pondělí 23. září 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

 
Krásné pondělí. Letos je My life kit září/říjen je v barvě podzimu, alespoň co se zastoupení oranžové týče. Trochu nezvyk a překvapení od našich holek a o to větší, když kit navrhla Silvie, která oranžovou nemá ráda snad ještě víc než já. Vzhledem k tomu, že podzimní fotky z loňska mám už všechny scraplé, nezbývalo nic jiného než pro dnešní článek najít něco z letoška. Pojď se podívat, jak jsem sladila oranžovou s létem. 
 

Je jen jediný napoj, ke kterému se hodí oranžová, a který piju. A to je Aperol. Ten piji z 90% jen v létě, a tak tu mám dvě stránky s aperolem, létem, podzimním My life kitem a oranžovou. 
 


Shodou okolností jsou to týdny hned po sobě, ale i když jsou ze stejného materiálu, stejné nejsou. Musím uznat, že kit se Silvii moc povedl a i přes oranžovou jsem si ho velice oblíbila. Myslím, že si dokoupím ještě jednu oranžovou abecedu a i tu bílou se stejným fontem, která byla loni v letním My life kitu. 
 


Mám moc ráda, když je v kitu hodně štítků a výseků. A v tomhle jich je opravdu hojně. Navíc převažují výseky kytek a větviček víc než ty s podzimní tématikou, a proto jsem je mohla využít na letních stránkách. 



Další oblíbenou věcí v kitou jsou frázové samolepky, ty mi zatím zůstaly víc nevyužité, ale hned při prvním vhodném podzimním týdnu je na stránce použiji. Máte i vy něco v kitech oblíbeného? 
 


Druhá dnešní stránka je trošku klidnější. Použila jsem spíš meruňkové kartičky, které nejsou tak křiklavé, doplnila jsem je troškou modré a kartičkami s bílým základem. Tu pod dortem jsem vytvořila nalepením washi pásky. Dost často tyhle samolepky opomíjím a hromadí se mi v zásobách, tudíž jsem si dala za úkol začít je používat častěji. 
 


Nyní jen vsuvka ohledně nadpisů “děda” a “den blbec”. Ani jeden týden nepatří mezi letošní veselé, ale nechtěla jsem, aby to na stránkách bylo úplně znát. Tudíž jsem volila decentní zakomponování a info je jen v journalingu. Jak jste nejspíš vycítili jsou to události spojené s úmrtím a pohřbem. Obě parte jsou schovaná vždy pod fotkou a dají se vytáhnout. Píši to tu jako tip, pokud by byl někdo z vás ve stejné situaci a parte by chtěl mít v albu nějak schované.



Pro dnešek jsem s inspirací u konce, ale doufám, že se vám líbila a moc se těším v první řadě na vaše ukázky v fcb skupince a v druhé řadě až s tímto My life kitem scrapnu opravdový podzim.

5 komentářů:

  1. TOP! co jiného bys chtěla k aperolu, než tenhle kit?!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky! A mám chuť na Aperol...sakra.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oranžový kit vyřešit aperolem, to mě nenapadlo 😁 krásné Ali ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Alčo, sladila jsi to perfektně! ❤

    OdpovědětVymazat
  5. Jakoooo aperol a tenhle kit, to je naprostá paráda. Moc se mi líbí jak to dokážeš vždycky všechno sladit.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover