úterý 16. července 2019

PAGE KIT projekty / MIRKA

 
Ahoj, dnes vám přináším inspiraci na projekty z krásně něžného modrého červencového page kitu. Tento kit je maximálně univerzální. Důkazem toho jsou předchozí projekty od holek z DT, které jste už měli možnost vidět. Annie z něj vytvořila parádní svatební stránky, a Katka si s ním zas scrapla lekná a procházku přes vinohrad :) 
 
A co jsem si vymyslela já? Pojďte se podívat…


Stránka 1

První stránku už jste viděli jako inspiraci při představení kitu na začátku měsíce.

Skákání po balíkách slámy je ohromná zábava. A když se skáče dlouho, přijde vhod dobrá svačinka. Fotku z této skákací akce jsem upravila do černobílé, protože kluci zrovna neměli ukázkově zkombinované domácí oblečení (čti: červené tepláky a zelenomodrá mikina), ale kromě tohoto drobného nedostatku se mi atmosféra fotky moc líbí a bylo by mi líto ji nepoužít. 
 
Jako základ jsem zvolila zelenkavý pruhovaný papír a aby fotka na něm nezanikla, tak pod ní i kus utrženého a pocákaného bílého papíru s tmavěmodrými bordurami. Bílý výsek kytky s větvičkami jsem umístila na kraj tak, aby vypadal, že je pokračováním bílého papíru. Vidíte to tak? Nebo jsem si vymyslela nemožné?


Jako decentní zdobení kolem fotky jsem vystříhala pár modrých malůvek z vodovkovo kytičkového papíru. Pak jsem přidala několik chipboardových kytiček a úžasnou průhlednou samolepku. Velký nápis spolu je z těchto výseků.


Taky jsem vyloupla barevně hodící se srdíčka a nalepila do řady vedle sebe nad citát, který se mi velmi líbí. Jen ten krasopis musím ještě dotrénovat, ach jo.


Stránka 2

Taky vidíte v této čtvrtce strašnou zimu? Já jo. To není modrá, která by připomínala mořskou, či bazénovou vodu, ale regulérní ,,podkůžilezoucí” zimu. A když jsem viděla výseky domečků, bylo mi jasné, na který absolvovaný výlet tyto papírové krásky použiji. 
 
Loni, počas našich jarních prázdnin koncem února, byl fakt příšerný mráz (takový ten, co vám slepí uvnitř nos a strašně to bolí). My měli zrovna zaplacený pobyt v Luhačovicích, což pro nás znamená cestu přes celou republiku. Když už jsme jeli tak daleko, stavili jsme se u známých v Olomouci, prošli si město a nakoupili pár olomouckých dobrůtek - víte kterých :) A jelikož jsme byli v centru Olomouce poprvé, udělali jsme si i pár fotek, které jsem si teď konečně scrapla.

Krom všech těch úžasných domečků jsem použila jako hlavní motiv i větvičkovým štítkem podtržený chipboardový nápis s různě vyskloňovaným slovem dokonalý a ten velký kulatý výsek, pomocí kterého jsem znázornila zmrzlé slunce.

Některé domečky a chipboardový nápis jsem přetřela třpytivým štětcovýmpopisovačem wink of stella. Ve skutečnosti třpytivé věci moc nemusím, ale tady k té mrazivé vzpomínce se to hodilo.


K slunci jsem přidala chipboardový štítek s průhlednou samolepkou, větvičku, nápis z malé abecedy a tři enamelky.


Stránka 3

Tyrkysový papír byl můj absolutní favorit n°1. Jeho barva mě inspirovala k vytisknutí fotek z loňského výletu v hřenských soutěskách. Pokud jste tam ještě nebyli, doporučuji všemi deseti, je to tam nádherné ( i když bohužel o tom vědí i všichni ostatní a tudíž je všude milion lidí. Jelikož jsem si nedokázala vybrat fotku jen jednu, vytiskla jsem jich více a rozmístila do oblíbené ,,mřížky”.

Abych layout trochu ozvláštnila, podlepila jsem fotky vellumem s naembossovanými puntíky. Možná by se hodily spíš drobnější tečky, ale už je to takhle a mám poučení pro příště :) Vellum jsem se navíc snažila roztřepit postaršovačem papíru. Závěr tohoto počinu: nedoporučuji! Jde to blbě a výsledek není takový, jak jsem očekávala.

Při vyloupávání bílého výseku kytky s větvičkami na první LO jsem byla neopatrná a kus se mi utrhnul. Ničemu to nevadí, výsek se dá rozstříhat na jednotlivé větvičky a kvítek a použít zvlášť, tak jak jsem to udělala já tady. Větvičky mi zbyly ještě na další projekt.

To je pro dnes ode mě vše, doufám, že se vám má dnešní inspirace z červencového kitu líbila a těším se moc, co vytvoříte vy.

10 komentářů:

  1. Úžasné stránky, Mirka, ani neviem, ktorá je moja favoritka 😉 Bavia ma všetky detaily, modré slnko je úžasné ❤️ Těším sa, čo ďalšieho vymyslíš, bo to je jeden originál vedľa druhého 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Mirka paradne stranky😍 Tvoj krasopis obdivujem uz dlho, mas uplne zaujimave pismo a fakt nic by som na nom nemenila. Stranka s domcekami - to uz som ti hovorila, je to akoby si zhmotnila moje predstavy o tom, ako chcem tu stranku pouzit. Akurat ja by som isto nevymyslela to genialne modre slnko😍 Superske Mirka, totalne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katka, ty by si zas vymyslela genialne zas nieco ine, co by mna nenapadlo 😉 Dakujem ti 😘

      Vymazat
  3. Vsechny tri kompozice dokonale a ty detaily! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji, Luci, z krasneho materialu se to tvori skoro samo 😉

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásné stránky a super detaily 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover