úterý 5. listopadu 2019

CARD KIT projekty / JANA B.

Po roce opět .... vánoční tvoření a s ním přáníčka. Já tedy přáníčková vůbec nejsem, a to vy už určitě dobře víte, ale jednou za rok se kousnu a pár jich udělám. Tyhle jsou navíc, jak tradice velí, charitativní a z jejich prodeje se zaplatí jedna malá škola v Africe. Letos mi parádně kápnul do noty Card kit, s tím to šlo opravdu rychle a během jednoho večere mám deset prodejních artiklů!




Velkou inspirací mi byly naše přáníčkové královny (tady a tu) a i když jsem nic neliftovala doslova, fakt, že člověk vidí, jak co použily, hodně pomůže. Moc doporučuji, když budete tápat, prohlédnout si blog. Kolikrát stačí naťuknout a hned se ty kreativní vlny rozjedou. 

Třeba jsem stejně jako Valika vystřihovala ty malované úžastnosti. Tady stačilo přidat výsek a podlepit neutrálním papírem a jednoduché přání je na světě.


Trošku jsem se opakovala z loňska a řezala kruhy, protože přání s výřezem mě prostě baví. Díky Adél jsem objevila větvičky na razítku a taky je poskládala do kruhu. Místo inkoustu jsem embosovala a výsledný efekt mě tak nadchl, že jsem si to dala hned třikrát, pokaždé s jiným embosovacím práškem

Na tomto přáníčku jsem do výřezu umístila jelena.


K zlatým větvičkám se hodil nápis Šťastné a veselé, který jsem vyřízla z červeného papíru pomocí loňské vánoční šablony.


A tady jsem razítkovala. Ok, nejsem expert, super trouper podložku nemám, takže otisk není dokonalý. Ale nejkrásnější čas to je!


Další výřezy a další vystřihovánky. A opět razítkování, tentokrát mega nápis Veselé Vánoce.


Šablona kruhu je také z loňské kolekce vánočních šablon. Ty si určitě pořiďte, využijete je i mimo Vánoce třeba pod fotky!


Nápisy jsem mnohokrát vyřešila samolepkou. Mohly by se pro větší efekt podlepit čtvrtkou a třeba vyvýšit pěnovou páskou, ale já zvolila rychlejší postup a jen je na přání lípla. Na aršíku je těchto přáníčkových hesel spousta v několika barevných kombinacích, což se opravdu hodí.


Následují dvě taková "už je skoro půlnoc a ještě dvě chybí" přáníčka. Takže opět cestou nejmenšího odporu pouze nakombinování výseků. Jamie dokonce prohlásil, že se mu tato přání líbí nejvíc!



A nakonec přidávám své nejoblíbenější, ať to máme úplné. To vzniklo jako první.


Obligátní otázka nakonec: tak co vy? Už tvoříte vánočně nebo vás články tohoto typu zbytečně stresují? Mezi námi ... mám takové tušení, že budu ta další přání, ta pro rodinu a přátele, dolepovat někdy v prosinci!

20 komentářů:

  1. Jani máš ich krásne vymazlene ❤️. Asi sa necham inšpirovať a pustím sa aj ja do výroby vianočných prianí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen do toho, Ivi! At ti to jde dobre od ruky! A moc dekuju!

      Vymazat
  2. tak asi do toho card kitu už taky střihnu :) krásná přání

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neni cas ztracet cas :D, jak rekl klasik. At to bezi! A dekuji moc!

      Vymazat
  3. Jani, jsou parádní, líbí se mi úplně všechna ;) A k tvé otázce - Vánoční články mě nestresují, naopak, ráda načerpám inspiraci předem, ale už bych asi taky měla s něčím začít :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moooc rada, ze jsem tady tim vanocnim ladenim nikomu nehnula zluci :D Ale je pravda, ze holky Adel s Vali uz zacaly driv, takze jsem z obliga. Moc dekuji, Miri, ja mam taky tyhle predvanocni inspirace moc rada a je mi jedno, jestli je to uz v rijnu. Aspon nam to dava chut prezit ten listopad, ze :D

      Vymazat
  4. Krásná inspirace👍 všechna přáníčka jsou moc pěkná. Budu muset asi také začít, ten čas se nám krátííí🤔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drzim moc palce, Irenko, at to jde od ruky! A dekuji!

      Vymazat
  5. Sikulka 😍😍😍 máš to nádherné, jedno krajšie ako druhé 😘😘

    OdpovědětVymazat
  6. Opět jedno nádherné jsi přání než druhé, prostě dokonalost 😍.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen počkej, až dojde na ty rodinné, to bude s jazykem na vestě a doufejme, že vůbec :D děkuji moc, Aji!

      Vymazat
  7. Janičko, máš je moc krásné! To poslední zajíčkové je úplně super 😍 A kruhy já můžu, rvu je, kde se dá 😂
    Já přáníčka vyrábím fakt málo, ale na Vánoce se jich vždycky snažím pár stihnout. Tak moc děkuji za inspiraci a popošoupnutí 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko, děkuji ti moc za krásná slova! Taky přáníčkuji jen jednou v roce na Vánoce a tím se tak vyšťavím, že po zbytek roku zase fotky. Jsem ráda, že jsem tě popošoupla a těším se na výsledek! Kruh rocks!

      Vymazat
  8. Jani super ☺️ kruhy jsou nejlepší! Inspirovala jsem se u tebe loni, tak letos opět 🙂 Jen je mi teď líto, že jsem si tento Card kit nechala utéct... Ale zařekla jsem se, že letos pro přáníčka zužitkuju zbytky, protože těch přání tolik opravdu nedělám 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to vždy tak pohladí po duši vědět, že se někdo inspiroval! A ještě u přáníček! Moc děkuji, Leonko. Já si přávě ten kit vzala, brala jsem to, že letos s jeho pomocí všechna ta přání dám. Je to na dobré cestě :D držím palce na spotřebování zbytků!

      Vymazat
  9. Jani, úplně super! A vypadá to, že si kruhové šablony taky přihodím do své sbírky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty teda jsou! Jedno krasnejsi nez druhe 😍 ty bys mela delat pranicka casteji👏👏👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, prave ze ne! Jednou za rok to dam, pak by se ty moje lifty okoukaly 😂😂😂 dekujuuu, Anniiiii

      Vymazat

Pin It button on image hover