  1. Jani, já chci mít tvé album!!! 😁😍😘 To je taková krása. Tolik rozmanitých fotek, a přitom vše tak krásně sladěné, jemné... to umíš jenom ty. Zahraniční scrapařky se můžou jít vycpat 😁 A to písmo! Mě nejdřív vůbec nenapadlo, že je to psané ručně, jsi hvězda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, ty mi lichotis! Moc moc dekuju a jsem rada, že i hodně fotek ocenite 😂😂😂

      Vymazat
  2. Máš to super. Umění je mít hodně fotek, aby to působilo nepřeplácaně a vše ladilo. Na to jsi specialista a souhlasím s Baruš 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, to je maximálně dokonalé! Nepořádáš náhodou nějaké soukromé kurzy, hned bych se přihlásila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, dekuji ti moc!! Nee, kurzy ne, ale prijed, klidne jen tak! 😘

      Vymazat
  4. Nedá sa inak, len súhlasiť s holkami. Ja to tvoje PL milujem 🧡 máš to vždy tak krásne zladene a čisté. Idem sa pokúsiť o niečo aspoň trošku podobne 😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover