čtvrtek 22. srpna 2019

MY LIFE KIT projekty / JANA B.


Páni, ten čas letí! Léto skorem pryč, ale prý nás čeká ještě poslední teplý záchvěv. Každopádně, já si v té spoustě děr v albu něco našla a scrapla. Tenhle My life kit bych totiž mohla mít všude. Dokonce jsem si z Hradiště dovezla další zásobu kartiček, aby neubývalo, že.



První stránku, kterou jsem nalepila hned začerstva, je klasická kapsová. Teď, co jsem se zbavila většiny hybridních kapes, mám už jen A designy a C designy. A ráda si je pomocí Fuse tool přetavuji podle toho, jak potřebuji. Tady jsem nechala jen jednu kapsu velkou 6x4, ostatní jsou 4x3. 


Velká kartička se skládá ze dvou kartiček. Prostě jsem je ze zadní strany spojila washi páskou a celé to zpevnila nalepenou fotkou. Pak už jenom pár stromečků a označení týdne. To vlastně ani nevím, proč pořád dělám, protože je to údaj naprosto nedůležitý, ale asi pro jistou přehlednost nebo abych se neztratila, si to číslo týdne pokaždé někam vlepím.


Tahle melounová kartička musela být (to je snad první fotka, kdy mám dítě vyfocené s melounem), ale potřebovala jsem ji ještě využít víc. Přeci nezaberu místo jen melounem. Takže jsem pomocí písma a super abecedky z loňského Extra kitu vytvořila nápis. Jinak výlet na rozhlednu Špulku doporučují tři Jany ze tří.


Udělaly jsme si totiž s Janičkami z našeho DT takový spontánní výlet. Přibraly jsme i děti a muže a náš Albert prohlásil, že to byl "nejlepší výlet". Takže jsem to musela zaznamenat pomocí výseku a dřevěné ozdoby. Ráda míchám v nadpisu víc stylů a materiálů.


Byla to prostě paráda!


Druhý layout je taková ta kolážová stránka, jak jí pracovně říkám #lazyprojectlife. Fotky jsou dost různorodé, ale barevnost kitu je jako zázrakem krásně doplňuje. Sice je stránka ještě z května, ale to už taky bylo krásně teplo. Takže hurá léto.


Na těchto stránkách se mi líbí, když je jeden velký nadpis a pak několik menších, které jednoduše vystihnou jednotlivé zajímavé okamžiky. Výseková písmenka jsem podlepila pěnovou páskou, aby krásně z toho fotkového a journalingového mišmaše vystupovala.


A jak vidno, došlo na vlčí máky. Co na tom, že fotku takovou žádnou nemám. Prostě se mi tam hodily (ok, moc jsem toužila je použít), a tak jich tam pár je.


No a v neposlední řadě jsem si scrapla i pár prázdninových událostí. Dělám si takový letní deník, vždy na jeden den stránku s fotkou a příběhem. Dobře, tak abych byla přesnější, začala jsem si dělat letní deník. A ještě přesněji, mám asi 6 stránek (!). To jsem celá já, oči navrh hlavy, celá nadšená se pustím do nějakého projektu, abych za pár dní zjistila, že totálně nestíhám. Ale musím říct, že mě tahle forma A5 sešitku dost baví a oba ty layouty byly za půl hoďky hotové! Když máte bílé listy, stačí opravdu jen přidat kartičku, nápis, pár ozdob a journaling a je hotovo.

Na první ukázku jsem použila tu nádhernou kartičku s nápisem a pár samolepek.


Na druhou stránku jsem si vystačila s jednou 6x4 kartičkou, jednou journalingovou, dvěma větvičkami a abecedou. Moc doporučuji si takové tvoření vyzkoušet, jde to hezky od ruky a A5 dává přeci jen trochu větší možnosti prostoru než klasický Travelers Notebook.


Tímto článek uzavírám a jdu dolepovat další stránky a hlavně to léto. Užívejte poslední prázdninové dny a budu se těšit zase příště na přečtenou!

12 komentářů:

  1. opět krásné stránky (jako vždycky :)) Mám v plánu #lazyprojectlife vyzkoušet, tak uvidíme, jak se mi to podaří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, urcite podari, to nemuze dopadnout jinak. Moc ti dekuju!

      Vymazat
  2. Jani, krááásnééé! Ta úvodní a melounová kartička jsou super boží! Ukládám do paměti a s dovolením se budu opičit 😊 Jen mi, prosím, ještě prozraď, jakým perem jsi psala text na melonové?
    A tvůj lazyPL miluju a už mám vyvolané fotky a jdu do toho 😁 No a deniček... to bude nádhera! Ale ty jsi vážně cvok 😂 Ovšem jsme za to neskonale rády! 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, tys to ale kraaaasne napsala! Mam tohle pero http://www.paperoamo.cz/zig-kuretake-fudegokochi-brush-pen-black/, je naprosto nejlepsi. Uz mam druhe, prvni dopsalo a nikdy se mi neroztrepilo jako treba Tombow.
      jooo, tesim se na tvuj lazy! A dekuju!

      Vymazat
  3. Jani, to je neskutečná nádhera!!! 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaaach 😍 tolko krásy pokope. Ja sa tých tvojich výtvorov neviem nikdy nabažiť. A máš moj obdiv koľko toho zvládaš 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, dekuji ti moc a moc! Chtela bych zvladat vic, ale urcite by ti spousta lidi rekla, ze to je ta #materska :D :D :D Ja jsem zjistila, ze kdyz se rozjedu, tak to pak jde, ale kdyz z toho nedejboze vypadnu, tak se mi pak nic nechce a nevim, kde zacit. To asi taky znas, vid.

      Vymazat
  5. Jani ... tyto stránky bych si NIKDY neokoukala ... dokonalé vše. Špulka na mě čeká a čeká, a ještě chvíli bude! Ale až se k ní dostanu, asi budu liftovat něco od tebe! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spulka se docka a to potom bude echtovni stranecka! Jen liftuj, jenze ty tam urcite pridas spoustu tvych uzasnych detailu, ze to bude total jiny level! Dekuji moc, Janiii!

      Vymazat
  6. Jani, mas to prenadherne a ja obdivuju i fotky a i fotky projektu. Vsechno je maximalne dokonale a ja jen slintám, protoze takhle uzasne to mit nikdy nebudu ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, moc moc dekuju. No, nebudes, protoze uz mas! Zeru tvoje stranky! 😘

      Vymazat

Pin It button on image hover