středa 13. listopadu 2019

▲ Máme pro tebe DÁREK ▲ FOTKÁŘ na Vánoce▲ Objednej si HAPPY PLANNER ▲ NOVINKY z kitů ▲ Inspirace na FOTODÁRKY ▲

RAZÍTKA ZDARMA
...ti dnes dáme ke každí objednávce nad 150 Kč. A to si řekněme, že nebude zas tak velký problém - s těmi všemi krásami, co pro tebe máme.

FOTKÁŘ
RADOST NA KAŽDÝ DEN - tak přesně to můžeš někomu dát pod stromeček, když mu vyrobíš otáčecní FOTKÁŘ na stůl. A věř nám, že si jím bude rád listovat a usmívat se nad společnými fotkami z vašeho života. A je to hned!
NEJLEPŠÍ DÁREK >>
novinky z kitů
V novinkách dnes najdeš spoustu věcí z říjnového PAGE KITU, ale také materiály z našeho sobotního workshopu v Praze. Tak šup pro ně!
... tak co pro mě máte >>
fixy TOMBOW
Na hraní, pro radost a taky na parádu! Nové akvarelové sady od Tombow prostě musíš vyzkoušet. A co takhle ty pastelové nádhery? Uff...
MILUJU PSANÍ >>
TVŮJ HAPPY PLANNER
Už víš, který diář to u tebe vyhraje pro rok 2020? My ti trošku napovíme! Máme střední i malé formáty, takže se zaručeně vejdou do každé kabelky. Datované, ať nemáš starost s popisováním dnů a můžeš se soustředit na všechno krásné, co přijde. 
JDU VYBÍRAT >>
dárky pro tebe
O co si přeješ pod stromeček tento rok? Vyber si z našeho velkého seznamu těch nejpopulárnějších dárků a pošli odkaz tomu, kdo ti chce udělat radost. Těšení může začít!
... už píšu Ježíškovi >>
vánoční seriál
Dnes tu máme ten díl, JAK NA MINIALBUM V KRABIČCE. A příště se už můžeš těšit na STOLNÍ FOTKÁŘ. Protože co je nejlepší dárek? FOTODÁREK! 
DALŠÍ DÍL TU >>

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover