čtvrtek 19. září 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Ahoj scrapženy a možná i nějací scrapmuži?! 
 

Léto nám skončilo. Máme tu podzim a k němu neodmyslitelně patří oranžová. Naše Sis si ji vzala do parády a vznikl tenhle boží My life kit.
 
Začátek září byl u nás velmi hektický. Nejprve jsme se stěhovali k rodičům kvůli přístavbě podkroví (pár scrapvěcí mám v jedné dost malé krabici u našich pod stolem) a hned nato jsme jeli na dovolenou. Zářijových fotek teda moc nebylo, takže jsem musela vybrat jiné. Nakonec padla volba na fotky z březnového těhotenského/rodinného focení. Tyto fotky už mám všechny v minialbu, proto jsem vybrala jen těch pár srdci nejbližších a pustila se do toho.
 
Květovanou velkou kartičku jsem doplnila dalšími květy a lístečky, které jsem podlepila pěnovkou. Velká kartička s řádky je krásně variabilní, dá se do ní zakomponovat i fotka, ozdoby nebo velký nápis vytvořený pomocí oranžové abecedy tak, jak jsem to udělala já.
 

Přes malou kartičku s větvičkami jsem přelepila kousek vellumového papíru, aby nápisy lépe vynikly. Zalovila jsem ve své sbírce malých abeced a vytáhla tmavě modrou z dubnového Page kitu. Vellum s modrou abecedou jsem pak ještě jednou použila na malé kartičce s oranžovým rámečkem. Na další malou kartičku jsem nalepila výseky ,,náš život“, které jsou z předloňského říjnového Page kitu.
 

Poslední dobou ráda používám různé štítky a rámečky, takže není divu, že jsem po nich sáhla i teď. Úplně nakonec jsem tři z kartiček ručně prošila.
 
Nedalo mi to a z kitu opět vznikl i velký layout. Tyhle fotky z porodnice z prvního shledání našich dvou princezen miluju, ten okamžik byl prostě kouzelný. Prvotním záměrem bylo vytvořit 16 stejně velkých čtverců a do každého vymyslet něco jiného tak, že v první řadě budou papíry a ozdoby laděné do světle oranžové, ve druhé tmavě oranžové, ve třetí světle modré a v poslední tmavě modré. Když jsem si to všechno zhruba naskládala, zjistila jsem, že bych rozstříhala téměř celý kit. Proto jsem zvolila tuto ,,chudší“ verzi, a to vyplnit pouze některé čtverečky a zbytek jen vyšít.
 
Nejprve jsem si rozložila, kde budou fotky a kde budou které papíry – respektive rozstříhané kartičky. Abych tu pravidelnost rozbila, ze dvou čtverců jsem udělala jeden pomyslný obdélník a do něj vepsala velkou abecedou hlavní nápis. V jednom z čtverců našel místo journaling.
 
Abych to rozbila ještě víc, napadlo mě jeden ze čtverců úplně posunout a nechat vyčouhnout jen jeho část na druhé straně čtvrtky, dál od všech ostatních čtverců. Zmuchlala jsem tady kousek světle modré bavlnky, kterou jsem vyšila jeden ze čtverců. Některé výseky jsem podlepovala pěnovkou. A co vy, už jste stihli z této nádhery taky něco slepit? Pochlubte se nám na fb stránkách!

12 komentářů:

  1. Peti, moc krásné a ten layout je taky boží!

    OdpovědětVymazat
  2. Pei, nádhera, nemohu se vynadívat! :) A pokaždé si říkám, že jsem hrozná a slib jsem ještě nesplnila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji 😘 to neřeš vůbec, vím, že toho teď máš hodně, úplně v pohodě ❤️

      Vymazat
  3. Úžasné stránky! Ta z porodnice je kouzelná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ady, jsou to jedny z mých nejoblíbenějších fotek ever ❤️🥰

      Vymazat
  4. Peti rikam to znovu... NÁDHERA!!! Pl i stranka, mas nadherne fotecky a vsechno je tak plne emoci. 😍😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Annie ❤️ fotky máme od Magdy Bláha, ona je prostě nejlepší v oboru 😍

      Vymazat
  5. Ač oranžovou nemusím, tak v této barevné kombinaci vypadá skvěle 👍 Zajímalo by mě, zda opravdu existují nějací scrapmuži v našich končinách 🤔

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, nádherné fotky a ten kit k nim pasuje skvěle! Máš to opravdu moc krásné a něžné 😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover