úterý 24. září 2019

PAGE KIT projekty / KATKA

Ahojte všetci, tak sa konečne stretávame aj v septembri. Prichádzam k vám dnes s inšpiráciou z najnovšieho Page kitu, a keďže už je nejakú dobu v predaji, nedá mi to sa nespýtať: Tiež sa vám tak páči ako mne? A už ste si z neho niečo nalepili? Myslím, že (nielen) pre nás, čo máme domácnosti plné chlapov, je ako stvorený.
 

Ja som si nadnes pripravila jednu dvojstránku v cestovnom denníčku a po dlhšom rozmýšľaní som sa hecla a vyrobila aj minialbum. Máme toto leto za sebou nejaké viacdňové výlety a myslím, že papiere z kitu od Heidi Swapp boli na mini úplne geniálne. No ale poďme poporiadku.
 
TN layout
Tento layout vznikol veľmi spontánne a neplánovane. Robila som na dvojstránke v mojom augustovom Tnku, použila som fotku tých mojich chlapov, ako si večer spolu čítajú, zrak mi padol na Page kit a nálepky a výseky v ňom a bolo rozhodnuté.
Rozhodla som sa vytvoriť nočnú atmosféru s použitím čierneho papiera s hviezdami a naňho som ešte z ďalšieho papiera pre plastickejší efekt vystrihla kus veľkého mesiaca. Prúžok s mesačnými fázami som zasunula aj pod fotku. Najlepší ocko na svete tam nemohol chýbať a miesto vedľa fotky našla aj jedna z nálepiek.
 
Na pravej strane som použila veľký tag, na ktorý som nalepila opäť čierny hviezdny papier, na ktorom dobre vynikne journaling napísaný bielym gélovým perom. Atmošku som dokončila zopár pečiatkami a hviezdičkovými výsekmi z kitu.
Minialbum
Na začiatku septembra sme sa vybrali na predĺžený víkend do Bešeňovej a ako to už býva, fotiek z tejto akcie vzniklo neúrekom, omnoho viac, ako by sa mi zmestilo na jednu stránku, alebo PL dvojstranu. Vačšinu času sme strávili v prírode výletmi a preto táto kolekcia bola úplne skvelá voľba. 
Prednedávnom som videla video od Bei Valint, kde zviazala svoj minialbum prúžkami vellumu a teraz prišiel ten čas, kedy som sa ním inšpirovala a rozhodla som sa to vyskúšať aj ja. Formát som zvolila 4x6 inch. 
 
Najprv som si nachystala jednotlivé stránky aj s obsahom a potom bolo kľúčové ich správne poskladať. Keďže výsledný formát je v podstate leporelo, zlepujú sa k sebe stránky, ktoré nenasledujú chronologicky po sebe. Predtým, ako som každé dve stránky zlepila, vložila som z oboch strán medzi ne prúžok vellumu. Vellum je dostatočne ohybné, ale zároveň tenké, takže sa stránky dobre otáčajú.
Papiere som okrem jedného, ktorý som si ešte nechala na veľkú stránku, využila takmer do posledného centimetra a ozdoby sa tiež riadne pomíňali. Mojím obľúbeným bol papier s brezovým efektom, tu som ho prekryla vellumom, na ktorom som vytvorila rieku bielym lakovým popisovačom.
 
Jeden z lepenkových výrezov spolu so suchým zipsom som použila ako uzáver otváracej stránky, do ktorej som okrem fotiek ukryla aj mapku výletu a obrovský tag na poznámky.
 
Využila som aj veľké lepenkové nápisy.
 
Hojne som využila čierne nálepky s nápismi.
Na tejto stránke som inšpirovaná jednou z našich zákazníčok (vďaka Maruška) vytvorila z branding stripov výplet, aby ani kúsok tých super papierov nevyšiel nazmar. Čo dokáže táto stránka uvidíte lepšie vo videu nižšie.
Papierové výsekytietotieto  nálepky z My Life kitu 05-06/2017.
 
Ale napríklad aj tieto abecedy:
Abeceda z Page Kitu máj 2019 (už nie je v ponuke) 
Ak sa vám niektoré miesta zdajú prázdne, je to tým, že tam ešte príde text.
No a pre tých, čo sa dočítali až sem, prikladám aj malú odmenu vo forme videa, aby ste mohli ponakúkať aj na miesta, kam fotky nedovideli. 
VIDEO

Krásny deň vám všetkým želám a želám veľa radosti z tvorenia!

12 komentářů:

  1. Kati perfektne 👌 aj dvoj stránka ale album je TOP. Najprv mi prišla ta kolekcia taka tmavá, ale k tvojim fotkám pasuje ako sa vraví (vieme čo) ja mam momentálne tiež jedno album rozrobené tak sa nechám vychytavkami inšpirovať 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanka dakujem krasne a tesim sa, ze ta nieco z toho inspirovalo. Uz som zvedava na ten tvoj album😍 To zas bude parada!

      Vymazat
  2. Úžasný album, Katka a vyuzitie stripov s otvaracou strankou je super. Aj tie velumove pasky medzi strankami ;) asi sa tiez necham inspirovat ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirka dakujem moc. No ja som zvedava, aka bude trvacnost. Ale inak sa mi to celkom pozdavalo.

      Vymazat
  3. Úžasné album ❤️ tolik vychytavek👍 ten vellum je skvělý. A v létě jsme byli na Slovensku na dovolené a některá místa poznávám, je tam nádherně 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonka dakujem ti moc. No veru krasne miesta to boli. Na niektorych som bola prvykrat v zivote a bola som unesena😍

      Vymazat
  4. Katko, to mini je úplně božské!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Kači to je paráda! 🥰 To mini jsem taky viděla a chtěla jsem vyzkoušet a teď když ho vidím ve tvém podání, tak ho chci vyzkoušet ještě víc 😁🙃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej Peti dakujem a urcite chod do toho, robi sa to celkom dobre. Len nepopliest stranky a nezabudnut dat vellum z oboch stran predtym ako zlepis dve strany - to sa mi stalo a s tou paskou, co pouzivam, to boli celkom nervicky to este nejako dostat od seba🙈😂

      Vymazat
  6. Kači, to je taková paráda! Ten noční layout je úžasný. A album! Pecka největší 😍

    OdpovědětVymazat
  7. Katy nemůžu se vynadívat! Album opravdu parádní. Nejvíc se mi líbi ty skrývačky a ten suchý zipek. Vellum vypadá moc dobře jen bych se bála jedtli vydrží manipulaci.. jo a to lepeni stránek k sobě, tak to je vyšší dívčí, jap bych to spletla určitě😂😂🙈

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover