čtvrtek 4. července 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE

Konečně jsou tady letní prázdniny a s nimi přichází nádherný červencový Page kit. Lucie Šindelková pro nás vykouzlila přenádherné výseky, nálepky, písmenka, které se k papírům od Pink Paislee z kolekce  Indigo & Ivy hodí báječně. 
 
Já jsem si tvoření tentokrát fakt užila, protože se mi poštěstilo být jeden den doma úplně sama. Děti byly u babi a dědy, manžel v práci. Nemusela jsem odbíhat vařit, ani se bát, že mi Zuzanka začne fušovat do řemesla a v nestřeženém okamžiku střihne do některého papíru. Podařila se mi tak slepit jedna stránka a k tomu i Plko. Všechno je z jednoho slavnostního květnového dne, kdy se mi vdávala má mladší ségra, béééé. Ještě teď se dojímám, protože to byl opravdu nádherný den a všichni jsme si to užili. 
 

Pro velkou stránku jsem si vybrala krásný růžový vodovkový papír a rozhodla se tentokrát pro velkou fotku.
 
Celou stánku jsem pak barevně ladila s kyticí nevěsty. Pod fotku jsem navrstvila postupně papír v odstínech jemně zelenkavé, který je z kitu, a taky podlepila hedvábným papírem, který bývá součástí acetátových čtvrtek  (vždycky si jej schovávám, co kdyby se mohl hodit)
 
Na spodní část fotky jsem nalepila dvě bordurky z výseků a do rohů umístila všechny větvičky a kytičky (asi budu potřebovat další aršík). Bílé výseky jsou tak jemňoučké, na svatební stránky nebo alba úplně ideální.
 
 
Titulku jsem vytvořila pomocí výseku, vellumové nálepky a pak puffy mini abecedy od Pinfresh, která je z obchůdku bohužel okamžitě pryč. Journaling jsem tentokrát napsala ručně.
 
Na závěr jsem doplnila ještě pár výsekových srdíček, natiskla datum a dodala pár stříkanců rose gold vodovek. 
 
Přesouvám se ke kapsové stránce. Použila jsem jak jinak než klasickou kapsu A a jeden insert, takovou poloviční kapsu. Fotek totiž bylo požehnaně, i když jsou to momentky z telefonu.
 
Do kapes jsem nastřihala krásnou zelenou čtvrtku z kitu. Zbytek tvořily bílé papíry a nebo fotky.
 
Titulka byla super easy. Na zelenou čtvrtku jsem nalepila bílý výsek srdce a doplnila iniciály ženicha a nevěsty pomocí hnědé abecedy. 
 

Výplňové kartičky tzv. filler cards jsem si vyrobila pomocí bílého papíru, vellumové nálepky a razítka. Tiskla jsem velmi opatrně versafine inkoustem, ale přesto se mi jeden otisk nepodařil, tak jsem natiskla znovu na bílý papír a nalepila na ten nepodařený. Ani to nejde poznat.
 
Zbytek PLka jsem dozdobila vellumovými hesly a bordurkami, a taky přišlo na modrou abecedu, kterou si šetřím na další projekt k těm modrým papírům.
 
Naposledy journaling, který mi zbývá napsat na PC a doplnit k větvičkám. 
 
To je ode mě pro dnešek vše. Doufám, že jsem tě příjemně naladila a ty si najdeš během léta i chvilku na tvoření. Věř, že s tímto kitem ti to půjde jedna radost.

6 komentářů:

  1. Když jsem kit poprvé uviděla- ty krásné bílé výřezy, hned jsem věděla, že ho použiji na svatební album, dokoupila jsem si tedy všechen další materiál od pink paislee. Teď už jen přemýšlím, jaký formát zvolit. Mám totiž cca 350!!! fotek ( a to se jednalo o tajnou svatbu :) ) Tak jsem ráda, že tento nápad jsem neměla jen já. Děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Peti urcite nas takviych vude vic, tato kolekce se opravdu vydarila a ja se moc tesim, az nam svoje albicko ukazes na fb strankach:-) at se ti hezky tvori!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nápady od Annie a inspirace👍😉 Když jsem si prohlížela 1.7.nabídku kitu, tak je zajímavé, že mne napadla také si vyrobit svatební stránku. Jsme na výroční svatební cestě 35.let to spolu již krásně zvládáme🤗 Tak si jdu objednat a něco přidám 🌞😎

    OdpovědětVymazat
  4. Annie moc pěkné stránky 🤩 tvoje ségra byla nádherná nevěsta 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásné, jemné stránky! 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  6. Ani, vy jste vsichni tak krasni! A ty stranky, jemne, romanticke... eno-nuno! At se sestre dari. Na modre stranky se tesim! 😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover