pondělí 11. listopadu 2019

CARD KIT projekty / VALIKA

Ahojte,
hlásim sa s druhou dávkou z vianočného card kitu. Minule som bola viac tradičná, dnes viac moderná. Veď posúďte sami.
 

Prvá pohľadnica bola vytvorená ešte na vlne papierových prúžkov. Keby ste náhodou nekontrolovali blog PA každý deň ráno hneď po prebudení, tak som v piatok mala článok. 
 
Opäť som využila minuloročné šablóny - veniec a nápis. Nápis som vysekala 3x a podlepila, lebo sa trošku strácal. 
 
Chcela som venovať trochu pozornosti aj krásnym nálepkám, ktoré boli v kite pribalené.
Potrebovala som veľkú dávku 3D, preto som celý predný papier podlepila machovou gumou.
a celé je to trošku také vybočené, ale to je náročky. Tak si to žiadal dizajn :-) 
 
Dostávame sa k mojej obľúbenej časti card kitu. Pečiatky
 
Trošku som sa hrala s rôznymi veľkosťami. Táto bola klasická americká veľkosť, nasledujúce sú v netradičnej veľkosti 15x15 cm. Dosť veľké.
 
Zvolila som jemné pastelové tóny inšpirované farbami card kitu. Je to vtipné, ale k tejto mi nepasovala žiadna ozdoba ani pečiatka. tak som ju nechala tak, uvidíme ako to ešte skončí.
 
Posledné 2 pohľadnice sú inšpirované Heidi Swapp a jej pruhmi, ktoré ja tiež veľmi milujem. Tento papier som si vyrobila sama a dlho čakal, kým som mu našla využitie. 
 
Kúpila som si nový embosingový prášok, ktorý má taký zvláštny lesk. Horúci embossing som na kvietky naniesla 3x, aby to bolo dostatočne výrazné. 
 
Použila som tlmenejšiu zlatú, skôr hnedý odtieň než typický žltý a páčilo sa mi to natoľko, že som vytvorila ešte jednu.
 
Lúčim sa s vtipným príbehom. Mala to byť pohľadnica inšpirovaná papierovými pruhmi, opäť vhodná aj pre pánov. Avšak je nedokončená. a viete prečo? Lebo ja som stratila pečiatku Vianoce. Zatiaľ nepanikárim. V mojej tvorivej miestnosti mám super bordel. Je pravdou, že pred každým projektom upracem, ale zároveň sa hneď pustím do práce a bordel je hneď späť. Tentokrát to bolo iné. Len som sa otočila a zrazu zmizla. Dúfam, že ju nájdem a nebudem musieť kupovať novú, lebo sú fakt super a ja ich nutne potrebujem k svojmu životu :-) 
 
Veľmi sa teším na vaše výtvory. Podľa vašich reakcií sa vám card kit páči. Určite projekt na instagrame tagnite #paperoamo nech vás vidíme. 
 
Krásne vianočné tvorenie prajem
Valika

2 komentáře:

  1. Neskutočné, koľko variant ide spraviť s 1 kitom. Na Vás sa, baby, dá spoľahnúť, že bude inšpirácie kopa. Ako teraz. Sú skvelé! Už som si hovorila, že mi chýbajú tvoje pečiatkové kúzla! Ale ta mňa top top prúžky z nálepiek 😍 Na tento impulz som čakala! 😘❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover