úterý 10. září 2019

PAGE KIT projekty / MIRKA

 
Zdravím vás v novém poprázdninovém měsíci! Taky se tak vždycky těšíte na prvního a nové kity? Já jsem každý měsíc strašně zvědavá, co pro nás holky vymyslely a nemůžu se dočkat odtajnění. Zářijový Page kit mě mile překvapil, protože je navržený pro scrapování všech mužů v okolí. Tak si pojďme ty naše chlapáky vytisknout a nalepit na stránky ;)


Stránka 1

K moři jsme se tyto prázdniny dostali po 4 letech. Takže asi nikoho nepřekvapí, že mám milion fotek moře a že je teď budu chvíli používat úplně všude. Když se mi něco líbí hodně, netroškařím. Fotku jsem vytiskla na větší formát, aby to moře bylo opravdu nepřehlédnutelné. Kolem fotky jsem chtěla udělat halabala šitý rámeček, ale byl příliš rovný, dokonce skoro dokonale rovný. Kdybych to chtěla, tak to tak neudělám. Takže jsem fotku obšila ještě jednou a snažila se opravdu šít křivě. Myslím, že se mi to stejně nepovedlo.


Pírka jsem na stránku zvolila záměrně. Připomněly mi všudypřítomné skřehotající racky na pobřeží. Racci létali nad námi, racci chodili kolem nás po pláži, racci se houpali na vlnách a dokonce byla jejich ztracená pírka zapíchnutá jako vlajky na dětských pískových stavbách. Nevím, jak je to jinde, ale u Baltu jsou racci prostě nepřehlédnutelní. Zcela (ne)čekaně jsem dvě pírka podlepila pěnovou páskou. Ach jo, tato závislost na pěnové pásce by už asi měla dostat jméno, ať se s ní můžu léčit.


Journaling tady není. Budu dělat prázdninový deníček (doufám, že budu dělat prázdninový deníček), kde bude všechno napsané. Ale líbilo se mi kolečko s moudrem o srdíčku, tak jsem ho nahoru přidala, podlepené kolečkem vellumu.


Do spodní části jsem přilepila chipboardový nápis (tyto velké nápisy miluju) a nějaké výseky, hvězdičky a nakonec i černou frázovou nálepku. Dloooouho jsem přemýšlela, kam s datumem. Černý inkoust by totiž nebyl nikde vidět. Jedna možnost byla dát ho na fotku, anebo, jak jsem to udělala já, na kousek vellumu, na který jsem ještě namalovala bílou gelovkou falešné šití.


Stránka 2

Druhá stránka měl být lift layoutu od Missy Whidden. Narozdíl od ní nemám plotter a nemám ani šestihranné vyřezávací šablony a nakonec jsem ani nevyřezala celé díry, takže můj pokus o lift dopadl jako vždycky tak, že se to původně plánované stránce téměř nepodobá.


Vím, že vás zajímá, jak vypadá ta její stránka, tak doufám, že neporušuji žádné pravidla a můžu vám ji ukázat - tady.

Jak jsem psala, původně měly být v papíru díry, takže jsem si nejdřív rozmístila vyřezávací šablony na papír, obkreslila je tužkou a trošku obarvila papír voskovými barvičkami gelatos. Pak jsem si vzala odlamovací nožík (skalpel jsem někde zašantročila) a jala se vyřezávat díry. Jenže pak se stalo to, co se mi stane u tvoření téměř vždy. A to, že mě u toho napadne, jak by to vypadalo kdyby…. Tady mě napadlo, co kdybych ty díry nevyřezala celé, ale jen kousky a ty ohla.


A stalo se to, že to vypadalo docela fajn, takže dobrý. Ne vždy moje ,,co by kdyby” totiž dopadne. Celou stránku jsem podlepila tmavou čtvrtkou a mohlo se lepit. Jednotlivé kruhy jsem vyplnila fotkami a ostatními ozdobami z kitu.


Raketou na Mars, poletíme zas ty a já… Nevím, proč jsou v kitu rakety, ale líbí se mi moc. A tahle vypadá, jak kdyby letěla kolem nějaké planety ve vesmíru.


Vystřihla jsem i jeden úplňkový měsíc z výsekového pásku, tam kde jsou fáze měsíce. A taky jsem do kruhů nalepila tři souhvězdí se zvěrokruhem mých chlapů.


Líbila se mi fráze z kitu - ,,muž mého života”. Jelikož nemám muže života jen jednoho, ale rovnou tři, půjčila a upravila jsem ti tuto frázu a poskládala ji z vystřižených nálepek. Ta druhá je podlepená pěnovou páskou (ehm). Použila jsem i chipboard čísla z kitu a zbytek dopsala rukou. Tím byla stránka hotová.


Doufám, že se vám dnešní čistě pánská inspirace líbila a taky si ty své chlapy slepíte. Nezapomeňte se nám s hotovými dílky pochlubit v naší facebookové skupině, těším se!

8 komentářů:

  1. Parádní inspirace! Chlapské stránky jsou pro mě vždycky velká výzva. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Adél. Pro mě jsou zas výzva růžové a fialové stránky 😅 Ale to je asi dané životní situací, ve které se člověk ocitne ☺️❤️

      Vymazat
  2. Wow ta druhá stránka to je super. Tie vyrezane a pod lepené kruhy to je super inšpirácia 😍😍😍👍👍👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem, Vali, to bol taký momentálny nápad, žiadne veľké premýšľanie ;-)

      Vymazat
  3. Ta černá stránka je boží! Kompozice, fotka.. Všechno! 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé stránky, Mirka! Palec hore! :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover