čtvrtek 18. července 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

My life kit červenec / srpen 2019
Od doby, kdy jsem si zamilovala Project life a objevila Papero Amo, jsem si nenechala ujít jediný My life kit, který vznikl pod rukama naší Lucky. Její materiály prostě zbožňuju, tudíž není překvapením, že jsem si zamilovala i tento aktuální, úžasně sladěný balíček.
První stránka není tak úplně letní. 29.5. se nám narodila druhá dcera Lucinka a já jsem si chtěla hned scrapnout fotky z porodnice. Kartička s květinkami, laděná do červené a oranžové se mi z celého kitu líbila úplně nejvíc. Použila jsem ji a nechala ji jen tak, holou. 
Výseky s velkými čísly jsou úžasně univerzální, tady jsem si vyloupla čtyřku a doplnila ji modrou abecedou a průhlednou samolepkou, která je z aršíku z kolekce První rok.
Na čtverečkovanou kartičku jsem umístila dvě fotky, doplnila journalingem psaným na stroji a dřevěným výsekem, které si můžete pořídit tady
Na kartičku s pampeliškami přistála další fotka. Dozdobila jsem dřevěnými výseky středy pampelišek. Stránka není plná ozdob, ale někdy méně je více. A tady jsem chtěla, aby prim hrály fotky…

Druhou stránku už jsem si pěkně ,,vyletnila“. Použila jsem i ty krásné vlčí máky. A to jak na úvodní kartičku, tak k journalingu pod ní. Úvodku jsem doplnila ještě washi proužkem a nápisem týdne z velké abecedy, která je součástí kitu.
Dolů na stránku jsem na zelenou kartičku vměstnala jak fotky, tak journaling a ozdoby. Na šedý štítek jsem nalepila průhlednou samolepku, která je z loňského letního kitu. 
Na pruhovanou kartičku jsem do světle modrého pole nalepila stejně modrý washi proužek s nápisem. A taky jsem se nechala inspirovat kartičkami se zmrzlinou a melounem a za pomoci samolepky jsem si vytvořila vlastní kartičku s třešinkami.
Myslela jsem, že víc už slepit nestihnu, ale poštěstilo se mi a moje dvě cácorky začaly spávat odpoledne ve stejný čas, takže jsem stihla ještě velkou stránku. Je teda velmi simple, protože zase tak dlouho ten spánek netrval… :D Je z jednoho cyklo výletu, který podnikli táta s Barunkou.
Nejprve jsem zakryla půlku čtvrtky papírem a pocákala tuší druhou polovinu. Jakmile mi zaschla, začala jsem celou stránku dokola děrovat a to hned dvakrát. Jedny dírky jsem využila na šití, druhé jsem nechala tak – bála jsem se, že to nestihnu vyšít. Nakonec se mi to ale zalíbilo, takže už jsem to tak nechala. A ten uzlíček, ten je schválně, opravdu…  Pod jednu z fotek jsem zasunula kartičku Milujeme léto.
Na světle zelenou kartičku jsem původně chtěla psát journaling. Pak jsem se ale rozhodla jen pro hesla. Zase jsem sáhla po výsecích s čísly a použila jeden i tady. Velkou abecedu i průhlednou samolepku kola najdete v aktuálním ML kitu taky. 
Stromečkové samolepky se Lucce obzvlášť povedly. Z aršíku průhlednýchsamolepek jsem vzala zelenou větvičku, podlepila ji bílým papírem a taky ji nalepila na stránku. Dál sem přistál dřevěný kulatý výsek, samolepka z únorového page kitu a washi proužek TO BYLA PARÁDA. Snad se vám poštěstí a najdete si taky chvilku něco pěkného slepit!

8 komentářů:

  1. Nádherně jemné 😍 Alespoň vím, jak tu velkou stránku ladit 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní stránky! A ty malé kočičky holčičky jsou tak sladké!

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, móóóc se mi to líbí. Je to Krásně jemňoučké, paráda!

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, super stránky. Pl i Lo ;) A Barča s Lucinkou jsou moc krásné modelky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no konečně se Baru dostala do fáze, kdy mi ochotně zapozuje, když byla menší vůbec se nechtěla fotit 😅

      Vymazat

Pin It button on image hover