středa 23. října 2019

MY LIFE KIT projekty / JANA B.


A hele, podzim! Krásný, barevný, oranžový! Čas zpomalit a konečně zdokumentovat ten loňský, protože ne všichni jsou tak úžasně aktuální jako naše Alča. (Její letní stránky s kitem prostě musíte vidět - TADY.) Takže jsem zabrousila do alba a vytáhla tuhle dvoustranu z jednoho týdne - i přes 1ten roční skluz se snažím fotky pravidelně třídit a vyvolávat, aby natěšené počkaly v kapsách, až si na ně milostivě udělám čas. Tyhle se teď dočkaly!p



Oranžová, takže dýně. Jediné, co mi z loňska zbyly nescrapnuté, jsou ty z Botanické zahrady. Na ostře oranžové kartičky jsem neměla odvahu, ale ty slabší jsem s gustem použila! I ta oranžová abeceda zůstala na aršíku a použila jsem jen její bílé dvojče. Třeba až někdy bude ten aperol ...


Jak vidíte, fotky už jsem měla připravené v jednom z těch náročnějších designů, tzn. velké kapsy na výšku a ty malé na šířku. Trochu to limituje v použití kartiček, přeci jen se s "áčkem" tvoří nejčastěji (a nejradostněji), takže i designérky s tím počítají. Ale jak vidíte, dost kartiček se našlo a já v pohodě dala dvě stránky.


Při tvoření jsem si uvědomila jednu věc. Koláže sice pořád dělám (v editoru BeFunky.com - více najdete v návodu TU), takže na tvorbu jedné PL stránky mám tak max 5 nakolážovaných fotek, ale vždycky je rozstříhám a použiju, jak potřebuji. Většinou dopředu počítám s určitým designem a trochu si to předpřipravím. Jako třeba tady dvoje pruhy fotek na kartičkách 4x6. Vlastně už si vůbec nepamatuji, kdy naposledy bych použila koláž, aby byla celá v jedné velké kapse.


Mám ráda, když jsou nápisy umístěné vertikálně. Stránku to trochu ozvláštní a hlavně, vejdou se mi tam!


Druhá stránka je uřízlá kapsa. Věděla jsem, že tolik fotek na velkou kapsu nemám, tak jsem to řízla. O další hybridní design míň! Co říkáte na méďu? Krásný, že! Ale nebojte, takhle nám rozhodně nepózoval. Musela jsem využít možnosti pohlednice (aneb využij všechno!), protože jinak bych měla vyfocenou jen černou tečku někde dole v příkopu, pravděpodobně tu zadní část. Tady už jsem na stránku pustila kytičky. Ta modrá se s vodou báječně doplňuje a oranžová, to je prostě podzim.


Na větvičkové kartičce měl být původně nápis Konopiště. Ale nevešel se a rozdělovat slovo jsem nechtěla, tohle já nedávám. Nechtěla jsem tahat jinou menší abecedu, a tak jsem zalovila ve svých roztříděných PA výsecích (o tom, jak jsem se zorganizovala, si můžete počíst TU) a ze všech možných variant vyhrál tento krasavec.


Když už jsem strkala fotky a kartičky do kapes, což v překladu znamená "mám hotovo", všimla jsem si frázových samolepek. Šup, hned jsem nějaké přidala a tím dílo dokonala. Snad k tomu lepšímu.


Před několika dny jsem opět otevřela letošní 2019 album a kromě lehce infarktového stavu, jakože kdy já to dolepím, mě nahlodala myšlenka vyzkoušet si tento kit i na jarní stránce. To jsem zvědavá, jestli tento kit prohlásíme u nás v PA za univerzální kit roku!

10 komentářů:

  1. Parádní stránky, Jani! Ten kit je vážně skvělý a to nemám oranžovou moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adi, moc dekuju! Souhlasim, je to fakt povedene! Sis je hvezda!

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem napsala dva komentáře a smazala je... Dneska si s tím nějak nerozumim... Jani krásne stránky 😍 chci se zeptat, jak jsi zatím se svou organizací výseků spokojená? Já zas přemýšlím, že do toho taky půjdu, ale mám strach to vyloupat a rozdělit 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Leonko, moc ti dekuji! Jdi do toho! Je to super, ja pouzivam hlavne ty napisy a stitky, po tom saham nejvice a hodi se to vsude mi prijde. Tridila i Iva od nas a vim i o Monce, takze to bude dobry!

      Vymazat
  4. Jani, mas to krasne, jako vzdy. Tenhle kit se vazne povedl a myslim, ze bude super i na ty jarni fotky. A treba se nekdo pusti i do zimnich? ;) :D To asi ne, ale byla by to vyzva.
    Méďa mě pobavil ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, moc moc dekuji! Ty jo, zima by byla vyzva, ale proc ne, ono to snehu zas tolik nebyva :D

      Vymazat
  5. Jani, máš to moc krásné! Jako vždycky prostě 😊 Miluju tvé rozstříhané koláže, rozhodně v tom pokračuj 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover