čtvrtek 12. září 2019

6x8 album z Chorvatska / ANNIE

Krásný zářijový den ti přeju. Sluníčko se nad námi smilovalo a ještě nás čeká pár slunečních dní. Mně se ale už stejně stýská po prázdninách, pohodě u vody a dlouhých dnech. Chtěla jsem si ty okamžiky znovu připomenout, a tak jsem se vrhla na jedno dovolenkové album z letošních prázdnin. Dokud mám vše ještě v živé paměti. 

Většinou si na dovolenou balím i něco na tvoření (minimálně zápisník) Tentokrát jsem si ale nevzala nic a místo scrap materiálu jely knížky. Bála jsem se, že s odstupem času se album nebude dávat do kupy lehce, ale holky vymyslely tak krásnou kolekci, že to s ní šlo samo. 
 

Rozhodla jsem se pro formát klasického alba 6x8 s kroužkovou vazbou. Vůbec jsem neřešila náplně a prostě použila to, co jsem měla doma. Řekla jsem si, že je čas spotřebovat nasyslené zásoby (a že už jich mám) a kromě dovolenkového a letního kitu použít to, co mám doma. Tzv. use it or loose it. 
 
Tentokrát jsem chtěla, aby album spíš promlouvalo skrz fotky a journaling, takže jsem zdobení moc nepřeháněla. Dřevěné výseky jsou pro tento účel perfektní. Jsou jemné a přitom dodají zajímavý akcent.
Journaling jsem psala na PC a párkrát jsem se dobře zapotila, aby se mi kartička opravdu vytiskla tak, jak má.
Nakonec jsem neodolala a pár chrastítek, mušliček a ozdůbek jsem přece jenom přidala.
 
Řada přišla i na šití a pár schovávaček.
 
Napadlo mě i vyšívání, ale jízda do Prahy po D1 se záměrem vyšít celou mapu Chorvatska….no to prostě nešlo. Nevadí, raděj kouknu na nějaký seriál (kdy já naposled nějaký viděla?) a dokončím to.
Celkově mi album zabralo nakonec víc času, než jsem čekala, a tak pár stránek na dokončení teprve čeká. No ale i to je život, že. Někdy není všechno tak, jak si člověk předem naplánuje a den má prostě jen 24 hodin. Pro lepší představu přikládám krátké video mého skoro dokončeného alba a doufám, že tě alespoň trošku inspiruje. Měj se moc hezky.

8 komentářů:

  1. takt to je uzasne. totálne skvelé. chcem vidieť naživo ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Annie, to album je super a uplne nejlepší stránka je s tema malyma ctvereckama....a pokud jednou vysokém celou kartičku s mapou Chorvatska, tak budeš opravdu borec největší 💪

    OdpovědětVymazat
  3. Tyyjo Anni, ta první stránka s mapou a kapsickama je úplně boží 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Boží! A ta chrastítka a mušličky...oooo 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  5. Ani, krááásné ... a mě se (krom všeho ostatního) moc líbí ta stránečka se čtverečky! Super nápad!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné album, krásné fotky a vychytávky. Zaujala mě známá místa, kde jste byli na dovolené a co všechno jste viděli? St.

    OdpovědětVymazat
  7. Annie, máš to moc krásné! Pustila jsem si několikrát 😊 Chrastítkové kapsičky jsou parádní a moc se mi líbí, jak prokládáš kapsové stránky papírovými.

    OdpovědětVymazat
  8. Annie vem ho na ws, chci ho vidět live! 🥰

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover