čtvrtek 26. září 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA


Krásný podzimní den milé dámy. 
AktuálníMy life kit svou barevnou kombinací trošku rozvířil zaběhlé konvence a Silvie sáhla po celkem neoblíbené oranžové :-) Ale jelikož je grafická kouzenice, tak výsledek je úžasný.


Přes léto jsem trošku nabrala skluz v lepení (a kdo ne, že?), tak jsem musela přeskočit pár stránek v albu a vyvolala jsme si fotky z prvních dvou zářijových týdnů, abych byla alespoň trošku aktuání a tématická.


Kartičky v kitu jsou krásně zdobené, plné kytiček, proto po nalepení fotek už nebylo třeba moc zdobení a lepení mi tak šlo rychle od ruky.


Když mi zrovna fotky zakrývaly květiny, tak jsem si je nařízla a fotky zastrčila pod ně.


Na titulní kartičku jsme použila fotku rozkvetlých třapatek, které jsme si vyfotila zcela záměrně právě kvůli tomuhle kitu.


Moc ráda používám washi proužky a na další stránce jsem se trochu rozjela :-)



Od holek jsme odkoukala a naučila se používat štítky na journaling, ale tentokrát jsme potřebovala víc místa na text, proto jsme si jeden vyrobila z bílého papíru a orámovala fixem. Aby té oranžové přece jen nebylo až příliš, vytáhla jsme si černou abecedu. Byla to snad úplně první kartonová abeceda, co holky vyrobily, takže už takový archivní kousek.



Druhý zářijový týden mám nalepený jen z půlky, protože o víkendu jsme měly s holkama z PA setkání a tahle událost bude mít v albu pár svých layoutů a teprve čeká na zpracování. Proto zatím jen tahle jedna kapsičková stránka.


A opět se ukazuje, jak jsou ty kartičky dokonalé…. stačí jen pár fotek, journaling na štítku a pár hesel z malých abeced a krásná stránka je hotová.



Snad jsme vás s holkama alespoň trošku navnadily a taky si tuhle nádheru co nejdřív rozbalíte a slepíte pár užasných stránek. Moc se těším na vaše stránky. Tvoření zdar.
Iva

10 komentářů:

  1. Tvé stránky jsou vždy tak krásné a inspirativní👍moc se mi to líbí. Já si kit zapomněla objednat, tak to určitě napravím. 🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko moc dekuji a urcite si kit objednej,je super 👍 no vidis a ja má pocit,ze uz to musí být nuda,ze uz to není žádná inspirace

      Vymazat
  2. Máš to krásne Ivi. Velice po vedené stránky 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Super stránky Ivi 😍 ty tvoje rošťandy jsou krásné ❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, moc hezké stránky;)a pokaždé obdivuju taky tvé písmo, moc se mi líbí :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Ivi, krásné to máš! Moc se mi líbí ty naříznuté kytičky s fotkou, určitě taky použiju, díky! 😊❤

    OdpovědětVymazat
  6. Ivi dostala jsem se k tvému článku až teď a je to krásné pokoukáníčko😍

    OdpovědětVymazat
  7. Ty stránky jsou úplně dokonalé!!! 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover