pondělí 16. září 2019

Přáníčková inspirace / MIRKA

Přeji všem krásné pondělí! 

Jak jste na tom s výrobou přáníček? Děláte si je sami, nebo raději kupujete hotové? Já si je dělám sama a i když to nejsou žádné megavýtvory, většinou udělají i tak radost.  V dnešním článku bych vám chtěla ukázat pár, která jsem vyrobila pomocí nových PA vyřezávacích šablonek. 


Alčiny krásné výtvory ze šablon už jste měli možnost vidět tady a taky tady.  Chtěla jsem si udělat taky takové podobné, ale víte co? Zjistila jsem, že shlukování a vrstvení kytiček mi vůbec nejde. Ať se snažím, jak se snažím, prostě se mi to mé shlukování nelíbí. Když jsem zkoušela ty kytičky a lístky nějak k sobě poskládat už asi po stopadesáté, říkala jsem si, že na tento druh zdobení asi nejsem stvořená a že je škoda, že to nejsou razítka, s těma bych si poradila určitě líp. Ale počkat….., kdo říkal, že nejde z vyřezávacích šablon udělat třeba i razítka? 

Tato technika není můj nápad, všechno už to bylo někdy vymyšleno, vyzkoušeno a prezentováno. Ale pokud své šablony milujete a chcete z nich vytěžit co nejvíc, vzpomeňte si někdy i na tuto techniku a pusťte se do toho. Uvidíte, že je to zábava ;)  Stačí vám k tomu kousek moosgumi a kousek acetátové fólie a razítka jsou na světě. 

Jasně, silikonovým razítkům nesahají ani po paty, ale i tak jsem si tvoření s nimi moc užila a hlavně se dají otisky krásně kombinovat i s výsekama a všechno to k sobě stylem ladí.

K ruce jsem si vzala svá oblíbená žehličkové razítkovací barvy od Prima marketing, akrylový bloček a washi pásku, kterou jsem razítko k bločku před tisknutím přilepila. 


Šedá na šedé. Trochu nuda, že? Nevadí, nudnou šeď jsem oživila pár barevnými kytičkami. Nápis jsem je vytvořen jen jednoduše pomocí razítkové abecedy a embossovacího prášku.


Velmi ráda používám na přáníčka vellum. Žehličková razítka na něm vypadají jako sametové. Pod vellum jsem přidala i pár výseků. Na fotce to moc vidět není, naživo je to lepší.


Schválně, jestli je najdete :)


Duha poprvé. Stačilo pár otisků, pár enamelek a průhledné nálepky. 


A duha podruhé. Tentokrát jenom z větviček.


Opět jsem přidala barevné enamelky a zužitkovala jsem i samolepkové nápisy z card kitu 6/18.


Na posledním přání se mi podařilo udat i nějaké vyseknuté výřezy, jupí. 


Dokonce do každého okénka po dvou kusech. Ten velký lístek je v okénku boží. 


A co se podařilo vytvořit z nových šablonek vám? Pochlubte se nám v naší facebookové skupině. 

P.S.: Málem jsem zapomněla na ty úžasné zajdy. Přání, které slepíte do minuty, vypadá například takhle. Zajdové jsou ták roztomilí. A jako stvoření třeba pro myslivce :) 


To už je opravdu vše, mějte se krásně a ať se vám v novém týdnu co nejvíc daří a najdete si chviličku i na tvoření. 

10 komentářů:

  1. Mirko, krásně jsi se vyřádila, líbí se mi všechna, ale ta modro žluto hnědá kombinace, ta je tedy fantastická!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Baru. Ta hnědá je spíš šedá a žlutá spíš hořčicová, ale ty barvy na vellumu se mi strašně blbě fotí 😀😅

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí ty duhové 🥰 super nápad, vyzkouším 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, Peti, určitě to bude ve tvém podání paradni 😉

      Vymazat
  3. Super inspirace! A přesně tyhle šablony jsem si o víkendu u holek koupila, jsou skvělé! Jen těch razítkovacích barev nejspíš nebudu mít tolik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Adél ;) těším se, co ze šablon vykouzlíš ty :)
      jj, barev mám hodně, ale zjistila jsem, že stejně mi chybí ještě fialová :D

      Vymazat
  4. Moc pěkné, a s vellumem snad nejde šlánout vedle, jinak pěkná barevná kombinace. A přáníčko s kruhy a doplněnými výseky je perfektní. Moc se mi líbí ...

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover