pátek 2. srpna 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA


Ahoj holky,
prázdniny už se nám přehouply do své druhé půlky a já mám pro vás další stránku z “makového “ My life kitu. Nevím, jak vy, ale minulý článek s tímto kitem mi vyrazil dech….to krásné mini od Valiky?! ROZTOMILOST.


První červencový týden jsme byli na výletě, ze kterého jsme vám už stihla ukázat minialbum a právě z něj jsme měla hodně fotek. Ale z první části týdne už jich tolik nebylo, tak jsem si mohla dovolit i udělat kromě titulní a journalingové kartičky i tzv. filler (výplňovou). Po delší době jsme opět oprášila big shot a ze zelené kartičky jsme si vysekla letní listy, které jsme nalepila na bílou podkladovou kartičku. Pro barevnost jsme přidala ještě jeden květ máku.

Kromě big shotu jsme taky vytáhla razítka….no přiznám se, že na ně hodně zapomínám, nebo spíš je nepoužívám z lenosti, protože mě to zdržuje. Ale kvarteto si budu muset nechat někde na očích.

Musím se vám pochlubit, že jsem si poprvé vyzkoušela tisk journalingu přímo na kartičku, dřív jsme to tiskla zvlášť na papír a pak dolepovala. Řeknu vám, že to byly pořádný nervy. Samozřejmě jsme to nechtěla zkazit a zničit si ty krásný kartičky….takže jsem to stejně tiskla nanečisto na papír, abych si vyzkoušela, jestli to mám správně. Pak jsme celá opocená strčila do tiskárny kartičku a modlila se, aby mi třeba trošku neujela a nebyl text nakřivo. Ale naštěstí se to povedlo a já na sebe byla náležitě pyšná :-D
 

Protější srana je z prodlouženého víkendu a protože věškeré detaily a text už mám v minialbu, tak jsme si udělala jen koláž malých fotek, které jsme nalepila na celou levou stranu stránky. Vpravo mi pak zbyl pruh místa, který jsme si dozdobila.

Tak jsme si vyloupala vhodné výseky a fráze a vrstvila a lepila na sebe.


A když už jsme měla vytažený ty razítka, tak jsem toho musela náležitě využít :-)

Musím konstatovat, že tenhle kit je bomba, protože máme začátek srpna a já z něj nemám skoro žádné ozdoby (pokud nepočítám fráze typu konec prázdnin a tak). A co vy? Už jste ho načnuly, nebo doháníte skluz? Tak přeji, ať máte alespoň pár chvil pro sebe na lepení.
 
Tvoření zdar.

6 komentářů:

  1. Ivi paraaadne stránky 😍 a ta neusiedlerska s tolkymi fotkami je TOP 👌 asi si ten napad požičiam 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, obe stranky jsou naprosto uzasne 😍😍😍 Za tisk journalingu palec nahoru - je to dobrodruzo, vid? Cluster s kufriky chci takyyyy!

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi to jsou super stránky, tu ,,fotkovou,, musím taky zkusit, to vypadá skvěle!🤩🤩🤩

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalé stránky! 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  5. Ivi, super stránky a layout s fotkami je parádní nápad 😍😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover