úterý 8. října 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Žádní scrapmuži se minule neozvali, takže zdravím spíše vás, scrapženy!
 

Dnes mám pro vás opět trochu inspirace z aktuálního My lifekitu. Tentokrát jsem se snažila být více aktuální než posledně a slepila jsem si třetí zářijový týden, jo!
 
Oranžovou barvu obecně nemám moc ráda. Asi na mě přišel podzim, tento kit jsem si zamilovala hned, jak jsem ho doma vybalila z krabice. A taky jsem si minulý týden koupila oranžový svetr!
 
Na úvodní kartičku jsem použila jeden washi proužek, výsek a perfektní velkou oranžovou abecedu, kterou mají holky taky v bílé barvě a kterou určitě do zásob doplním. Prababička, aniž by to tušila, se mi taky krásně sladila do oranžova!
 
I díky Project life si člověk uvědomí, jak ten čas děsně letí. Oslavili jsme s manželem čtvrté výročí svatby a tentokrát to bylo opravdu vtipné, to se muselo zapsat! Lůca vypadala, že spí, tak jsme vyrazili, no a dopadlo to tak, že jsme si nestihli ani objednat…
 
Kartičku se čtyřmi oranžovými rámečky jsem se chystala původně rozstříhat. Poslední dobou ráda používám štítky, tak aby jich bylo co nejvíce. Nakonec jsem po ní ale sáhla a nechala ji pod fotkou a doplnila ji samolepkami z textového aršíku. Vedle jsem si štítek neodpustila.
 
Další stránka už není tolik oranžová, ač je zaplněná ,,podzimnějšími ´´ fotkami z výroby strašáka a akce Vítání podzimu.
 
Byl to první strašák, kterého jsme s Barunkou zmákly. Kromě journalingu jsem na modrou kartičku ještě přidala hashtag z oranžové abecedy a výseky.
 
Z velkého layoutu z minulého článku mi zbyly nějaké odstřižky kartiček. Všechny kousky schovávám, dokud nespotřebuju většinu kitu, potom je teprve vyhazuju. Tady jsem jeden zastrčila pod štítek.
 
Na poslední kartičku taky přistály nějaké odstřižky, velká abeceda, výseky i samolepka. Podzim je tu v plné síle a oranžové barvy všude moc. Dokonce se objevila i v říjnové challenge! Přiznejte se, která jste si ji hodila, stejně jako já?

4 komentáře:

  1. Peti,moc krasne stránky....ten kit je úžasný a krasne se z nej tvoří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivi 😉 ty kartičky sami o sobě jsou tak krásné, že není ani potřeba tolik zdobení 😁

      Vymazat
  2. Už do toho kitu taky musím střihnout, všechny vaše inspirace jsou boží!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover