čtvrtek 5. září 2019

Cestovní deník z Broumova / ALENA

Krásné září, doufám, že jste začátek školního roku zvládli anebo zvládáte. Už si moc nepamatuji, kolik to zabere času všechno sehnat. Každopádně já jsem tu dnes s článkem, o kterém si myslím, že musel vzniknout na popud jednoho mého komentáře, pod jistým TN, kde jsem se zmínila, že ten svůj ještě nemám hotový. No nemám ho hotový pořád, ale ukážu i to málo, co mám
 

Letos začátkem července jsme s přítelem vyrazili do Broumova na mini dovču o čtyřech dnech. Plány byly takové, že budu lepit hezky po večerech a zaznamenávat vše journalingem. No, nálada na to vůbec nebyla, i když jsem si věci přivezla. Do toho mi začala blbnout tiskárna a od toho pramenilo všechno. 
 
Na dovolené jsem nenalepila ani jednu stránku a nenapsala ani jednu čárku. Aspoň že jsem fotila. Tudíž jsem domů přijela s prázdným sešitem a rozbitou tiskárnou, ale s fotkami, zážitky a kupou vstupenek. Tiskárně jsem doma ještě dala v pořadí třetí šanci, ale bez úspěchu. Něco málo vytiskla použitelně, zbytek byl na vyhození. Během volna jsem nalepila pár stránek z použitelných fotek, které ti dnes ukážu.
 
Sešit je původně tento, ale já jsem mu sundala původní obal a přišila nový. Na celý TN používám Page kit červen 2019 a kolekci Sunny Days od Crate Paper, která byla i ve workshopovém balíčku (workshop se Steffi Ried). Zároveň jsem si do „kitu“ na TN přidala i pár jiných ozdob, jako černé výseky s frázemi („jedeme“), chipboardy z výletnického My life kitu nebo samolepky a kartičky z loňského Extra kitu.
 
Pojetí TN je trošku jiné, než standardně u TN bývá, ale to byl záměr. Chtěla jsem si tentokrát spíš vyzkoušet „malé“ scrapování, jako vidím u Katky. A moc mě to bavilo. Text nebude u každé fotky, ale vytisknu si pár samostatných stránek na každý den, které budou zabírat jednu celou stránečku. Zatím mám střídmé i zdobení, možná časem ještě něco přidám, ale teď se držím zkrátka, abych měla na všechny stránky. Dodám, až když zbude. 
 
Myslím, že většina stránek bude polepená čtvrtkou nebo nějakým informačním letáčkem. Těch jsem si za ty čtyři dny nasbírala dost a dost, zároveň se mi podařilo koupit si jednu turistickou vizitku dvakrát, a tak taky skončila v TNku. Kit a celá kolekce jsou sice hodně letní a „vodní“, ale zatím se mi jak ji samotnou, tak věci z kitu daří uplatnit i u této vyloženě turistické dovolené, uvidíme, jak to půjde dál.
 
Černý papír v kolekci nenajdeš, ale já ho uzmula v restauraci, kde jsme byli na obědě. Je to takový ten papírový pytlík na příbor. Moc se mi líbil a rozměrově seděl perfektně. Přidala jsem ještě vizitku a víme i název zařízení (doporučujeme všemi dvaceti). Vedle této stránky se nachází ona zatím čistá, kde bude journaling. Ten jsem mimochodem sepsala v práci 14 dní po dovolené (v práci je v létě okurka). Nejzajímavější na tom je, že do té doby jsem slušně všechno udržela, ale jakmile se to dostalo na papír, tak se to z hlavy vykouřilo. Možná jsem si ve škole měla psát míň poznámek a víc jen poslouchat :-D.
 
Předposlední strana, kterou dneska ukážu je s dřevěným kostelíkem. Měl obrovskou vstupenku, ale myslím, že zakomponování v podobě další stránky se povedlo a ještě si můžu v budoucnu o kostelíku znovu počíst. Na druhou stranu jsem nalepila onu dvakrát koupenou vizitku.
 
Poslední dnešní stránka a celkově poslední stránka hotová v albu je ta, kde začínají Broumovské stěny, kde jsem si uhnala puchýř velký jako padesátikoruna a s ním absolvovala zbytek turistické dovolené. Byla to „lahoda“, co vám budu povídat. 
 
PS: Tiskárna je od začátku srpna na reklamaci, takže doufám, že mi ji vymění a vše bude v pořádku a já budu deník moc konečně dotisknout a dolepit. Až tak učiním, můžeš očekávat další ukázku.

6 komentářů:

  1. super. krasne stranky. mne sa paci ako si pouzila tu letnu kolekciu na turistiku.to je tiez super a ten puchyr ma mrzi ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, zatím je TNko moc krásné, držím palce, ať je tiskárna brzy zpátky v dobrém stavu a těším se na 2. polovinu. Moc mě baví ty "barokní růže" (jak jim pro sebe říkám už dlouho) pod barokním broumovským klášterem ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné Ali, už se těším na pokračování, ta kolekce je skvělá, hodí se fakt ke všemu 🥰 jo a ten nasbíraný materiál prolínající se albem je super 🤩

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vznikající TNko👍a je to veliká náhoda. První týden v září trávíme v kempu Brodský v Červeném Kostelci a cestujeme po okolí. Je tady takových zajímavostí, že i můj deníček je plný fotek a letáčků🤗

    OdpovědětVymazat
  5. Alenka to je krasa😍 Snad tlaciaren rychlo poriesia, aby si nam mohla ukazat aj zvysok. Ten pytlik z priboru je DOKO! Aj cela stranka, kde si ho pouzila. Tesim sa na pokracovanie👏🏻👏🏻👏🏻

    OdpovědětVymazat
  6. Ali jak mi toto album mohlo uniknout... wau, mas to super a ty instax fotky proste zeru

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover